| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    De bedste måder at Fremskynde en PC
    Hvis du er træt af at vente lange minutter for computeren at fuldføre grundlæggende opgaver , er du nødt til at tage et par timer til at optimere din computer . Langsom er forårsaget af rummet , fil og hukommelse spørgsmål. Du kan også nødt til at købe et par nye stykker hardware , hvis din computer er oplever alvorlige afmatning . Fjern unødvendige filer og programmer

    at fremskynde din pc, skal du først frigøre diskplads. Slet store filer på din computer. Må en søgning på din harddisk og anmode om, at søgefunktionen finde alle filer, der er dimensioneret til 5 MB eller større . Slip af noget, du ikke har brug for .

    Derefter kan du bruge Diskoprydning funktion ( gå til "Min Computer ", højreklik din harddisk og derefter gå til "Egenskaber" ) for at rydde op i din køre videre . Dette værktøj vil finde gamle ubrugte filer , midlertidige filer og filer, du har siddende i din papirkurven .

    Sidst gå til dit kontrolpanel og vælge " Tilføj eller fjern programmer". Scan listen for at se om der er nogen programmer , der kan slettes . Hvis du bruger for meget diskplads på din harddisk , kan det få computeren til at bremse ned. At komme af programmer, kan bidrage til at fremskynde din computer.

    Overvej at opgradere din harddisk til en større størrelse så godt, så du vil have mere plads ( for eksempel fra 10 til 20 GB gå) .

    Defragmenter

    Højreklik din harddisk og gå til "Egenskaber" igen. Vælg " Funktioner" fanen og derefter klikke på " Defragmenter nu". Fragmenterede eller ødelagte filer kan medføre langsommere ydeevne , fordi systemet skal søge og arbejde hårdere for at lægge filerne sammen igen . Computeren vil sammenstykke alle dine " fragmenterede " filer , som vil få din computer til at køre hurtigere . Gør dette en gang om måneden .
    Run færre programmer

    Når du kører for mange programmer på én gang, kan det få computeren til at bremse ned. Nærbillede eventuelle ekstra programmer, du har kørende , og kun bruge en eller to ad gangen for at bidrage til at fremskynde din computer.

    Også kontrollere dine processer . Klik på " Ctrl + Alt + Delete " og klik på fanebladet for " Task Manager". Dette vil vise dig hver proces, der kører på din computer i øjeblikket. Hvis du kan se, at ét program er ved hjælp af en ekstraordinær mængde hukommelse i forhold til de andre programmer, og du ikke kan genkende det, gør en søgning på Google for processen at se, om det er legitimt . Forsøg ikke at slette processer , som du ikke kender, som de kunne være afgørende for din systemets ydeevne. Installer en virus scanner og firewall til at løse et problem med en virus eller spyware program i stedet .
    Tilføj Memory

    Muligvis den bedste måde at fremskynde din computer , hvis du er havende en svær præstation problem er at tilføje mere RAM ( random access memory) . Køb en ny RAM-chip , der er kompatibel med din computer. Du skal tage computeren eller laptop fra hinanden for at indsætte chip. Øget RAM på computeren øjeblikkeligt kan forbedre hastigheden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hent Computer Ikoner 
    ·Hvorfor kan jeg ikke ændre min Desktop Wallpaper 
    ·Sådan kører Diagnostics på en Dell Dimension C521 
    ·Hvordan slår jeg Microsofts firewall Off 
    ·Sådan kontrolleres en Apple bærbar Serial Number 
    ·Sådan får alle komponenter i en tredje part Firewall …
    ·Sådan Block Rc10.Overture.com 
    ·Sådan opgraderer CPU'en på en Gateway Notebook 
    ·Sådan Reset Internet Connection Sharing 
    ·Sådan Slet inficerede filer , så skal du en systemgen…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean Vents i My Toshiba M45 Satellite Laptop 
    ·Hvad er Paritet Kontrol 
    ·Sådan Type Computer Keyboard Symboler 
    ·Sådan kører en Client Server i NetBeans 
    ·Sådan Put en computer i pauseskærmen 
    ·Sådan Fix DLL Fejl 1723 
    ·Tegn på en Bad Power Supply på en computer 
    ·Sådan Reparation Power Jack på en Dell Inspiron 1000 
    ·Sådan får du adgang en skjult Restore Partition 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bad RAM 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com