| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Fælles Web protokoller
    Internettet bruger forskellige standarder til at overføre information til og fra eksterne computere og netværk. Disse standarder , kendt som protokoller , tillader computere til at kommunikere med hinanden i en struktureret metode . Internet protokoller er på arbejde, når en bruger besøger hans favorit video site eller tegn i et socialt netværk samt når en bruger tjekker hendes nye mail-beskeder eller komponerer en besked til sin chef . HTTP

    Når du skriver adressen på en webside eller et websted i adresselinjen i din browser , browseren bruger Hyper Text Transfer Protocol eller HTTP , at indsamle og vise hjemmesiden data på en måde, er menneske- venlig. Denne overførsel protokol afhængig websiden hjælp af en standard konstruktion. Ofte betyder dette, skaberen kodet webside ved hjælp af Hyper Text Markup Language eller HTML

    Browsere ved at bruge denne protokol som standard . Men kunne du skriver " http://" ; før hver URL for at instruere din browser for at bruge denne protokol , hvis du ville.
    HTTPS

    Lejlighedsvis , kan du opleve , at en hjemmeside ' s URL starter med " https:." ; Dette indikerer, at dokumentet er at bruge Hypertext Transfer Protocol over Secure Socket Layer eller Hypertext Transfer Protocol Secure . Online banking websites kan anvende denne protokol til at beskytte følsomme oplysninger såsom konto og routing numre.

    Ud over den " https " på forsiden af websiden adresse , kan browseren vise en lille hængelåsen for at illustrere til brugeren , at den webside bruger denne protokol. Firefox 3.0 og Internet Explorer 7.0 og senere viser også , at denne protokol er aktiv ved at ændre adresselinjen , når hjemmesiden er baseret på en Secure Sockets Layer til at kryptere data. I Internet Explorer vil adresselinjen fremtræder grønt , mens Firefox vil vise navnet på institutionen - såsom en bank - . På venstre side af adresselinjen
    FTP < br >

    File Transfer Protocol eller FTP, er den protokol, et program bruger til at overføre filer fra et system til et andet. File Transfer Protocol giver brugerne adgang til filer på en ekstern computer. Dette er nyttigt for netværksadministratorer , der har virtuelle , men ikke fysisk adgang til en computer. Derudover kan website ejere, der benytter sig af en hosting virksomhed bruge FTP til at få adgang til deres filer på den eksterne server .

    Webbrowsere kan støttes begrænsede FTP kapaciteter, hvis brugeren skriver " ftp://& quot; før FTP-server -adresse i adresselinjen . Men en FTP-klient er en specialiseret fokus, der er afhængig af File Transfer Protocol som standard , svarende til, hvordan en browser afhængig HTTP som standard.
    TCP /IP

    Vic Laurie , en computer instruktør, forklarer, at " TCP ( Transmission Control Protocol) og IP (Internet Protocol ) er to forskellige procedurer , der ofte knyttet sammen " fordi de har komplementære funktioner. Disse protokoller er vigtige til internettet samt lokale netværk.

    Transmission Control Protocol sender oplysninger over internettet ved at bryde det op i mindre sektioner kendt som " pakker. " TCP letter pakke skabelse og genskabe pakker i det endelige produkt på destinationen , og at kontrollere, at ingen oplysninger blev tabt eller beskadiget under processen.

    Internet Protocol dirigerer information til den rigtige computer. Hver computer har en IP-adresse til at identificere den. Selvom oplysninger kan rejse til flere computere før ankommer til det endelige bestemmelsessted , TCP bruger disse adresser til at sende oplysninger til den computer, der anmodede om det .
    SMTP , POP og IMAP

    E-mail bygger på en række protokoller til at fungere rigtigt , afhængigt af indstillingen . Webbaserede mail-programmer og desktop -baserede programmer bruger Post Office Protocol (POP ) , nu kendt som POP3 fordi det er på version 3 , at oprette forbindelse til og hente beskeder fra e-mail- serveren, mens disse applikationer og programmer også bruge Simple Mail Transfer Protocol ( SMTP ) til at sende mail .

    Ifølge Vic Laurie , Interaktiv mail Access Protocol ( IMAP) er &Quot; mere kraftfuld , men mindre almindelige " end POP3 og er afhængig af TCP til at overføre mail.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man øge Cable Speed ​​på Mediacom 
    ·Hvad er brugen af ​​IP-adresser i webadresser 
    ·Er Web Cookies Dangerous til Denne computer 
    ·Sådan Slut til internettet med ADSL 
    ·Sådan aktiveres Form Authentication i OWA 
    ·Webbaserede læringsværktøjer 
    ·Sådan bruges Terran i StarCraft 2 
    ·Formålet af IEEE 802 Udvalg 
    ·Hvordan kan man se , hvis nogen udspionerer din compute…
    ·Hvad er de hurtigste højhastighedsinternet Connections…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man opbygger 2,4 GHz Antenne 
    ·Hvordan man kan forbedre en kabelforbindelse 
    ·Sådan Konverter til Wireless 
    ·Sådan Test brugergodkendelse 
    ·Tre ting Beskyttelse Operativsystemer & Data 
    ·Sådan Slut to computere med en telefonledning 
    ·Sådan Telnet en server SMTP 
    ·Sådan finder Tempo på Audacity 
    ·Sådan ændres registreret navn i XP System Properties 
    ·Client Server & Peer -to- peer-netværk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com