| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Qwest Bredbånd Installationsproblemer
    Qwest Bredbånd er en af ​​de mest fremtrædende kabel /DSL -udbydere i USA , og dens Internet service er blandt de mest udbredte af bolig-og erhvervsejendomme internet abonnenter . Det er vigtigt at vide dog, at på trods af at tilbyde pålidelig internet service er Qwest bredbånd også over for visse spørgsmål , blandt dem er problemer med installationen . Problemer

    Abonnenter Qwest bredbåndstjenester ville modtage en selvstændig installations-cd'en sendes af selskabet via eksprespost . Den " Quick Connect" installations-cd'en er praktisk udfører den oprindelige installation proces for at oprette forbindelse til internettet . Men cd'en ikke oprettet alle de nævnte modemer understøttes af Qwest , efterlader kunden strandet i midten af ​​anlægget og stadig uden forbindelse .
    Løsning

    til dem der har stødt en installation problem ved hjælp af Qwest bredbånd installations-cd'en , er det bedste sted at starte løsningen på modemets Setup Wizard. Computeren skal være tilsluttet til modemmet via trådløs forbindelse eller et Ethernet -kabel , således at den admin webside kunne tilgås .

    Du bliver nødt til at indtaste dit Qwest brugernavn og adgangskode for at starte installationsguiden , og vælg " ; Ja "i Auto- Detect Connection Type vinduet. Qwest giver også midlertidige internetfiler indstillinger til at tillade adgang til deres tjeneste, som brugeren har til at indtaste spurgte engang .
    Fejlfinding

    Hvis workaround set- up undlader at konfigurere indstillinger for internetforbindelse , det næste sted at gå til, er menuen Basic Settings placeret ved afsnittet Opsætning af modemet . På Grundlæggende indstillinger menuen, vælg " Yes " for " Har din internetforbindelse kræver et login? " Spørgsmål , og vælg derefter PPoA til indkapsling . Dernæst udfylde brugernavn og password, og vælg idle timeout til 0 . Når du er færdig, skal du klikke på knappen Anvend , og derefter gå videre til ADSL -indstillinger.
    Configuration

    På ADSL -indstillinger side skal du vælge LLC - baseret for Multiplexing metode , VPI til 0 og VCI til 32 . Efter påfyldning op nævnte side korrekt , skal du klikke på "Apply " for at gemme indstillingerne. DSL -modem Internet lyset skal begynde at blinke , hvilket betyder at du allerede har adgang til internettet. Du kan derefter gå videre til at få din permanente PPP adgang til information via QuickConnect installations-cd'en , som virksomheden og efter indtastning QuickConnect (telefonnummer ), og QuickConnect kode (leveret af Qwest ) , vil du så få din PPP adgang til information og derfra kan du endelig konfigurere dit modem ved hjælp af permanent adgang til information og begynde at browse via internettet.
    Overvejelser

    det er meget vigtigt at nævne PPP permanent adgang information vises på skærmen efter at have gennemført den manuelle installationsproces , da konfigurationsindstillingerne vil være en stor hjælp i tilfælde af at brugeren støder problemer med netværksforbindelsen i fremtiden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Microsoft PowerPoint Opdatering mislykkedes at installe…
    ·Min Laptop Touchpad vil ikke arbejde 
    ·Hvordan fortæller jeg hvad min download hastighed er 
    ·Sådan slås TeamSpeak Når man taler 
    ·Hvorfor har min magt for min computer Stop Brat 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer med en Unmo…
    ·Sådan Test CPU ventilatorer 
    ·QuickTime Er Ikke i orden med en hvid skærm 
    ·Sådan installerer du dit operativsystem, når computer…
    ·Sådan Genstart en Gateway laptop uden en cd 
      Anbefalede Artikler
    ·Udvidet skrivebord Problemer Når Docking en bærbar 
    ·Løsninger til at fjerne vira fra Memory Sticks 
    ·Sådan Konverter MP4 til MP3 i Linux 
    ·Sådan får Trådløst internet på en bærbar 
    ·Kan jeg bruge min Viewsonic Monitor til at se film 
    ·Sådan Konverter MP3 til Noder 
    ·Sådan ændres Vista Folder Icon Size 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer Realisering…
    ·Sådan bruges Blive i Helix 
    ·Sådan Upload billeder fra en cd 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com