| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Om Wireless Broadband routere
    Bredbånd Internettet er en af ​​de mest eftertragtede tjenester blandt forbrugerne. En vigtig hjørnesten i udbredelsen af ​​bredbånd var modenhed og reduktion i omkostningerne til kablede både og trådløse bredbånd routere . Fra 2003 til 2007 blev den eksponentielle vækst i hjemmet og erhvervsmæssig brug for højhastighedsadgang til Internettet aktiveres af avancement i router teknologi . Dette muliggjorde den gennemsnitlige forbruger at have evnen til både at købe og installere sit første hjem router uden hjælp af højt betalte teknikere. På grund af denne fremgang , er det blevet mere tilgængelige for kunder overalt. Historie

    De første bredbåndsnet opstod i den senere del af 1990'erne. De indledende højhastigheds tilbud var centreret omkring kablet industrien og dens tilknyttede højhastigheds tilbud via kabelmodem. ADSL-teknologi forud kabel udbud af højhastighedsadgang i hjemmet og erhvervslivet, men det kom til det kommercielle marked omkring en til to år efter indførelsen af ​​kabel -teknologier i 1996. Router teknologi udviklet parallelt med stigningen i tilgængelige båndbredde. Som teknologien forbedres , blev router omkostninger drevet ned på samme tid at router fabrikanter, større automatisering for routeren installation . Disse faktorer gjorde det muligt for gennemsnitlige forbruger til at være i stand til at etablere kabling - og senere trådløs - netværk i hjemmet og erhvervslivet. Som følge heraf steg bredbånd i USA fra 18 millioner ses i 2003 til over 58 millioner husstande i 2008. Den fortsætter med at ekspandere.
    Function

    For at dele bredbåndsforbindelsen i et hjem eller forretning ved enten en kablet eller trådløst Local Area Network, en bredbåndsrouter must være installeret . Routeren giver funktioner som netværk switches , DHCP-servere og firewalls . De fleste bredbånd routere understøtter alle grundlæggende Internet funktioner. Nogle bredbånd routere understøtter ikke multi -cast netværksprotokol findes i nogle massive multi-player Internet spil , men det er generelt den eneste blok.
    Typer
    < p> Der findes flere typer af bredbånd routere på markedet i dag. De generelle kategorier af router er hard-wired alene eller en kombineret hard- kablede og trådløse router. Hårdt kablede routere var de første til at dukke op på markedet. Da behovet for netværksforbundne kontor og forskning rum voksede , routeren udviklet for at give mange computere til at dele lokale netværksforbindelser , som delte en fælles grænseflade til internettet via LAN-router . Denne arkitektur kræver en kat 5 Ethernet-kabel , der skal køres mellem computerne på LAN og routeren (eller LAN Hub ) .

    Fordele for en hard -wired router og tilhørende net er øget sikkerhed i trådløse netværk protokoller samt mulighederne for øget båndbredde . Ulemper omfatter sandsynligheden for øgede omkostninger . Trådløse routere udfører den samme funktion som det kablede sort , men de ikke kræver så meget Infrastrukturinstallationen
    Funktioner

    Bredbånd routere, der er kommercielt tilgængelige give et nummer. af funktioner. Det første er antallet af Ethernet-porte , som en router giver udgående service er et stort aktiv . Selv hvis hjem eller forretning har til hensigt at give trådløs forbindelse, der har flere Ethernet -udgange gør det muligt for netværksadministratoren at tilslutte periferi -udstyr til routeren for at aktivere netværksdeling af gear. Eksempler omfatter printere , scannere og kopimaskiner. Det er også et stort aktiv , hvis routeren kan også give trådløs tilslutning. Den tredje funktion, som alle routere giver, er et konfigurationsprogram at tillade netværksadministrator til at indstille firewall, LAN og trådløst sikkerhedsindstillinger .
    Overvejelser
    p Der er en række overvejelser at tage hensyn til , når de køber en bredbåndsrouter . Det er vigtigt at identificere ét mål for netværket. Hvis du bruger routeren for en lille virksomhed eller hjemme , købe en nedre ende trådløst eller kabelforbundet router gennem en lokal forhandler vil normalt være tilstrækkeligt.

    Selvom mange printere og scannere er nu i stand til også at oprette forbindelse til netværket via en trådløs tilslutning , kan mange ældre printere har kun en mulighed for at blive hårdt kabelforbundet til en router .
    p Hvis du køber en router til en stor hjem eller forretning , kan rækkevidden af ​​en trådløs router ikke nok til at dække hele strukturen . I dette tilfælde en mindre router til at fungere som en repeater køber kan være påkrævet . For hårdt kablede muligheder på større skala model , overtagelse af et eller mange internet hubs kan være nødvendigt at give adgang til internettet på tværs af alle de ønskede steder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Cisco IOS 1751 for routere 
    ·Sådan åbner NAT for Belkin Basic 
    ·Sådan Reset My D -Link 1304 kodeordsfelt 
    ·Netværk Routing Hardware 
    ·Sådan ændres adgangskoden i konfigurationen af ​​en W…
    ·Hvordan at oprette en NetGear WNR2000 på Vista 64 
    ·En ekstra computer forårsager problemer med min router…
    ·Sådan konfigureres en 2Wire til standardindstillinger 
    ·Sådan får du adgang My Dlink 
    ·Sådan nulstilles en Switch Port via SNMP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er fordelene ved en lagdelt netværk på internett…
    ·Hardware og software Krav til Client Server Computing 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen GPO 
    ·Sådan tilføjes et Ethernet Card Driver til Mac OS X 
    ·Sådan deaktiveres en GPO Screensaver 
    ·Sådan deaktiveres Aggressive tilstand i Cisco 1841 
    ·Sådan Slut to computere med en Hub 
    ·Sådan fjernes en statisk IP-adresse 
    ·Hvordan man kan skjule bag en proxy browser 
    ·Hvad er det der giver computere til at kommunikere via …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com