| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Sådan forbindelse til internettet ved hjælp af en router Fra Radio
    Alle routere arbejde det samme , uanset hvor de er købt . Det betyder, at selv routeren du fik fra radioen udfører de samme grundlæggende funktioner og er konfigureret på samme måde som den dyre router fra butikken . Hver router skal tilsluttes til enten en telefonlinje til ADSL- systemer eller et kabel stik til kabel internet . Mange routere har indbygget modem, som eliminerer behovet for ekstra hardware. Routeren tager Internet signal og ruter , eller sender det til flere computere via Wi -Fi eller kabler. Instruktioner
    forbindelse via Wi -Fi
    1

    af, hvilken type router du har. Routere er udstyret med Wi -Fi har normalt en antenne på bagsiden eller en LED-lys på frontpanelet , der siger " Wi -Fi" eller har den universelle Wi -Fi -symbolet.
    2

    Sæt routeren i den rigtige Internet kilde . ADSL-brugere tilslutte en almindelig telefonlinje til den nærmeste telefonstik , og den anden ende i " line" -stikket på bagsiden af routeren. Kabel -brugere skrue et kabel linje fra væggen i kablet stikket på bagsiden af ​​routeren . Nogle kabel -brugere skal først tilslutte kablet modem, der fulgte med internetudbyderen i kablet stikkontakt på væggen. Derefter de tillægger den særlige CAT - 5-kabel , der fulgte med routeren i " computer" porten på modemmet og " line" -porten på routeren. Cat-5 -kabel ligner en telefonlinje , men er tykkere og har et større hoved stik. Hvis dit modem ikke har et kabel jack og du bruger kabel- internettet, skal du bruge den sidstnævnte mulighed . Kontakt din internetudbyder for at afgøre, hvilken type Internet service du modtager .
    3

    Sæt routeren , og tænd for enheden. Vent til routeren for at afslutte opstartssekvens og lysene på forsiden af enheden til at stoppe med at blinke. Kig efter "Internet" tilslutning lys og kontrollere, at det er en solid farve for at angive , at det er korrekt tilsluttet til internettet.
    4

    Kontroller, at routeren Wi -Fi er tændt . Tænd for Wi- Fi på din computer. For desktops , indebærer dette sætter stikket i USB-dongle , der kommer med de fleste Wi- Fi-routere . For bærbare computere, skal du blot klikke på Wi -Fi -knappen eller skub kontakten og se efter Wi- Fi- lys for at tænde. Dette er på panelet over tastaturet eller på frontpanelet af den bærbare computer på de fleste modeller .
    5.

    Tilslut computeren til internettet. Klik på "Start " menuen og vælg "Opret forbindelse til " fra muligheder til højre . Rul gennem listen over tilgængelige netværk , og vælg navnet på din router. Klik på " Connect" knappen. Standard router-navnet er normalt trykt på en mærkat på bunden af ​​routeren eller i brugsanvisningen . Indtast standard password, hvis det er nødvendigt. Nogle routere kommer indstillet til at bruge en sikkerhedsnøgle som standard , med kodeordet ofte udskrives under routeren navn i bunden af ​​enheden, eller i brugsanvisningen . Klik på " Tilslut ", når du indtaster adgangskoden.
    6

    Åbn en internetbrowser på computeren. Browseren vil automatisk indlæse din standard søgemaskine side , hvilket indikerer , at du har forbindelse til internettet .
    Connect Via Cable
    7

    Kontroller, at routeren ikke understøtter Wi- Fi-forbindelser . En router, der ikke har en antenne og ikke har en Wi-Fi- lys på frontpanelet er mest sandsynligt et kabel kun router . De fleste moderne routere understøtter både , så henvises til brugsanvisningen for at kontrollere, at din enhed er kabel -only .
    8.

    Følg trinene i forrige afsnit for at afgøre, om din router bruger ADSL eller kabel til forbindelse til internettet . Slut routeren til den korrekte kilde på samme måde som beskrevet i forrige afsnit.
    9

    Plug et CAT- 5-kabel i bredbånd -porten på computeren og den anden ende i en af ​​de nummererede porte på routeren . Dette kabel normalt følger med routeren. Tilslutning af en almindelig telefonlinje mellem routeren og computeren vil ikke fungere.
    10

    Tilslut og tænd for routeren. Vent til opstart sekvensen til slut og lys til at stoppe med at blinke. Kontroller, at "Internet" lyset er tændt , hvilket indikerer , at routeren er tilsluttet til internettet.
    11

    Åbn en internetbrowser på computeren. Hvis browseren indlæser automatisk din startside , så du er forbundet til internettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bridge en Motorola SBG6580 
    ·Distant Vector protokoller 
    ·Sådan konfigureres en WRT54GL som en bro 
    ·Sådan Secure en Forbindelser på Linksys 
    ·Sådan Afhægte routeren fra din computer 
    ·Sådan åbner en Cisco 2600 Router 
    ·Sådan Tilslut et modem til en Cisco 2801 
    ·Hvordan at tilslutte et kabel router uden at have en pr…
    ·Sådan Sync en Linksys WRT160 
    ·Hvordan finder man en DD- WRT router password 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan forbindelse til AT & T High Speed ​​Internet Ser…
    ·Sådan Find en High Speed ​​Internet Provider 
    ·Sådan at forbinde to computere i en Home LAN Network 
    ·Sådan diagnosticere Wi- Fi interferens 
    ·Sådan ændres en routerens adresse 
    ·Proxy Authentication Information 
    ·Hvordan man opbygger en Wi -Fi- Yagi antenne 
    ·Sådan Ændre MTU indstillinger på en Comcast RCA Mode…
    ·Sådan Administrer en DVD -og cd- samling for Free 
    ·Sådan Flet Google Analytics Profiler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com