| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Hjælp med at installere en router
    En router gør det muligt for forskellige computere til at bruge den samme Internet kilde. Disse forskellige computere kan tilslutte enten gennem ledninger eller trådløst , afhængigt af routeren. Nogle internetudbydere giver routere sammen med deres tjenester, men andre gør ikke , hvilket gør det nødvendigt at vide, hvordan du installerer en router. Hvad der er behov

    Uanset om routeren er kablet eller trådløst , for at konfigurere routeren, skal installationsprogrammet routeren, en computer, Internet Service Provider (ISP) , og to Ethernet eller cat- 5 kabler.
    Kontrol af ISP

    Hvis routeren kommer til at arbejde , at ISP skal være korrekt. Normalt vil en internetudbyder tilvejebringe et modem . Modemet vil have en linje, der kommer ind via en telefonlinje for DSL, kabel linje for et kabel -modem eller eventuelt en fiberoptisk linje, hvis der er til rådighed . Modemet vil også have en Ethernet ( cat -5 )-porten , som bruges til at forbinde computeren til modemmet .

    Slut computeren til modemmet og kontrollere, at der er en god forbindelse . Med nogle internetudbydere kan det være nødvendigt at logge før at få en forbindelse . Også, hvis computeren var tændt, før du tilslutter kablet fra kabelmodem, kan det være nødvendigt at genstarte computeren . Når modemet fungerer og er blevet verificeret , er det tid til at forbinde routeren.
    Tilslutning af routeren

    Hægt Ethernet-kabel fra bagsiden af computer og tilslutte den til routeren. På bagsiden af routeren er der flere havne . Havnene vil normalt være nummereret , med en port er tilgængelig til at forbinde for modemmet . For eksempel vil en fire - port router normalt markeret med 1 , 2 , 3 , 4 , og Internettet. Etiketten for " Internet" kan være forskellige , men uanset, det er den port, der skal bruges til at forbinde til modem med et cat-5/Ethernet kabel.
    Adgang til Router
    nær

    Tilslut computeren til en af ​​portene , der er nummereret ( f.eks port 1 af 4) . Husk, kan computeren skal genstartes . Hvis internettet virker, så alt er klar til at gå , medmindre router er en trådløs router , i hvilket tilfælde de trådløse indstillinger skal konfigureres . For at få adgang til routeren , finde den korrekte ip-adresse af routeren og indtaste den i adresselinjen i en internetbrowser . IP-adressen kan undertiden findes på selve routeren eller i brugsanvisningen , selvom det kan være nødvendigt at kontakte internetudbyderen for dette nummer. Antallet adresse generelt ligner http://192.168.XY Hvor X og Y kan være forskellige tal , men ofte er 0 , 1 eller 2 .

    Når IP-adressen er blevet indtastet korrekt, vil der være en prompt om et brugernavn og en adgangskode. Mange gange er det simpelthen brugernavn: admin og password: password , men nogle gange dette login oplysninger skal indhentes fra internetudbyderen . For routere ikke er fastsat af internetudbyderen , kan routeren ofte resettes hvis brugernavn og password ikke er kendt.
    Konfiguration af routeren

    Efter få adgang til routeren , mange routere har auto- konfigurationsguider der lader dig gennem en trinvis proces for at indstille din router korrekt op. Hvis dette ikke er tilgængeligt, skal routeren sættes op manuelt. Det betyder, at routeren skal vide , om det vil få en IP -adresse dynamisk , eller hvis der er en statisk IP-adresse. De fleste internetudbydere giver dynamiske ip-adresser , hvilket betyder , at den ip-adresse kan ændre sig. Statiske IP-adresser er altid den samme.
    P Hvis der er et login for at få adgang til internettet, skal disse oplysninger indtastes i routeren for at det virker korrekt . Desuden kan domænenavne , brugernavne og IP-adresser også skal indtastes. Hvis alle oplysningerne er indtastet og anvendes , bør computeren kunne få adgang til internettet , hvilket betyder, at routeren er installeret korrekt.
    Wireless Setup
    p Hvis routeren er trådløs, navn og adgangskode til netværket skal sættes op . En adgangskode er ikke altid nødvendigt , men ikke har en adgangskode forlader netværket sårbart over for folk, der måske stjæle internettet eller identiteter .

    Sådan konfigureres et trådløst netværk, adgang til routeren , og derefter få adgang til de trådløse indstillinger. På denne side kan et SSID eller broadcast navn indtastes . Dette er, hvordan du ved, hvilket netværk til at få adgang trådløst. Der er flere metoder til at beskytte et netværk, en af ​​de mest almindelige er en WEP-nøgle . WEP-nøglen skal indtastes, så de indstillinger, der skal anvendes.

    Hægt computeren fra routeren , og prøv at oprette forbindelse til det trådløse netværk ved hjælp af SSID og WEP-nøgle. Sørg for, at trådløs forbindelse er aktiveret. Ved hjælp af denne metode skal producere trådløst internet , hvilket betyder, at routeren er blevet installeret korrekt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up en Belkin Wireless G Router til Multiple …
    ·Sådan åbner en port til en 2Wire Router til Wii 
    ·D- Link Gaming Router Tricks 
    ·Sådan logger ind på en ISP Bredbånd Access Point 
    ·Sådan Tilslut 2 computere til én DSL Linie 
    ·Hvordan du rette tiden på en Belkin router 
    ·Sådan installeres Cisco IOS 1751 for routere 
    ·Sådan Setup Cricket bredbånd Med Wireless Router 
    ·Instruktioner til en Belkin Wireless G Plus Mimo Router…
    ·Instruktioner til en 2Wire Router 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up et Ethernet-netværk på en HP printer 
    ·Hvordan du aktiverer din laptop til trådløs adgang 
    ·Sådan Send & indspille en besked om VoIP 
    ·Hvad er en RFC -protokollen 
    ·Sådan ændres navnet på en gæstekonto 
    ·Sådan ændres navnet på din computer på et netværk 
    ·Hvad er konsekvenserne for Kommunikationsteknologi 
    ·Sådan installeres en router til at bruge med optimal O…
    ·Sådan Monitor en Cable Switch 
    ·Protokoller til Computer Kommunikation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com