| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvordan man opbygger din egen Webserver
    Når du besøger et websted , en kombination af computer hardware , software og netværk enheder arbejder sammen om at give dig adgang til dette websted. Web værter tilbyde kunderne fjernserver rum, hvor website filer opholde sig og er adgang til andre computere efter behov. Afhængigt af behovene i din hjemmeside, dvs . størrelsen af ​​harddisken er nødvendig for at gemme dine filer og antallet af mennesker, der besøger dit websted , denne service kommer på en præmie . Med den rette hardware og software konfigurationer , spare penge ved hosting din egen hjemmeside . Hvad du har brug
    Computer
    Server-softwaren
    Power striben med overspændingsbeskyttelse
    Ekstern backup strømforsyning
    Højhastigheds internetforbindelse
    2 Ethernet -kabler
    Router
    < br > Vis Flere Instruktioner
    Hardware
    1

    Pick en computer med den hurtigste processor, største mængde RAM ( mindst 2 gigabyte ), og den største harddisk, du har råd til. Nyere computere er mere stand til at håndtere web- server anmodninger.
    2

    Tilslut computeren til en højhastigheds internetforbindelse. Sæt den ene ende af Ethernet -kablet i den høje hastighed modem og den anden ende i "Internet "-porten på routeren. Dernæst indsætte et andet Ethernet-kabel ind i den første port på routeren og den anden ende af kablet i Ethernet-porten på din computer .
    3

    Sæt alle eksterne enheder i computeren. Slut computeren strømkabel i backup strømforsyning. Dernæst plug strømforsyningen ind i stikdåsen , og sæt strømskinne stikket i en stikkontakt. I tilfælde af en strømafbrydelse , holder backup strømforsyning din webserver og website kører.
    4

    Kontakt din internetudbyder ( ISP) for at abonnere på en statisk IP-adresse. Dette kan pådrage sig et ekstra gebyr afhængigt af din internetudbyder, men giver et pålideligt sted for web surfere til at nå dit websted .
    Software
    5

    finder en Web server software kompatibel med din computer. Der er en bred vifte af styresystemer foretaget af software virksomheder , såsom Windows og Apple , samt open source-software , såsom Ubuntu. Læs minimumkravene til hardware til software til at kontrollere , om det er kompatibelt med din computer.
    6

    Indsæt webserveren disk i computeren, og følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren på din computer. < br >
    7

    Opret en mappe på din server og derefter kopiere alle dine hjemmeside filer i mappen. Metoden varierer afhængigt af, hvor de filer, der aktuelt bor. Hvis filerne er på en anden computer , overføre dem ved hjælp af en Universal Serial Bus (USB) eller ekstern harddisk . Hvis webstedet er på en ekstern server , skal du logge ind på serveren ved hjælp af FTP og downloade filer på din webserver .
    8

    Installer en firewall på din server , hvis det er nødvendigt . Der er en bred vifte af firewall-software -pakker . Vælge en, der er brugervenlig og økonomisk overkommelig.
    9

    Åbn en webbrowser på serveren , og derefter skrive URL-adressen på den router , du bruger som fastsat i dokumentationen til enheden . Du bliver bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode . Skriv oplysningerne i dokumentationen til enheden , og klik derefter på "OK".
    10

    Klik på " DCHP " valgmulighed , og klik derefter på "Aktiver ". Indstil den lokale IP -adresse starter rækkevidde , såsom " 192.168.1.100 " til " 192.168.1.199 ". Klik på " Gem" for at anvende indstillingerne.
    11

    Indstil en statisk IP-adresse på din webserver computer. Metoden afhænger af dit operativsystem. For eksempel skal du klikke på Windows "Start" og derefter klikke på "Control Panel". Klik på " Netværks-og delingscenter ", og derefter klikke på " Change-adapter indstillinger".
    12 < p > Højreklik på din internetforbindelse og klik derefter på "Egenskaber". dernæst dobbeltklik på " Internet Protocol Version 4 ( TCP/IP/IPv4 )" , og klik på knappen ved siden af ​​" Brug følgende IP-adresse ".
    13

    Indtast en IP -adresse i feltet" IP-adresse " felt, der er lavere end intervallet indstillet i trin 6, som" 192.168.1.50 ". indtaste en subnetmaske såsom " 255.255.255.0 " og en standardgateway , der svarer til IP- adressen på din router , som f.eks 192.168.1.1 ". Klik på" Gem ", og klik på" OK "for at anvende indstillingerne.
    < br > 14

    Registrer dit website domænenavn med enhver registrator. Der er en række websteder, der tilbyder domæneregistrering . Vælg en med den mest konkurrencedygtige pris for det domæne, du ønsker.
    15

    Åbn en webbrowser , og klik derefter på " Opret gratis " og udfyld de krævede oplysninger til at oprette en konto. Næste , skal du logge ind på din Zone Rediger konto og klik på " Tilføj Zone" og indtast URL'en til dit domænenavn. Klik på " Add Zone" knappen og systemet viser indstillingerne for din DNS .
    16

    Kopier oplysningerne i "Nameserver " sektionen. Næste , skal du logge ind på din registrator og klik på " Domain Settings". Rediger navneserver felterne med oplysningerne fra ZoneEdit og klik "Anvend" eller "OK ​​", afhængigt af din registrator . Indstillingerne tage flere dage at opdatere afhængigt af din registrator. En e-mail er sendt til den e-mail bruges til at registrere dit domæne når ændringen udbreder via internettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er HTML 
    ·Hvad Er RIPE Database 
    ·Sådan Bridge en WET200 til en WRT54GS 
    ·Hvad er Downstream Internet 
    ·Sådan oprettes en gratis afspilningsliste for MySpace 
    ·Hvad er den gyldne regel for Netikette 
    ·Tillidsforholdet mellem en computer og et domæne 
    ·Sådan får Ekstremt Fast Dial -Up 
    ·Sletning af en eksisterende Windows Home Network 
    ·Sådan Lås en Airtel datakort Key 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges OpenDNS på et domæne 
    ·Sådan nulstilles en Netgear WGR614 v6 Router 
    ·To metoder til at spare på IP-adresser 
    ·Hvordan får man flere MB til at gøre Download Faster 
    ·Sådan konfigureres WCG200 
    ·Sådan Hook Up My Wireless Modem 
    ·Sådan Network en Apple Mac til en ikke- Apple Router 
    ·Hvad er forskellen mellem et netværk Bridge & a Router…
    ·Hvor hen til Genoprette slettede filer fra Network Driv…
    ·Sådan Bestem ejeren af ​​en internetudbyder Adresse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com