| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Computer Time Problemer
  Hvis du har bemærket , at din computer er ved at miste tid sidst er der et par ting, der kan gøres for at løse det. Normalt er det først bemærket som at miste et minut her og der , eller endda et par minutter om dagen på din computer ur. Sommertid opdatering Indstilling
  p Hvis din computer pludselig gled omkring en time fra den korrekte tid omkring sommertid (DST) kan det skyldes en af ​​to problemer. Dette problem bør ikke opstå, hvis du bor i en stat, der ikke deltager i tiden ændringer . Spærring , at kan den første problem være så simpelt som det faktum, at computerens indstillinger er forkerte . I mange versioner af Windows og på Mac-computere indstillingerne for dato og klokkeslæt er placeret i kontrolpanelet området. Ved at vælge fanen for tidszone , kan du opleve , hvorvidt feltet for automatisk at justere uret for DST er markeret eller ej. Hvis det ikke er så tjek det, og det burde løse problemet. Hvis det er markeret , der kunne være et andet problem på grund af de seneste ændringer i , når DST er anvendt.
  Sommertid Patch

  Når computeren er slukket en time du kan opleve et lignende problem igen adskillige dage senere , på grund af fraværet af en sommertid patch til Windows . Sommertid var traditionelt indledt på bestemte dage før de datoer, blev ændret ved lov i 2001. Hvad sker er, at computeren ændrer tidsindstillingen på de gamle datoer. Hvis du har mistanke om det er det problem , anbefaler Microsoft, at sommertids-og tidszoneindstillinger opdateringer installeres for at ordne det.
  CMOS Battery
  p Hvis CMOS-batteriet er gå dårligt computeren vil begynde at bremse lidt ad gangen. Normalt vil det miste et minut eller to over tid, så vil det blive langsommere , da det kører ned. Dette batteri løber ned over årene og i sidste ende skal ændres .

  CMOS-batteriet er placeret på computerens bundkort, som er den største bord inde i computeren. På de fleste moderne computere , er det runde og flade , om størrelsen af ​​en fjerdedel . Dette batteri er udviklet til at bevare systemets indstillinger og magt computerens interne ur. Ved udskiftning af batteriet , er det vigtigt at gemme disse CMOS eller BIOS -indstillinger og nulstille dem efter at sætte i det nye batteri . I modsat fald kan få computeren til at arbejde korrekt eller ikke at starte op på alle.
  P Hvis udskiftning af batteriet ikke løser problemet , så du kan have en dårlig CMOS -program , og du bør tage computeren til et servicecenter for at få den repareret .
  Network Time problemer

  Hvis computeren er sluttet til et netværk , så det kunne være et problem med den tid synkronisering med netværksserver . Check med serveren ejeren eller operatøren for at se, om der er problemet . Hvis dette er kilden til problemet , så vil det påvirke alle de andre computere på netværket.
  Anden Time Option

  For at bevare tid via internettet, skal du sørge for , at automatisk Internet synkronisering er aktiveret på din computer. Brug af dato og klokkeslæt ikon i kontrolpaneler , Internet tid fanen vælge og klik på feltet for automatisk at synkronisere med en tidsserver på internettet . Klik derefter på knappen Fortsæt . Dette opdaterer automatisk computerens ur en gang om ugen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan deaktiveres den trådløse knap på en Toshiba b…
  ·Sådan Lad Thumb Drive til at være unplugged 
  ·Lenovo Thinkpad Reparation 
  ·Toshiba M300 Laptop vil ikke afhente RAM i Second Slot 
  ·Sådan Stop Video Stream Stammen 
  ·Min 445CDX lyser ikke og blinker 
  ·Sådan Fix FireWire på XP 
  ·Problemer med at åbne en Windows Photo Gallery i Vista…
  ·Hvordan at slippe af Killwind.Exe 
  ·Sådan foretages fejlfinding en processor 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan løses XP Security Center 
  ·Sådan fjernes Alcohol 120 % Toolbar 
  ·Hvorfor vil ikke min iTunes Card Aktivér 
  ·Sådan annulleres ScanDisk 
  ·Hvordan at tilføje videoer på Windows Media Player 
  ·Sådan får du en Rescue Disk for en inficeret computer…
  ·Sådan Løse QuickBooks Install fejl 
  ·Sådan fjernes en Debugger 
  ·Sådan Fix Windows XP Speed ​​
  ·Sådan får Direct3D 9 Interface 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com