| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Hvordan jeg rette en fil Permission Fejlmeddelelse
  ? File tilladelse fejl er blandt de mest almindelige klager computerbrugere har på arbejdspladsen. En række forskellige ting kan forårsage disse typer af fejl , herunder problemer med servere i netværket, forkert konfigureret netværk ressourcer og meget mere. For at løse disse problemer , er det vigtigt at fastslå årsagen og løse det. I mellemtiden er der trin brugerne kan tage for at løse deres egen fil problemer med rettigheder og sikre, at deres værdifulde data ikke går tabt . Gem filen lokalt
  p Hvis du modtager en fil tilladelse fejl , når de forsøger at gemme en fil til en plet på dit hjem eller kontor netværk , kan der være et problem med netværket ressource. For eksempel kan en harddisk på filserveren mislykkedes, eller serveren kan være nede for vedligeholdelse . Netværksressourcer kan være utilgængelige for en række årsager , og det er vigtigt for arbejdstagere, der modtager fil tilladelse fejl at anmelde it-afdelingen , således at netværket ressourcer kan bringes tilbage online .

  I mellemtiden kan brugerne sikre, at deres filer ikke bliver tabt ved at gemme en kopi af filen lokalt. Hvis du vil gemme filen , navigere til din harddisk og vælg en mappe, som du har adgang til. Derfra kan du blot gemme dit arbejde og derefter gemme den til netværket , efter at data connectivity problem er blevet løst. Bare sørg for at tage til efterretning, hvor du har gemt filen, så du kan gå tilbage til det senere.
  Test din drive mappings

  Forkerte eller forældede drive mappings er hyppig kilde fil tilladelse fejl. Hvis du modtager en fil tilladelse fejl , når du gemmer til en af ​​dine drevbogstaver , skal du prøve at gemme til et andet drev bogstav. Hvis et drev bogstav virker, men den anden ikke gør , kan der være et problem med drevet mapping. At genskabe et drev kortlægning , åbne Windows Stifinder, og se efter det brev af problemet drevet. Vær opmærksom på , hvilken server og folder det er kortlagt , dvs \\ \\ myserver \\ Delemappe . Klik derefter på menuen "Funktioner" og vælg Kort Drive fra drop- down menu.

  Når dialogboksen kommer op , skal du skrive serverens navn og en mappe , der er, \\ \\ myserver \\ Delemappe og se om den forbinder . Hvis kortlægningen er en succes, bør du så være i stand til at gemme din fil til denne drevbogstav. Hvis ikke, kan der være et problem med netværket ressource, og du bliver nødt til at kontakte din it-afdeling .
  Brug Full Network Path navn i stedet for drevbogstav
  < br >

  Hvis fil tilladelse fejl stødt , når de forsøger at gemme dit arbejde til netværket , kan du være i stand til at gemme dit arbejde ved at skrive det fulde UNC-sti navn i boksen Placering . For eksempel, hvis din P -drevet er kortlagt til \\ \\ myserver \\ Delemappe , kan du blot skrive \\ \\ myserver \\ Delemappe ind i feltet Placering . Hvis filen gemmes korrekt, er der sandsynligvis et problem med dit drev kortlægning og du bliver nødt til at restere dette drev. Hvis du stadig modtager en fil tilladelse fejl, synderen er nok en ned eller utilgængelige netværk ressource , og du bør give din it-afdeling med det samme. I mellemtiden kan du gemme dit arbejde på din harddisk eller til et USB-drev .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er en ISO -enhed Fejl 
  ·Hvad er Runtime Error 5 kl 00405F37 
  ·Sådan Ryd ARP Cache Fejl 
  ·Dell 8250 : Fejl 633 
  ·Sådan Edit SunGard Banner Selvbetjening Fejlmeddelelse…
  ·Norton Disk Doctor Fejl på harddisk 2: Master Partitio…
  ·Sådan fjernes Win32 Generic Host Fejl 
  ·Fejlkode 1316 i Windows 7 
  ·Sådan Fix Error 14 Problem på Computer 
  ·Sådan Fix Runtime Error 7 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan deaktiveres Windows Vista Dvale 
  ·Sådan bruges SM Bus Driver til Inspiron Desktop 546 
  ·Hvordan kan jeg gendanne Windows Vista Password Uden Or…
  ·Min computer vil ikke anerkende Hard Drive 
  ·Sådan Konverter FLAC musikfiler til MP3 bruge Nero Sta…
  ·Sådan Konverter WMV-filer til M4V filer 
  ·Sådan Stop Auto Chkdsk Flag 
  ·Hvordan fjerner jeg tastaturet på HP Omnitech 6100 
  ·Sådan Genstart & Fix pc'er 
  ·Min HP Pavilion Laptop vil ikke Rip CD'er : Det kun spi…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com