| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Programmer til at hjælpe med at finde og opdatere drivere på en pc
    systemadministratorer, help- desk fagfolk og hjemmebrugere kan støde på problemer , når en computer ikke har den korrekte driver til et stykke hardware. En out -of- date eller anden måde er uforeneligt chauffør kan reducere en computers ydeevne eller få computeren til at stoppe med at arbejde helt. Forskellige programmer , specialiserede og generaliseret , kan hjælpe brugeren med at finde og opdatere drivere på en pc.
    Devices såsom video adapaters kræver specielle drivere .
    Funktion

    Software programmer, finde og opdatere drivere tillader computerbrugere til at sikre, at installerede drivere er up to date. Programmerne udgør en separat klasse fra system -management -og systemniveau reparation software i , at deres primære funktion er hverken at styre eller at reparere. I stedet programmerne fungerer som værktøjer, der giver systemadministratorer til at udføre specifikke ad hoc- opgaver , enten proaktivt , som med systemet management-programmer , eller reaktivt , som med systemet reparation .
    < Br > Betydning

    Software programmer med fokus på føreren søgning og opdatere er afgørende for at opretholde et system sundhed. Al hardware , der forbinder til Windows-baserede pc'er fungerer kun korrekt , hvis computeren har de korrekte drivere . Driver søgning og opdatere utilities kan gøre opgaven med at lokalisere og identificere drivere lettere ved at automatisere processen til identifikation og præsentere oplysningerne i en enkelt, kendt placering.
    Typer

    ligesom nogle andre kategorier af software, software , der finder og opdaterer drivere på en pc falder i to brede klasser baseret på deres licenser struktur. Én klasse omfatter shareware, freeware open-source og andre typer af software-udviklere oprette og distribuere uden omkostninger for brugeren. Den anden klasse omfatter proprietære, kommerciel software , som brugeren skal betale en licensafgift . Softwareudviklere levere en bred vifte af programmer af begge typer for at finde driveren og opdatere brug.
    General

    Programmer , enten gratis eller kommerciel , der undersøger den generelle sundhed i en computer og dens styresystem kan identificere installerede drivere som en del af deres informationsindsamling proces. For denne klasse af forsyningsvirksomheder, er at finde og præsentere oplysninger om drivere på en bestemt computer kun en delmængde af programmets samlede brug. Som et resultat, generelle formål forsyningsvirksomheder ikke altid fokus på at levere omfattende driver information til brugeren , og kan ikke løse det driver opdateringen på alle.
    Specielle

    specialiserede driver - afsløring programmer søger at identificere alle de drivere installeret på et system, og derefter sammenligne disse oplysninger mod en ekstern database af drivere til at afgøre, hvilke af de chauffører, kan have en opdateret version. Nogle typer af speciale software tage yderligere skridt for at forsøge at hente de mest up- to-date versioner af drivere efter brugerens anvisninger. Disse værktøjer vedligeholde en database over links til driver download sites fra mange hardware producenter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor er min laptop Screen Mørk 
    ·Sådan Fix Awgina Dll 
    ·Fejlfinding en Dell Inspiron 8200 Screen 
    ·Min Imac G4 vil ikke starte 
    ·Hvad er Isass.exe 
    ·Sådan permanent Tør en bærbar 
    ·Sådan Sync To computere 
    ·Sådan Scan PC 
    ·Sådan ændres Min Windows 7 proceslinjen tilbage til n…
    ·Hvad er Regelmæssig vedligeholdelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en plotter printer bruges til 
    ·Hvordan du udskifter en farvepatron Med Black & White 
    ·Sådan Fix en indefrysning computer gratis 
    ·Sådan Fix en computer Virus 
    ·Hvorfor gik min søgeoversigt Disappear 
    ·Sådan får du en gammel computer til at køre hurtiger…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Fujitsu ScanSnap S500 
    ·Sådan gendannes en Acer Aspire 3680 til Factory Brug D…
    ·Sådan slettes en REGEDIT Nøgle 
    ·Sådan Fix Desktop Wallpaper 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com