| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvordan slutter jeg en Dell C600 til Internettet
    ? Dell C600 bærbare computer er udstyret med internetforbindelse kapaciteter. Den leveres med et trådløst kort allerede pre - installeret og både modemforbindelse og netværksforbindelse porte til dial- up og bredbåndsforbindelser. Du bliver nødt til at kontakte en Internet Service Provider og købe en internettjeneste pakke for at sikre adgang til en Internet -netværk. Når du har gjort det, kan du vælge mellem følgende muligheder for at tilslutte din Dell C600 til internettet, afhængigt af den service, du har købt : dial- up , bredbånd eller trådløse. Ting du skal
    Internet service pakke Alicante Telefon kabel til dial -up
    Ethernet-kabler for bredbånd
    kabel-eller DSL-modem til bredbånd
    Trådløs router til trådløst bredbånd
    Vis Flere Instruktioner
    Dial-up Connection
    1

    Find modemforbindelse porten på bagsiden af ​​din computer. Denne port vil ligne et telefonstik , som du skal tilslutte en telefonlinje direkte til din computer for at få adgang til din dial- up Internet service. Der vil være to havne beliggende lige ved siden af ​​hinanden . Modemforbindel vil være den mindste af de to . Den anden er den netværksforbindelse port , som bruges til at forbinde til bredbånd internet service , såsom kabel eller DSL.
    2

    Slut den ene ende af en telefonlinje til modemforbindelse port.

    3

    Slut den modsatte ende af telefonlinjen til et telefonstik i dit hus.
    4

    Tænd din Dell C600 og følg vejledningen , du får af din Internet service Provider. Hver udbyder har forskellige anvisninger til, hvordan du opretter din første tilslutning , så du bliver nødt til at kalde dem for at få din forbindelse i gang.
    5.

    Klik på internetbrowseren ikonet på dit skrivebord eller systembakken efter du har oprettet din forbindelse. Klik på " Connect" knappen for at starte opkald -in processen .
    Bredbåndsforbindelse
    6

    Find netværksforbindelsen på bagsiden af din bærbare computer . Dette vil være det største af de to tilslutninger .
    7

    Slut den ene ende af et Ethernet-kabel i netværksporten på din bærbare computer .
    8

    Slut den modsatte ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit bredbåndsmodem . For bredbånd, vil du enten have et kabel eller en digital Abonnenter (DSL ) modem.
    9.

    Sørg for, at et kabel linje er forbundet til dit kabelmodem fra en kabel stikkontakt i væggen . Der vil være en forbindelse på bagsiden af ​​modemet for at indsætte kablet ind . For DSL, sørg for, at der er en telefon , der er tilsluttet fra den ene ende af DSL-modem til en DSL- konfigureret telefonstik. For både kabel-og DSL, vil en tekniker nødt til at komme til dit hus til at konfigurere dine forbindelser i første omgang. Dette vil blive planlagt , når du først abonnere på din tjeneste.
    10

    Følg instruktionerne til dig af din tjenesteudbyder for at initialisere din forbindelse. Når du har oprettet din forbindelse , er at komme til internettet så simpelt som at sikre alt er tilsluttet korrekt og klikke internetbrowseren ikonet på din computer.
    Wireless Router
    11 < p> Sæt den ene ende af et Ethernet i dit kabel-eller DSL- modem. Slut den anden ende i en af ​​de Ethernet-porte på din trådløse router. Du skal bruge en anden Ethernet-kabel til at forbinde routeren til din bærbare computer til indledende konfiguration formål.
    12

    Konfigurer den trådløse router ved at åbne din internetbrowser og skrive URL-adressen , der svarer til din router. Dette vil blive givet i vejledningen til din router , da hver enkelt webadresse er forskellig for hver model router. For nogle modeller , kan du nødt til at skrive et brugernavn og en adgangskode . Dette er normalt "admin" for begge felter , men fulgte med din router vil fortælle dig for sikker .
    13

    Opsæt dit netværk navn, router password og administrative adgangskode til din trådløse router. De skridt du tager for at gøre dette vil variere afhængigt af modellen router du bruger. Igen vil retninger blive medtaget med routeren . Sørg for at gemme dine indstillinger, når du har fuldført disse handlinger .
    14

    Tag Ethernet-kablet , der løber fra din bærbare computer til den trådløse router og slå alt fra .
    15 < p > Tænd alt tilbage på og klik på internetbrowseren ikonet på dit skrivebord eller systembakken. Du vil forbinde direkte til internettet . Du kan kontrollere signalstyrken på dit trådløse netværk ved at se på ikonet Trådløs netværksforbindelse i systembakken på skrivebordet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Åbn din IP-port for en Minecraft Multiplayer Se…
    ·Sådan Clear en ARP Cache 
    ·Hvordan Gem Mine Favoritter Online 
    ·Sådan installeres en XP Dial Up Network Adapter 
    ·Sådan flytter et SSL-certifikat fra en server til en a…
    ·Om Hulu TV 
    ·Sådan gendannes en slettet Google Search History 
    ·Typer af servere og protokoller 
    ·Hvordan man opbygger en SMTP-mailserver 
    ·Hvordan skal tjekkes e-mail med Telnet 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er et domæne Identifier 
    ·Sådan sparer streaming videoer til din computer 
    ·Sådan bruges Netgear Som Wireless Extender 
    ·Sådan Set Up en 2Wire Modem til Wireless 
    ·Actiontec Modem Router vil ikke forbinde til andre comp…
    ·Hvordan ændrer jeg trådløse netværkskort 
    ·Fejlfinding en Netgear trådløs router 
    ·Sådan aktiveres en trådløs adapter i XP 
    ·Bredbånd vs kabelmodem 
    ·Sådan deaktiveres Windows VPN Software Compression 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com