| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Top Ti måder at gøre din computer hurtigere
    Hvis du har bemærket, at din computer er langsommere end det plejede at være , du måske ønsker at finde nogle måder at afhente tempoet . Der er flere ting , du kan gøre for at øge din computers ydeevne , og du behøver ikke at være en tech guru for mange af dem . Slet Gamle og ubrugte filer
    p Som din plads på harddisken falder, så gør din computers ydeevne. Computeren bruger at fri plads på harddisken til virtuel hukommelse , sammen med RAM, for hurtigt at få adgang til data, der kræves af den centrale behandlingsenhed (CPU) . Jo mindre plads på harddisken , du har, jo mindre virtuelle hukommelse din computer vil være i stand til at bruge.
    P Du kan bruge indbyggede Windows forsyningsvirksomheder, ligesom Tilføj /Fjern Programmer eller Diskoprydning til at hjælpe dig slippe af ubrugte filer . Du kan bruge tredjeparts applikationer , som Revo Uninstaller , at også hjælpe dig med at slippe af med uønskede filer.

    Ting du gerne vil slippe af med include ubrugte programmer , operativsystem (OS) midlertidige filer , at genbruge eller affaldsspanden , og mange af de omfattede prøveversioner , der fulgte med computeren.
    Komprimer gamle filer i Windows

    Windows maskiner , er der en indbygget kompression værktøj der giver dig mulighed for at væsentlige formindske størrelsen af filer, du har valgt. Vælg det drev, du vil påvirke , højreklik og vælg Egenskaber og derefter Diskoprydning. Afkryds feltet , der siger " Komprimer gamle filer. " Ved at klikke på Options , kan du angive en alder af de filer , du ønsker at komprimere .

    Komprimere dine filer vil hjælpe dig med at frigøre plads på din harddisk, og mens det stadig tillader dig at få adgang til filer som normalt.
    ekstern opbevaring

    Ud over at slette og komprimere filer , kan du holde data på en ekstern lagringsenhed , ligesom en flash -drev, ekstern harddisk eller optiske medier som dvd'er og cd'er. Dette hjælper med at holde din harddisk fri for filer, som du ikke kan bruge hele tiden. Eksterne harddiske er ideelle for let adgang , ligesom adgang til filer på din computers interne harddisk , mens Flash drev er meget transportabel. DVD'er og CD'er er ideelle til arkivering gamle filer.
    Forhøjelse RAM
    p Hvis computerens processor er som en stor , stærk , muskel -bundet fyr, der graver en grøft med en skovl , så vil din RAM er størrelsen af ​​skovlen . Have en masse RAM vil give din computer til at gøre mere arbejde ved at lagre flere data er nødvendige af CPU'en . Du kan opgradere mængden af ​​RAM i din computer ved at købe nye RAM kort til at føje til de eksisterende.
    Sig nej til Spyware

    Spyware indsamler personlige oplysninger uden din tilladelse. Under denne type software på din computer kan sinke ydeevne . Du kan beskytte dig selv mod spyware ved at installere beskyttelse software som Norton Antivirus eller AVG Antivirus. Windows Vista kommer pre -installeret med Windows Defender hjælper med at beskytte mod spyware .
    Reparation Disk Fejl

    tid, kan fejl dukker op på din harddisk . Disse fejl kan rettes ved hjælp af forsyningsvirksomheder , der følger med Windows og Mac OS X. Brug Fejlkontrol Utility i Windows ved at højreklikke på drevet dine ønsker at kontrollere , og vælg Egenskaber. På fanen Værktøjer , klik på " Undersøg nu " og derefter " Scan efter genopret beskadigede sektorer afkrydsningsfeltet ", og klik på " Start". Hvis der er dårlige sektorer , kan du vælge at reparere dem.

    Brug Disk Reparation på din Mac er enkel. Det kan findes i mappen Hjælpeprogrammer i Programmer. Du kan få værktøjet scanning og automatisk reparere eventuelle fejl, den finder .
    Defrag
    p Som filer bliver gemt på din harddisk , de ofte bliver fragmenteret. Computeren skal tage sig tid til at stykke sammen fragmenter af en fil, før den kan bruges . Defragmentering dine hårdt filer vil hjælpe med at fremskynde fil adgang .
    P Dette er for det meste til Windows, selvom der er software til rådighed til Mac OS X. Computere med Mac OS X ikke virkelig har brug for at blive defragmenteret grund af den måde operativsystemet gemmer filer på harddisken . I Windows , kører simpelthen Diskdefragmentering i Systemværktøjer. Bemærk, at denne proces vil tage nogen tid.
    Clean Out Dust

    samler sig støv inde i computeren , fans nødt til at arbejde hårdere og længere for at holde din computer cool. Nok støv kan jam op blæseren. Uanset hvad, kan en dårligt arbejdsmiljø fan forringe ydelsen . Hold dine fans rene ved hjælp af dåser af komprimeret luft til at fjerne støv fra indersiden af ​​din computer.
    Limit Startup Applications

    Computeren kan starte langsomt, hvis du har en masse applikationer eller store applikationer , der boot automatisk ved opstart. Du kan reducere boot tid ved at begrænse disse programmer. I Windows kan du fjerne disse programmer fra Startup Items folder , der ligger som en undermappe i menuen Start > Programs mappe ved at trække ansøgningen til en ny eller separat mappe . Du kan også hente tredjeparts software, såsom R2 Studios s Startup Delayer , for at hjælpe tidsplan, når du vil have nogle programmer til at starte efter boot.

    På Mac OS X , kan du fjerne startelementer ved at gå ind Systemindstillinger> ; . Log ind-emner og fjerne de programmer, du ikke ønsker at starte automatisk, når opstart
    Mindre Arbejde Under Windows Startup

    frakobler eksterne elementer, såsom USB -enheder du behøver ikke lige med det samme , og fjerne dvd'er og cd'er fra deres drev giver Windows mindre at gøre under start. Ved at fjerne disse elementer , vil Windows har mindre at indlæse , hvilket giver dig en hurtigere opstart.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en generisk Host for Win32 & svchost exe fej…
    ·Datalogning Tools 
    ·Min Dell er overophedet Med RivaTuner 
    ·Sådan oprettes en Windows CD-ROM Boot Disk 
    ·Hvorfor er min computer indlæsning websider så langso…
    ·Problemer med ATI Mobility Radeon X600 
    ·Ctrl - F11 Restore vil ikke arbejde i min Dell Inspiron…
    ·Sådan Geninstaller Min Audigy 2 for Ingen lyd for alle…
    ·Sådan Fix en computers harddisk 
    ·Sådan tilføjes REG With No Beder 
      Anbefalede Artikler
    ·Laptop lukker ned efter et par sekunder for Tænd 
    ·Sådan Find en MAC adresse fra en Ping 
    ·Sådan foretages fejlfinding af webcam på en bærbar 
    ·Sådan fjernes en BCMWLTRY.EXE Fejl 
    ·Fejlfinding Compaq Sound 
    ·Realtek Vil ikke installeres korrekt i Windows XP 
    ·Sådan nulstilles alle koncernens politik Default 
    ·Sådan Fix Uventet afslutning File 
    ·Sådan ændres Explorer proxyindstillinger 
    ·Hjælp Fjernelse trojaner & virus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com