| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Sådan konfigureres en bærbar som en router med failover
    Bærbare computere er bekvemme enheder. Deres mobilitet tillader dig at tage dem hvor som helst . Hvad er også vigtigt, er deres evne til at være en ressource for Wi- Fi (trådløst ) operationer. Det betyder , at den bærbare computer kan fungere som et adgangspunkt , hvor det er muligt at have en trådløs forbindelse til andre brugere . Andet netværk aspekt, at en bærbar computer kan udføre , er af en router. Denne enhed gør det muligt forskellige netværk til at kommunikere med hinanden. At have failover , skal du konfigurere en separat server /bærbar computer med de samme egenskaber som vært laptop router. Hvis den bærbare computer fejler, så den redundante server tager over. Instruktioner
    1

    Klik på "Start " på proceslinjen i Windows, den gå til Kontrolpanel og vælg " Netværksforbindelser " ikonet. Med musen skal du højreklikke på " trådløs forbindelse ", og vælg egenskaber.
    2

    Klik på " Trådløse netværk " fanen for at angive en trådløs forbindelse. Men hvis netværk vises i " Preferred Networks "-boksen , skal du fjerne dem. Næste, klik på "Avanceret " knappen valg. Afslutte dette ved at vælge " Computer -til- computer ( ad-hoc) -netværk ", og klik på "Luk ".
    3

    Klik på " Add " valg i dialogboksen . Udfyld de trådløse elementer. Start med en SSID Network Name (Service Set Identifier) ​​. Det identificerer navnet på dit netværk. For Netværksgodkendelse: Vælg Åbn. Datakryptering er WEP (Wired Equivalent Privacy) . Dette er for at beskytte dine data mod hacking , som det flyder over det trådløse sletten. Fjern markeringen på den indstilling, der lyder, " Denne nøgle angives automatisk for mig . " Den sidste del er at lave et netværk nøgle, som krypterer data, der overføres på netværket , tilføje " 258E77419A ". ( ignorere periode) Klik på "OK ", og dit netværk vises under " Foretrukne netværk ".
    4

    Gå til " lokal forbindelse " link. Vælg "Egenskaber " og " IPv4 ". Tilføj IP-adressen, " 10.12.15.1 ", og undernetmasken " 255.0.0.0 ". For Gateway, sætte " 10.12.15.1 ". For DNS-adresse satte internetudbyderens netværk adresse " 200.1.1.25 . "
    5

    Gå til "Network Connection" og vælg bredbåndsnet kort, der forbinder dig til internettet. Højreklik og vælg " Egenskaber". Vælg fanebladet Avanceret , markere feltet , der vises til " Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse. " Også fjerne markeringen i feltet , der siger " Tillad andre brugere på netværket at kontrollere eller deaktivere den delte internetforbindelse . " Du har oprettet den bærbare router.
    6

    Klik på "OK ", og du vender tilbage til vinduet Netværksforbindelser . Nu kan du se " Delt " under navnet netværksforbindelsen. Dette er det sted, hvor bredbåndsinternet forbindelse . Din trådløse forbindelse er stadig "Ikke tilsluttet ", dog at ændringer til " Forbundet " efter andre computere tilslutte sig netværket .
    7

    Gå til en anden pc til at starte konfigurationsprocessen. Klik på " Start" på proceslinjen i Windows , og derefter gå til Kontrolpanel, og vælg "Netværk " valgmulighed. Listen over Trådløse netværk er til rådighed, skal du vælge dit netværk "bærbar - Wireless ". Tilføj nettet krypteringsnøgle " 258E77419A ". Den trådløse bærbare router har nu en fælles tilslutning til en PC . At have failover af den bærbare computer router, som betyder, at hvis den bærbare - router går ned , kan en anden server - router overtage router operationer. At have failover , skal du konfigurere en separat server /bærbar computer med de samme egenskaber som vært laptop router. Hvis den bærbare computer fejler, så den redundante server tager over.
    8

    Hent og installer den enkle - failover program til at gennemføre failover operationer. (se Resources). Accepter standardindstillingerne. Gå til menuen, og angiv den oprindelige computer , der kører routeren service. Angiv navnet på den failover computer til at bruge , hvis der er en fiasko. Det failover Programmet vil overvåge bærbar router. Hvis den bærbare computer - router går ned , skifter den automatisk til failover computeren og routeren operationer fortsætter. Alternativt kan du bruge " Failover -route "-programmet i trin 9 for at udføre failover .
    9

    Download og installer " Failover - rute" på den bærbare computer - router ( se ressourcer). Klik på " Start" og vælg programmer finde Failover Rute og starte det. På hovedskærmen oprettet mastergatewayen ( laptop router) , og backup gateway ( failover PC) .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er en router Delay 
    ·Sådan åbner Call of Duty 4 Porte på en Verizon FiOS …
    ·Sådan nulstilles en Linksys Wireless -N 
    ·Sådan installeres DD- WRT 
    ·Fejlfinding en Netgear WGR614 Connection 
    ·Ændring af undernetmaske på en Linksys WRT54G 
    ·Sådan Set Up en Belkin Router 
    ·Sådan åbner alle havne i en Siemens SpeedStream Route…
    ·Router Protokoller og routingprotokoller 
    ·Sådan Fix Fejl 321 på min WRT120N Linksys 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres Porte på Motorola Routere 
    ·Sådan Sync MBUS 
    ·Sådan konfigureres en Linksys Wireless -kort 
    ·Sådan Connect direkte TV til trådløse computere 
    ·Hvad er meningen med ordet 'Internet ' 
    ·Hvordan kan man øge download hastighed med et 56K mode…
    ·Sådan Test din hastighed med Verizon 
    ·Sådan gendannes et kodeord til en Linksys WAG54GS 
    ·Computer Networking Metoder 
    ·Sådan Forhøjelse ydeevne VoIP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com