| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Ting du kan bruge til at beskytte din Computers fra hackere
  Hackere er mennesker, der har adgang computere eller computernetværk uden tilladelse fra netværksadministratoren eller computer ejer . De fleste hackere er motiveret af den udfordring eller falsk følelse af magt , mens andre er motiveret af penge. Uanset motivet måtte være, hacking er en ulovlig aktivitet , og hackere er rigtige mennesker, der kan bryde ind i din computer, ligesom tyvene kan bryde ind i dit hjem . Vide , hvordan man stopper hackere og beskytte din computer mod indbrudstyve , der kan stjæle din computer privatliv, din identitet og dine penge. Hold din Firewall tændt og opdateret

  En firewall er designet til at blokere uautoriseret og uønsket trafik fra at komme ind i et edb -system, og det er din første linje i forsvaret mod uautoriseret indtrængen . Næsten alle computer operativsystemer inkluderer en firewall , men til tider firewall kan være slukket . Forlader firewall off er som at forlade hoveddøren af ​​dit hjem åbne om natten.
  Installere et anti -virus og holde den opdateret

  Skadelig software , herunder vira , bliver udviklet nonstop af folk med alle mulige grunde . Malware er designet til at gøre alle mulige skade på en computer, herunder deaktivere din firewall. De kan være en første bølge af angreb, før en hacker rent faktisk skridt ind på ransage din computer af vigtige oplysninger . Hold anti-virus opdateret , så den kan genkende de nyeste versioner af virus.
  Installer Anti -spyware -teknologi

  Find en pålidelig anti -spyware program og installere det på din computer. Spyware er programmer placeret på din computer system til at indsamle små stykker af oplysninger uden din viden. Spyware bruges typisk af virksomheder, der markedsfører at overvåge indkøbsvaner forbrugernes til strategisk styre deres annoncer. Oplysninger indsamlet af spyware , selv hvis det gøres til markedsføringsformål , stadig gjort uden din viden og samtykke. Installation af en pålidelig anti -spyware program kan holde snooping sælgere fra din computer.
  Holde en god adgangskode Policy

  password politik er et sæt regler , som du kan oprette at fremme edb-sikkerhed. Skabe stærke passwords ved hjælp af en kombination af store og små bogstaver , numeriske tal og specialtegn. Undgå at bruge ord, der findes i en ordbog og personlige oplysninger numre. Brug aldrig den samme adgangskode til forskellige konti , og ændre din adgangskode hver 90 dage. Fastholdelse af en god adgangskode politik kan ikke være let , men er noget, du skal gøre for at holde din computer sikker.
  Hold dit operativsystem ajour

  Brug den automatiske opdateringsfunktion af din computers operativsystem . Computer operativsystemer er designet med største effektivitet , men da de operationelle systemer bliver brugt , kan sikkerhed smuthuller og spørgsmål kommer op . Udviklere af operativsystemer jævnligt udsteder opdateringer til alle registrerede brugere at lappe sikkerhedshuller og korrigere sikkerhedsproblemer . Hackere er dygtige til at genkende smuthuller af operativsystemer og slukke automatisk opdatering funktion i computeren forlader smuthuller åbne.
  Undgå at åbne e-mails fra fremmede

  Hackere er kendt for at bruge e-mails som en form for overførsel af skadelige koder til et bestemt offer . Hackere kan bruge omhyggeligt formuleret e-mails til at lokke dig til at åbne en ondsindet e-mail , og de stoler på din nysgerrighed til at gøre det trick. Åbn aldrig en vedhæftet fil fra nogen, du ikke kender, selvom du er ivrigt nysgerrig efter at gøre det.
  Sluk computeren

  De fleste mennesker vælger at forlade deres computer på, fordi de finder det bekvemt at logge ind på deres konto uden at skulle vente på, at computeren til at starte. Det er praktisk at gøre det, men at forlade din computer tændt, selv mens du er væk, skaber visse sikkerhedsrisici. En hacker , menneske eller robot, kan få mere tid til at teste og bestemme sårbare pletter i computerens sikkerhed . Slukke computeren ikke kun sparer dig energi , det nedsætter slitage af computer dele og forhindrer hackere fra at sende signaler til din computer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er ulemperne ved Virtual Møder 
  ·Fordele ved Internetadgang i landdistrikter 
  ·Hvordan at sende en fax med Sierra Wireless 
  ·Gratis ISP Tools 
  ·Sådan Inviter venner på Facebook på én gang 
  ·Hvad er formålene med netværket Layer protokoller 
  ·Hvad er en VOD enhed 
  ·Sådan Find din POP3 & SMTP Adresse 
  ·Sådan installeres en Sound Driver Hvis jeg ikke har cd…
  ·Hvad er meningen med en parkeret URL 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan bruges en RSA Token 
  ·Sådan Reset Admin Password på en WCG200 
  ·Fordele & Ulemper ved videokonference 
  ·Protokoller til Computer Kommunikation 
  ·Sådan får du adgang en Netopia DSL-modem 
  ·Sådan Flash OpenWRT til DD- WRT 
  ·Sådan Break Trådløst internet Firewall 
  ·Jeg kan ikke forbinde til internettet: Uidentificeret n…
  ·Sådan konfigureres Catalyst Express 500 
  ·Sådan nulstilles TZ -170 til fabriksindstillingerne 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com