| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Ethernet >> Content
  Om Ethernet Kreditkort Terminals
  undertiden benævnt point-of -sale -terminaler eller kreditkortnumre læsere er de kreditkort terminaler den mest almindeligt anvendte måde at behandle detailsalget transaktioner. Der findes forskellige typer af kreditkort terminaler til rådighed på markedet . Ethernet kreditkort terminaler er en af ​​de valg til rådighed for de handlende , der behandler kredit-og betalingskort transaktioner. De er alsidige , og de gør behandlingen lettere end de konventionelle typer af kreditkort læsere. Funktioner

  ethernet kreditkort terminal giver point-of -sale transaktioner med brug af en IP (Internet Protocol). Den behandler sale transaktioner foretaget med kreditkort og betalingskort. Nogle ethernet kreditkort terminaler også behandle checkbetalinger , elektroniske fordele overførsel ( EBT ) og andre elektronisk indgivne transaktioner, såsom at uploade forudbetalte telefonkort , gavekort og alder verifikation .
  Funktioner
  < br >

  en ethernet kreditkort terminal er en plug -and- play -enhed. Det kommer som regel med en integreret chipkortlæser , intern PIN pad, og printer. Det har en intuitiv ATM -style interface, med tastaturer , menuprompter der er nemme at læse , og i nogle modeller , at touch-skærme give let af transaktioner. Nogle terminaler har en signatur vindue skærmen , hvilket eliminerer signering på kvitteringer med brug af pennen . Denne signatur vindue bruger et specielt konstrueret " pen " , kendt som stylus pen, forbundet til systemet , at en kunde kan bruge til at logge på terminalens skærm. Andre funktioner omfatter indbygget printer, der kan udskrive kvitteringer . Denne printer har en blinkende LED-display til at advare ekspedient , når der er papirstop eller lave niveauer af paper.Customers kan bruge tastaturet til at indtaste deres pinkode (Private Identification Number) , når du bruger betalingskort transaktioner. I nogle modeller med touch-skærme , kan kunderne indtaste deres pinkode direkte på skærmen ved hjælp af den indbyggede stylus pen. Dette giver ekstra sikkerhed uden at have behov for at tale med ekspedienten at indtaste PIN.The væsentligste forskel mellem ethernet kreditkort terminaler og konventionelle kreditkort læsere er, at de bruger en internetforbindelse til at behandle transaktioner. Nogle modeller leveres med den traditionelle analog linje til at levere dobbelt forbindelser vha. en analog telefonlinje. Nogle ethernet kreditkort terminaler tilsluttes direkte til computeren eller register, der har internetforbindelser , mens andre kan tilsluttes direkte til internettet ved hjælp af COM-porte (ISDN , Ethernet, Wi-Fi , telefon, GPRS) .
  < br >
  Typer

  Der er forskellige mærker og modeller af Ethernet kreditkort terminaler . Der er typer , der kommer med kun Ethernet-forbindelser og nogle, der giver dobbelt forbindelser med en integreret telefonlinje eller analog linje. Nogle modeller leveres med WiFi ( Wireless Fidelity ) at drage fordel af trådløse netværksforbindelser i tillæg til kablede forbindelser . Alle modeller leveres med tastaturer eller PIN puder , men der er modeller , der har touch -skærme med integreret stylus pen. Nogle kommer med indbygget i printere, der bruger 2 1/4-inch-wide ruller af printer papir og kan udskrive hurtigt , ved hjælp af termiske billeder . Der er typer , der med flere programmer indlæst til at gøre flere transaktioner , såsom kreditkort , checks og betalingskort blandt andre. Der er også dem , der kan gøre kreditkort og betalingskort transaktioner alene.
  Betydning

  Ethernet kreditkort terminaler gøre håndteringen point-of -sale transaktioner nemmere og mere sikkert . De eliminere ekstra trin for kontorelever , såsom indtastning af kreditkort, betalingskort, check og gavekort numre. De giver en tryg og sikker måde for kunderne at indtaste deres pinkode for at fuldføre betalingskort transaktioner. Ethernet kreditkort læsere tilbyde hurtigere forbindelser end de konventionelle typer af kreditkort læsere og eliminere brugen af ​​anden telefonlinje bare for at gøre point-of -sale transaktioner. Dette giver betydelige besparelser til multi- terminal operationer, såsom dem, der anvendes af større detailbutikker.
  Overvejelser

  Når man overvejer ethernet kreditkort læsere til din virksomhed , skal der tages til de typer af betalinger , du vil acceptere . Der er alt-i- et-systemer med flere inkluderet applikationer, der kan ikke kun støtte kreditkorttransaktioner men betalingskort , checks , gavekort og telefonkort så godt. Derfor, før du beslutter dig , se på de forskellige modeller og overveje multifunktionssystemer at spare på bordplads stedet for at købe flere systemer. En anden overvejelse , du skal gøre er at installere software, der kan give ekstra sikkerhed til dit netværk . Ved at oprette firewalls og udnytte kryptering , kan du give en sikker og sikker måde at indgå forretninger uden at kompromittere din kundes data. Nogle hackere kan nemt finde PIN-numre sammen med kortet anvendte numre , derfor giver et sikkert netværk er en nødvendighed for at forhindre det.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan kontrolleres , om en Ethernet-port er konfigurer…
  ·Sådan Tænd Ethernet Adapter 
  ·Hvordan at skjule et Ethernet-kabel 
  ·Sådan at tvinge en Ethernet Reset 
  ·DIY Ethernet netværksport Switch Installation 
  ·Sådan slutter en printer direkte til en bærbar Ethern…
  ·Det optimale MTU Size for Ethernet 
  ·Hvad er Ethernet Delay 
  ·Sådan installeres et Ethernet -kort på en eMachine 
  ·Hvordan du udskifter en Ethernet Plug 
    Anbefalede Artikler
  ·Ethernet-kabel Størrelse Forskelle 
  ·Typiske LAN-netværk 
  ·Sådan konfigureres en Dell 2724 
  ·Introduktion til Client Server Arkitektur 
  ·Tips til at fremskynde internettet 
  ·Sådan Find ud af hvilken slags Router I Have 
  ·Konfiguration af et netværk 
  ·Sådan ændres en VNC Listening Port 
  ·Typer af VNC -servere 
  ·Sådan Hent et Mistet Router Password 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com