| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    LCD Backlight fejlfinding
    Når din laptop LCD-skærm undlader at producere billeder , kunne man årsag til fejlen være centreret på baggrundslyset . Modlys er bittesmå fluorescerende pærer , der belyser de flydende krystaller bag skærmen glas. Når baggrundslyset går ud, er det lys ud for den bærbare computer så godt. Mens baggrundsbelysning svigt vil forårsage en skærm sort ud , det er ikke altid, hvad der er galt. Et par enkle test kan hjælpe med at afgøre , om en baggrundslys fiasko er faktisk problemet. Første Diagnostic
    p Hvis din bærbare computer har en blå DB9 video port på bagsiden , tilslutte en ekstern skærm for at se, hvis den bærbare computer grafikkort producerer billeder. I de fleste tilfælde , hvis du ser et billede på den eksterne skærm er grafikkortet fungerer korrekt, og at problemet er faktisk med den bærbare computer skærmen og eventuelt med baggrundsbelysning .
    FN Key Toggle Test < br >

    Hvis du ser billeder på en ekstern skærm , skal du undersøge dit tastatur. Du skal finde en øvre "FN" nøgle med skærm ikoner på den. Tryk på Fn- tasten nede og den rette monitor -tasten og forsøger at " skifte " den eksterne /interne monitor -funktionen til og fra. Hvis dette lykkes , kan din LCD-skærm pludselig springe tilbage til livet.

    Driver Problemer
    p Hvis du ser billeder på den eksterne skærm , skal du bruge skærmen at navigere til Start /ControlPanel /Display og kontroller indstillingerne . Du bør se et kontrolpanel til indstilling video output til enten en ekstern skærm eller den interne LCD-skærmen. Hvis dette eller anden måde blev tændt forkert, kan den bærbare computer simpelthen nødt til at blive omdirigeret til at brødføde video signal til den bærbare computer skærmen . Prøv at geninstallere driverne til grafikkortet , også. Gå til computerens producentens hjemmeside og downloade den nyeste version af driveren . Installere det og genstarte din bærbare computer.
    Test af Inverter
    p Hvis du kan se billedet på den eksterne skærm , skifte FN-tasten tilbage til LCD-skærmen . Derefter forsigtigt trykke ned på området omkring afbryderknappen på den bærbare computer. Tryk langs hele længden af panelet , hvor power-knappen er placeret , hele vejen til den yderste kant af den bærbare computer i en " klaverspil " måde. Hvis skærmen pludselig kommer til live , når du trykker på et bestemt område, og derefter går ud igen , når du slipper trykket , kan det være inverteren er gået dårligt, ikke baggrundslyset . Udskiftning denne inverter kan rydde op på problemet . Se en bærbar computer reparation specialist for hjælp til at udskifte denne interne del .
    Final Testing

    Slå billedet tilbage til den bærbare computer med FN tastekombination. Vrikke skærmen frem og tilbage på hængslerne . Hvis skærmen kommer til livet øjeblik , det kunne være kablet mellem skærmen og den bærbare computer basen sidder løst eller er ved at blive klemt af et hængsel. Prøv også forsigtigt at trykke på eller trykke på bagsiden af skærmen falsen dækning. Hvis skærmen lyser , når du trykker på et bestemt område, kan den ene af de to baggrundsbelysning faktisk blive mangel.
    Ikke et DIY Reparation
    p Hvis nogen af ​​disse diagnostik angiver baggrundslys, videokabel eller inverter har svigtet, skal du ikke forsøge en selvreparerende , medmindre du har de rette elektronik færdigheder med komplekse enheder. Disse former for reparationer bør generelt kun udføres af en erfaren laptop reparation specialist.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor er min computer Flytning så langsom 
    ·Min Asus Laptop vil ikke komme ud af standby 
    ·Hvad kan der være galt hvis min HP ikke Boot Up 
    ·Sådan Get My Interactive Peter Plys til at fungere med…
    ·Sådan Override Internet Filtre 
    ·Hvordan stopper jeg talere fra Ekko 
    ·Sådan Block Sites der kopierer dit indhold 
    ·Sådan Set Up andre e-mail Managers Med NOD32 
    ·Sådan Fix en DLL Relocation 
    ·Sådan Edit Corel Paint Egenskaber: stand til at Drag 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Windows Validation Notice 
    ·Sådan Bring Up Windows Task Manager 
    ·Fejlfinding Java Download i Windows XP 
    ·Sådan Konverter CD Music Into iTunes 
    ·Sådan får du adgang System32 i Vista 
    ·Sådan diagnosticere & fejlfinding Computer Systems 
    ·Sådan Set Filassociationer 
    ·Hvordan tjekker jeg for manglende eller Korrupt filer m…
    ·Hvorfor har min Acer Laptop holde lukke sig selv ned 
    ·Sådan løses Dell DataSafe fra min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com