| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Qwest Vs. Comcast High Speed ​​Internet
  Qwest og Comcast levere højhastigheds Internet service. Selvom begge tjenester er meget godt for de fleste forbrugernes adgang til internettet, kan der være forskelle i hastigheder , serviceniveau og ydeevne , der kan påvirke dit valg af udbydere. Når du har valgt en leverandør , har du flere muligheder for Internet hastigheder med begge selskaber. Teknologier

  Qwest og Comcast bruger forskellige netværksteknologier og infrastrukturer. Qwest traditionelt anvender Digital Subscriber Line (DSL) -teknologi , men er for nylig begyndt at tilbyde fiberoptiske service til visse områder med DSL links til dit hjem. Ved at bruge fiberteknologi med en kort kobber bro til dit hjem, er Qwest stand til at tilbyde meget hurtigere end traditionelle DSL. Comcast bruger koaksialkabel teknologi til at forbinde din hjemmecomputer eller et netværk til internettet.
  Cost

  Ifølge Qwest hjemmeside , er flere niveauer af standard DSL-tjeneste , der tilbydes. En forbindelse med 1,5 Mbps indgående båndbredde og 896 Kbps udgående båndbredde koster $ 19,99 per måned. En midt - niveau af service med 7 Mbps indgående og 896 Kbps udgående er $ 25 per måned . En 12 Mbps udgående forbindelse med 896 Kbps indgående er $ 35,00 per måned. Qwest fiberoptiske forbindelser starter ved $ 35 per måned for en 12 Mbps indgående forbindelse med 896 Kbps udgående. En Qwest fiberforbindelse med 20 Mbps indgående med 896 Kbps udgående er $ 45,00 per month.Comcast 's hjemmeside tilbyder en indledende service med 1 Mbps indgående og 384 Kbps udgående for $ 24,95 . Der er en mid- niveau Comcast service med 12 Mbps indgående og 2 Mbps udgående prissat til $ 42,95 . Comcast højeste hastighed service, 16 Mbps indgående med 2 Mbps udgående , er $ 52,95 .

  Qwest og Comcast har mange særlige tilbud til nye kunder og kunder, der bundter Internet service med anden tjeneste, så den faktiske pris, du betaler , kan være lavere . Qwest og Comcast tilbyder hjem telefontjeneste, og når denne tjeneste er bundlet med Internet service , omkostningerne ved de kombinerede ydelser er billigere end hvis købt separat. Desuden tilbyder Qwest bundling rabatter for folk, der abonnerer på DirectTV satellit service og Verizon Wireless service gennem Qwest . Comcast tilbyder bundling rabatter for kabel- tv-tjenester.
  Geografisk Overvejelser

  Comcast højhastigheds internet er tilgængelig i flere områder end Qwest . Standard DSL kræver, at du bor inden for en vis afstand af det centrale telefonnummer afbryder til din DSL-forbindelse . Jo længere man er fra kontakten , jo lavere data throughput . Qwest fiberoptiske service er kun tilgængelig i områder, hvor Qwest har installeret en fiber link til området generelt. Comcast service er tilgængelig, uanset hvor Comcast tilbyder kabel- tv-tjeneste

  Qwest er tilgængelig i 14 stater , primært i Vesten - . Washington , Oregon, Idaho , Montana , Wyoming, Utah , Colorado , Arizona, New Mexico , North og South Dakota , Nebraska , Minnesota og Iowa. Comcast er tilgængelig i 39 stater.
  Security

  grund af forskelle i , hvordan kabel-og DSL -baseret internet service er struktureret , er der en forskel i sikkerhed for de to. Med DSL-tjenesten , har du et direkte link til kontakten. Du behøver ikke dele denne sammenhæng med andre brugere. Med Comcast og andre kabel Internet-tjenester , deler du et link med andre mennesker i dit område. Dette delt netværk er som et lokalt netværk . Selv om en router med en firewall er en god idé for begge, er det dobbelt vigtigt for kabelforbindelser som dem fra Comcast. Uden en router med firewall, er din computer udsat for andre brugere i nærheden af Comcast Internet service.
  Overvejelser

  De to systemer adskiller sig også et par andre måder. Folk der spiller online spil ofte brug lave ping tider , den tid det tager for en pakke at rejse via netværket til din computer. Lavere ping tider tillader online spillere til at handle hurtigere. DSL på grund af sin arkitektur og direkte forbindelse til en switch tilbyder ofte hurtigere ping gange end en kabelforbindelse. Kabelforbindelser heller ikke tilbyde ensartede hastigheder , fordi de er delte forbindelser. Hvis mange mennesker i dit nabolag henter store filer på samme tid , det mætter kabelsystem båndbredde , og du måske bemærke et fald i hastigheden. DSL , på den anden side giver ensartede hastigheder til omskifteren . Begge systemer , kan dog negativt påvirket af området Internet trafik stigninger , og de globale og landsdækkende problemer og udfald.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man gør en gratis titel Søg på nettet 
  ·Hvordan at sende en webside 
  ·Hvordan får jeg Gigabit på Home 
  ·Den bedste måde at Hook op To pc'er til bredbånd 
  ·Hvordan opretter jeg en ny ASP.NET Web Application på …
  ·Sådan Skjul min IP i Utah 
  ·Hvordan man løser en 502 Bad Gateway Problem 
  ·Sådan forbindelse til internettet via trådløst eller…
  ·Hvordan til at tjene websider på et LAN 
  ·Sådan aktiveres en HTTP port på en statisk IP -server…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Set Up en Home LAN Network 
  ·Sådan konfigureres en SSH Client 
  ·Sådan konfigureres M1000 Static 
  ·Crimpben Removal Tools 
  ·Sådan Port Forward en MapleStory Private Server 
  ·Hvordan til at forbinde enhederne i Computer Networking…
  ·Sådan Network To Hjemmecomputere Vista XP 
  ·IP spoofing Techniques 
  ·Hvad er fordelene ved Kabelnetværk 
  ·Sådan Set Up en DD- WRT bro med FiOS 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com