| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Sådan fjernes Rundll Exe Fejl
  Modtagelse af en rundll.exe fejl er ikke en grund til at gå i panik . Dette er en almindelig fejl, der kan være forårsaget af et program, som du for nylig forsøgt uden held at installere eller afinstallere. Det kan også komme fra en virus eller anden malware på din computer. Spørgsmålet er let fast ved hjælp af et hjælpeprogram værktøj eller afinstallere og geninstallere den nyligt ændrede ansøgning. Instruktioner
  Virus Issue
  1

  Tryk på " Ctrl ", "Alt " og " Slet" samtidigt. Vent til Task Manager til at dukke op. Vælg " Processer"-fanen øverst i vinduet , og find rundll.exe processen fra den liste, der vises.
  2

  Bemærk mængden af ​​RAM, der bruges af processen. Hvis der er en usædvanlig stor mængde RAM , der anvendes, har du sandsynligvis en virus
  3

  Åbn din antivirus program , og vælg scan "Computer " eller . "C: ". Forvent det antivirus program til at starte scanning , og klik på "Slet ", når den finder virus og finish. Scanne computeren en gang bare for at være på den sikre side .
  4

  Hent en gratis virus program som AVG , Avast eller Avira , hvis du ikke har et antivirusprogram på din computer. Vælg at "Gem" programmet, når du bliver bedt om enten at køre eller gemme . Find det program, hvor du har gemt den og klikke to gange for at starte installationen. Klik på " Finish" , når programmet er færdig .
  5.

  Indsæt en flash memory stick i USB-porten på en anden computer , hvis du ikke kan få adgang til internettet eller downloade den gratis antivirus på den inficerede computer. Hent og gem gratis antivirus til flash-drev . Fjern flash memory stick og sæt den i USB-porten på den inficerede computer. Vent til flashdrevet mappe til automatisk at åbne og klik på antivirus -ikonet to gange for at installere det. Vent til installationen er fuldført.
  6

  Åbn den nyinstallerede antivirusprogram og klik på " Scan ". Vælg " C: " drev eller " Computer" som området for at scanne . Fjerne enhver virus programmet finder . Scanne computeren igen bare for at sikre, at alle de inficerede filer er fjernet .
  Program Issues
  7

  Gå til "Start" menuen og klik på "Control Panel" " programmer " og " programmer og funktioner ".
  8

  finde det program , du senest har installeret eller afinstalleret . Klik på "Fjern " og vent til programmet hjælpeprogrammet til slut.
  9

  Geninstaller programmet ved hjælp af cd'en eller ved at downloade og klikke på installationsfilen igen. Gå til det websted, hvorfra du har hentet programmet og klik på "Download " igen. Vælg at "Gem" programmet. Vent til overførslen er færdig , og klik installationen ikonet to gange for at starte installationen igen. Sommetider filer bliver korrupte i download-processen , og når disse installerer de forårsager den rundll.exe fejl. Ved at downloade programmet igen eller geninstallation det program, du fjerne denne korrupte fil.
  Bruges MSCONFIG
  10

  Gå til "Start" menuen og vælg " Kør". Type " MSCONFIG " for at åbne Windows-konfiguration vinduet.
  11

  Vælg " Selective Start -up" og vælg " Selective Opstart " valgmulighed. Sæt et flueben på den første mulighed, og klik på "OK".
  12

  Genstart computeren. Se om fejlen er løst. Computeren vil automatisk lave den rundll.exe fejl med blot ét program kører.
  13

  Følg trin 1 og 2 igen, men tjek kun den anden mulighed , og genstart computeren , som du gjorde i trin 3 . Fortsæt på denne måde, indtil problemet er løst.
  14

  Retur til selektive opstart menuen og find ud af alle programmer, når du har været igennem dem én efter én . Brug din computer som du normalt gør .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en Logonui.exe Application Error 
  ·Sådan Fix Fejl 1402 Tilladelser 
  ·Sådan fjernes Fejl 216 
  ·Sådan Fix Error 1714 
  ·Sådan Fix en checksum error 
  ·Hvad er Runtime Error 216 på 7C91058 
  ·Sådan Fix en Packet Timeout Fejl 
  ·Sådan Ryd ARP Cache Fejl 
  ·Sådan Fix Runtime Error 52 
  ·Port 80 Fejl på iTunes 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan gendannes MBR Fra Drive Billede 7 
  ·Sådan deaktiveres No Authentication Security Type 
  ·Sådan installere din egen Wireless Security System 
  ·Sådan Download gratis Spybot Spyware 
  ·Sådan Fix Broken registreringsdatabasefilerne 
  ·Hvordan at slippe af Win.32Trojandropper 
  ·Sådan fjerner Win32 Virus 
  ·Sådan Defragmenter en Apple 
  ·Sådan fjernes Hiberfil.sys fra XP 
  ·Sådan Genstart Print Spool på Windows Vista 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com