| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Grundlæggende subnetting Tutorial
    subnetting er processen med at opdele et større netværk i flere mindre netværk til at reducere broadcast-trafik på det lokale netværk eller LAN. Subnetting er baseret på forskellige klasser af IP-adresser og bruger binær matematik til at bestemme brugbare IP adresse rummet i hvert netværk. Til subnet effektivt, skal du vide, hvor mange værter vil opholde sig på hver enkelt undernet. Tage hensyn til behovet for at tilsætte værter subnet i fremtiden. Bestem antallet af værter Needed

    Det primære formål med subnetting er at skabe mindre netværk af større IP adresse rum . Med henblik herpå er det vigtigt at vide, hvor mange værter din subnet kræver . Det er også vigtigt at være opmærksom på den fremtidige vækst af netværket. For eksempel kan dit ønskede subnet har 30 værter nu, men det kunne fordoble i størrelse i løbet af de næste par år. Omvendt kan du bruge en subnet , der vil altid kun have to værter , såsom en punkt-til -punkt- forbindelse. I sidstnævnte situation vil der aldrig være et behov for vækst.

    Et af de vigtigste mål for IP subnetting er at begrænse udsendelse domæne af enheder på netværket . Når en netværksenhed , såsom en computer , forsøger at finde en anden enhed, det sender en udsendelse i håb om et svar fra den ønskede enhed. Hvis mange enheder forsøger at sende samtidigt , kan det skabe netværk problemer , såsom tab af performance. Subnetting lindrer problemet ved at oprette mindre netværk med mindre broadcast domæner . For eksempel er det i en kontorbygning er almindeligt at oprette en separat undernet for hver etage af bygningen , i stedet for at have hver computer på samme større undernet. Dette reducerer effekten af ​​broadcast-trafik fra hver etage.
    Klasser af IP-adresser

    IP-adresser er baseret på forskellige klasser. Klasse A adresser begynde med et tal i intervallet en gennem 126 . Klasse B -adresser begynder med 128 til 191 , klasse C -adresser begynder med 192 til 223 . Klasse D og E- adresserne er også defineret i en række 224 til 255, men de er ikke til rådighed til brug på det offentlige Internet . Hele 127 netværk er ikke tilgængelig, da det bruges til at henvise til IP værtscomputeren . Derudover subnets 10.0.0.0 , 172.16.0.0 og 192.168.0.0 ikke er rutes på det offentlige internet , de er i stedet forbeholdt private netværk . Private IP-adresser kan kortlægges gennem Network Address Translation at nå internettet. IP-adresser klasser er vigtige med hensyn til at subnetting , når du opretter et subnet , er du inddele et klasse A , B eller C adresse for at oprette et mindre netværk
    Binary /Decimal konvertering < . br >

    IP-adresser er 32 bit i længden. Alle IP-adresser er ledsaget af en anden 32- bit tal kaldet undernetmaske , der afgør , hvilket netværk IP tilhører. Uden en router , kan enheder ved hjælp af forskellige IP-adresser kun kommunikere med hinanden, hvis de tilhører samme subnet . IP-adresser og undernetmasker er repræsenteret som fire decimaltal oktetter , med en rækkevidde på 0 til 255 . Undernetmasker repræsenterer en fortløbende serie af dem til at repræsentere netværket, efterfulgt af en fortløbende serie af nuller at repræsentere værtsadressen plads . For eksempel er standard decimal Klasse C undernetmasken 255.255.255.0 . Men når konverteres til binær , standard Klasse C subnet maske er 11111111.11111111.11111111.00000000 . Hver oktet er en særskilt otte - bit tal . Den binære til decimal konvertering er vigtig for at bestemme den anvendelige adresseområde .
    Bestem Brugbar IP-adresse Space

    Efter fastsættelsen af ​​antallet af værter , der kræves for din subnet , idet hensyntagen til eventuelle behov for fremtidig vækst , kan du oprette et subnet kun bruger den nødvendige adresserum . Afhængig af antallet af bits , der anvendes til subnet , brugbare IP-adresser ændringer . Alle subnet har to adresser, der ikke kan bruges til værter: Netværks-og broadcast adresser, som er den første og sidste adresserne på subnet , hhv. For eksempel bruger et Klasse C-netværk en undernetmaske , der efterlader otte bits for værter , hvilket svarer 256 i decimal. Da de første og sidste adresser ikke kan bruges til værter , der efterlader 254 tilgængelige IP -adresser . Ligeledes, hvis dit ønskede subnet kun har 30 værter på nuværende tidspunkt , men kan kræve op til 50 værter i fremtiden, kan du bruge en undernetmasken 255.255.255.192 . 192 i binær er 11000000 . Denne særlige subnet har en brugbar adresse rummet af 62 værter, og det er perfekt til at rumme det nuværende antal værter, samt den forventede fremtidige vækst .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Vil Trådløst internet Cards Arbejde på Desktops 
    ·Hvorfor er winipcfg ikke fundet 
    ·Hvor længe kan du bruge Sling Player Over 3G før du t…
    ·Sådan Fix MSN Auto Log af 
    ·Sådan Tag Folk i Facebook Billedtekster 
    ·Sådan adgang til internettet via et åbent Wi - Fi-net…
    ·Sådan Administrer en SonicWALL Fjernt 
    ·Sådan Find en Internet Protocol adresse 
    ·DNS Tier Niveauer 
    ·Sådan Slut en HP Ipaq 1950 til internettet 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad forbinder computere og giver dem mulighed for at t…
    ·Sådan Del internettet via en trådløs ad hoc-netværk…
    ·Sådan Boot en Thin Client Network 
    ·Politikker On Facebook 
    ·Definer MAC adresse Filtrering 
    ·Sådan Sammenlign download hastigheder 
    ·Sådan tilføjes en MX Resource Record 
    ·Office Communicator Kommandolinjeflag 
    ·Specifikationerne for UMTS 
    ·Sådan Oplåsning en Linksys Phone Adapter 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com