| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan Set Up en Dial -Up netværk med to computere
    Microsoft Windows har indbygget software til at forbinde to computere via en dial -up forbindelse , uden at have adgang til internettet. Sådan opretter du en dial- up netværk , hver computer har brug for et modem og adgang til en telefonlinje. Derudover vil du nødt til at oprette en computer til at modtage indgående opkald og fungere som en fjernadgang server og den anden computer at oprette forbindelse til den første computer via en dial- up forbindelse . De vigtigste retninger er til Windows XP Pro , med særlige instrukser tilføjet til Windows Vista og Windows 7 . Instruktioner
    Opsætning af en Remote Access Server --- Windows XP Pro , Windows Vista og Windows 7
    1

    Klik på " Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen på den første computer , og klik derefter på "Control Panel". Dobbeltklik på " Netværksforbindelser " ikonet. I Windows Vista eller Windows 7, skal du klikke på "Start " knappen , klik på "Control Panel" og klik på " Netværk og Internet".
    2

    Klik på "Opret en ny forbindelse " i venstre rude af vinduet Netværksforbindelser . Klik på knappen "Næste" . I Windows Vista og Windows 7 skal du vælge " Netværks-og delingscenter ", klik på "Administrer Netværksforbindelser " og derefter klikke på menuen "Filer" , vælg "Ny Indgående Connection ", og gå til trin 5. .

    3

    Klik på alternativknappen ved siden af ​​" Opret en avanceret forbindelse " og klik på " Næste". Vælg " Accepter indkommende forbindelser ", og klik "Næste".
    4

    Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​computerens modem, og klik derefter på knappen "Næste" . Hvis du ønsker at virtuelt privat netværk (VPN ) forbinder , skal du vælge "Tillad virtuelle private forbindelser ", og klik derefter på "Næste". Ellers skal du vælge "Tillad ikke virtuelt privat forbindelse" , og klik på "Næste".
    5

    Vælg de lokale brugerkonti , som du ønsker at give fjernadgang. Hvis du ønsker at oprette et nyt brugernavn og adgangskode for at logge på, skal du klikke på knappen "Tilføj" og indtast brugernavn og adgangskode. Dette vindue angiver de brugerkonti, den forbindende computeren vil bruge til at logge ind Klik på knappen "Næste" , når færdig med at vælge eller oprette brugere. For Windows Vista og Windows 7 , eller vælg føje brugere til den tilladte brugere listen , klik på " Next " og derefter markere feltet ved siden af ​​" Gennem en dial -up modem ", og vælg den ønskede modem på listen . Klik på " Udfør". Dette afslutter Windows Vista og Windows 7 fjernadgangsserveren setup.
    6

    Sørg for, at "Fil -og printerdeling for Microsoft-netværk " afkrydsningsfeltet har en check i den. Lad alle andre netværk software indstillinger sat til standard , og klik på knappen "Næste" , og klik derefter på "Finish" .
    Tilslutning til Remote Access Server --- Windows XP Pro
    7

    klik på "Start" knappen og derefter klikke på " Control Panel " valgmulighed på den computer , der vil forbinde til den computer, du sat op som en fjernadgang server i § 1 . Dobbeltklik på " Netværksforbindelser " ikonet.
    8

    Klik på "Opret en ny forbindelse " i venstre rude i vinduet Netværksforbindelser . Klik på knappen "Næste" . Vælg " Opret forbindelse til netværket på min arbejdsplads ", og klik på knappen "Næste" . Vælg " Dial-up forbindelse" og klik på " Næste".
    9

    Indtast navnet for din forbindelse i " Firmanavn " tekstfeltet. Du kan bruge hvilket som helst navn , du ønsker at identificere forbindelsen. Klik på knappen "Næste" . Indtaste telefonnummeret på den telefonlinje tilsluttet Remote Access Server computer i "Phone Number" tekstfeltet , og klik på knappen "Næste" . Sæt et flueben i afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Tilføj en genvej til denne forbindelse til mit skrivebord ", og klik på " Finish".
    10

    Dobbeltklik på forbindelsen ikonet, der var lige oprettet på skrivebordet . Indtast det brugernavn og den adgangskode, du har angivet i trin 5 i § 1 .
    11

    Klik på " Connect" knappen. Computeren vil ringe og oprette forbindelse til fjernadgang server computer , skal du kontrollere brugernavn og adgangskode, og danner en dial-up netværksforbindelse. De delte filmapper på fjernadgangsserveren er til rådighed til at gennemse under " My Network Places ", som du kan nå ved at klikke på "Start " knappen, klikke på " Denne Computer , og derefter vælge" My Network Places "i venstre side af vinduet Denne computer .
    Tilslutning til Remote Access Server --- Windows Vista og Windows 7
    12

    Klik på "Start " knappen og klik på " Control Panel ".
    13

    Klik på " netværk og Internet " og klik på " Netværks-og delingscenter. "Klik på " Konfigurer en forbindelse eller et netværk "og derefter vælge " Opret forbindelse til en arbejdsplads ". < br >
    14

    Vælg "Nej , opret en ny forbindelse " og derefter vælge " Dial direkte. " Indtast telefonnummeret , som fjernadgangsserveren er forbundet i den medfølgende tekst -området. Klik på "Næste " og skriv i din foretrukne forbindelse navn Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​". Tilslut ikke nu , bare sætte den op , så jeg kan slutte senere " " . Next " og klik
    15

    Indtast dit brugernavn og kodeord og tjekke " Husk denne adgangskode" . Klik på " Connect" knappen for at oprette forbindelsen , og klik derefter på " Luk ".
    16

    Klik på "Start " knappen og derefter klikke på " Opret forbindelse til ". Vælg den forbindelse, du oprettede i de foregående trin , og klik på" Connect ". En dialogboks viser processen opkald , forbinder og derefter kontrollere brugernavn og password .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en stor Facebook Begivenhed 
    ·Sådan Tjek om din pc konstant forbundet til nettet 
    ·Sådan åbner TFTP 
    ·Sådan får du High Speed ​​Internet Fra Alltel 
    ·Infrastruktur Krav til en Internet -server 
    ·Hvordan virker internettet Affect Diplomati 
    ·Lightweight Internet Protocol 
    ·Sådan Find en netværksnøgle Password 
    ·Hvilken protokol var designet til fildeling på interne…
    ·Sådan deaktiveres Proxy & Opdater en IP 
      Anbefalede Artikler
    ·Dell Inspiron 8500 Modem Information 
    ·Sådan aktiveres Microsoft Security Center 
    ·Hvad er årsagen Color Distortion i TV 
    ·Sådan installeres en Belkin Wireless G Router F5D7230D…
    ·Sådan foretages fejlfinding IPSEC Tunnels 
    ·Sådan konfigureres en Cisco 1841 Router 
    ·Hvordan kan man se hvis din computer har en Ethernet-fo…
    ·Sådan bruges en router som en repeater 
    ·Sådan Set Up en trådløs internetforbindelse for en D…
    ·Hvordan laver man et RJ45 Tilslutning til CAT5 -kabel 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com