| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Ethernet >> Content
    Om Ethernet Rammer
    Ethernet-teknologi er baseret på ideen om computere kommunikerer med hinanden over et delt netværk . For den lagdelte kommunikation i computernetværk protokollen, er ethernet rygraden . Et Ethernet-netværk virker ved tv -signaler i form af handling og protokol oplysninger ved hjælp af et fælles signal -adresse. Flere forskellige ethernet rammetyper bruges til at udsende oplysninger ved hjælp af individuelle pakker af data. Ethernet -stationer kommunikerer med de enkelte computere og andre ethernet stationer for at skabe et fælles netværk af information. På nogle måder , meddeler ethernet frames lighed med den måde, radioudsendelser funktion. Historie

    Forskning i ethernet indramning systemer begyndte i 1972 hos Xerox . Den første version , der blev udviklet , kaldet Ethernet Version 1 , blev udgivet kun 8 år senere ved DIX konsortium , som bestod af Xerox, Intel og dec. Robert Metcalfe , David Boggs , Chuck Thacker og Butler Lampson var opfinderne krediteret med opfindelsen af ​​version 1. . I 1980 , samme år den første version blev udgivet forskning begyndte en nyere version af ethernet ramme. Den nye ramme , Version II Ethernet , blev udgivet i 1982. Det følgende år blev Novell NetWare '86 frigivet, som var baseret på de specifikationer, der anvendes i version 1 . I 1985 blev Novells endelige version, 802.3 frigivet. Denne version er blevet modificeret til kompatibilitet. En endelig ethernet frame blev udviklet kort efter Novells ordentlighed , der blev oprettet for at løse de problemer med kompatibilitet mellem version 2 og 802,3 .
    Typer
    p Der er fire vigtigste ethernet frame format typer øjeblikket er til rådighed til kommerciel brug . Mens det digitale signal koder for et Ethernet-netværk er altid den samme , ethernet rammer er væsentligt forskellige fra hinanden . Hver ramme type har en anden målestok for Maximum Transmission Unit ( MTU ) - værdien af ​​kommunikationen pakke det har evnen til at sende - men hver kan sameksistere på samme fysiske Ethernet-netværk . De fire vigtigste rammetyper er IEEE 802.3 eller Version 1 , Ethernet Version II , IEEE 802.2 LLC Ramme og IEEE 802.2 Snap Frame . De mest populære og mest anvendte ethernet ramme er version II , også kaldet DIX rammen . Version 1 er alle, men faldet til i vejkanten siden lanceringen af ​​version II. IEEE 802.3 fra Novell er en ikke- standard variation af den originale version fra DIX og IEEE 802.2 blev oprettet for at hjælpe kompatibilitet mangler mellem Version II og 802,3 . Det er vigtigt at bemærke, at forskellige virksomheder , som Cisco og Novell , har forskellige navne for hver rammetype.
    Betydning

    Ethernet ændrede ansigt af computerteknologi og den hastighed, hvormed virksomheder og personlige oplysninger udveksles . Blot 30 år siden var det umuligt for diversificerede virksomheder med kontorer på begge kyster for at dele information øjeblikkeligt via et delt netværk , men ethernet tillader pålidelig adgang til disse oplysninger . I vores teknologiske revolution og den aktuelle hastighed, hvormed nye teknologier bliver undfanget , er det en væsentlig bedrift , at den oprindelige ethernet har ændret sig meget lidt siden sin fremkomst næsten 30 år siden. Mens ethernet rammetyper har lavet nogle fremskridt , ligesom skiftet fra et koaksialkabel til punkt-til- punkt forbindelser , har den grundlæggende model af en ethernet ramme på et fysisk niveau ændret sig meget.
    fordele

    Fordi ethernet frames er en alsidig teknologi, de er meget populære til sammenkædning netværkssystemer . De forventede fordele er , at de fleste oplysninger i et netværkssystem begynder og ender inde i en ethernet ramme. Disse ende-til- ende rammetyper har unikke destination kilder og adresser, hvilket giver en vis følelse af sikkerhed til ethernet kunder. De fire indramning typer er kompatible med alle typer af protokol pakker og kan dermed arbejde med alle netværk system . En anden fordel ved ethernet og ethernet indramning typer er , at yderligere networking funktioner kan tilføjes til systemet så let som ethvert IP-netværk system.
    Potentiale

    Siden den første ethernet rammetype blev udviklet i 1980, har de fremskridt i ethernet vokset eksponentielt . I stedet for at være et separat stykke af teknologi, er ethernet blevet en del af standarden computer . På grund af nødvendigheden af ​​ethernet i dag, har de fleste virksomheder skiftet fra at bygge separate Ethernet-kort , der lægger eksternt til en computer. Computere er nu bygget med Ethernet-teknologi direkte i bundkortet . Ethernet vil kun fortsætte med at få hurtigere. Gigabit Ethernet vil snart blive erstattet af terabit Ethernet, hvilket vil øge hastigheden på Ethernet-teknologi med 100 gange, hvad det er i dag, og hardware designere har allerede udviklet test modeller, der kan overføre disse nye , meget hurtigere , signaler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Ethernet til GSI 
    ·Sådan fjernes et Ethernet-kabel når du ikke bruger in…
    ·Hvordan laver Ethernet Cords 
    ·DIY Seriel til Ethernet 
    ·Fejlfinding en Ethernet-port 80 Timeout 
    ·Hvad er Throughput af Ethernet LAN 
    ·Hvad er IEEE Betegnelse for Gigabit Ethernet Standard 
    ·Hvordan man laver et netværk ved hjælp af en NIC Card…
    ·Sådan installeres drivere til Ethernet Card 
    ·Hvordan at vide Hvilken type Ethernet-kabel er påkræv…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Hook op en DSL- modem og en router 
    ·Sådan konfigureres en IIS 6 Net Framework 
    ·Sådan bruges Terminal Service på Iomega 150D 
    ·Sådan logger Packet Med Alert i Snort 
    ·Sådan forhindrer adgang fra valgte computere på mit n…
    ·Sådan aktiveres Proxy ARP 
    ·Hvad er den maksimale værdi af en oktet i en IP-adress…
    ·Sådan at tilslutte op til internettet på Starbucks 
    ·Sådan ændres en Super Administrator Password 
    ·Sådan ændres PCI Modem i en Compaq Laptop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com