| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Forskellige Interne modemer
    Et modem bruges til at tilslutte en computer til internettet . Der er interne og eksterne modemer . Interne modemer er internt forbundet til computerens bundkort og kan ikke være aftagelige. To hovedtyper af interne modemer findes: WiFi (trådløst modem) og dial up (56K) modem. Begge forbindelse til internettet på forskellige måder og med forskellige niveauer af forbindelsens hastighed . Opkaldsmodemmer

    dial-up modems er det ældste af de to typer af interne modemer. De er ofte kaldes 56k modem med henvisning til deres maksimale hastighed over en dial- up forbindelse . Disse modemmer er enten forbindes direkte til bundkortet eller er aftagelige PCI-kort, der opretter forbindelse til et PCI-kort slot inde i computeren.

    Internetforbindelse opnås ved at tilslutte en almindelig telefonledning til modem stik. Den anden ende tilsluttes et telefonstik i et hjem eller på kontoret. Når du tilslutter til internettet , dette modem ringer ud til en række udstedt af internetudbyderen. Data rejser frem og tilbage over telefonlinjen.
    WiFi Modems

    WiFi (trådløst modem ), er trådløse kort indbygget i en computer , der almindeligvis findes i bærbare computere. Ældre stationære computere kan benytte et trådløst netværkskort installeret i en PCI slot til at få adgang til trådløse netværk.

    Trådløse modemer forbindelse til internettet ved at hente et signal fra nærliggende trådløse routere . Disse routere kan tilsluttes direkte til et kabel eller DSL-modem og tillade computere med WiFi til at forbinde gennem routeren til modemet internetforbindelse .

    Sommetider en internetudbyder tilbyder WiFi Internet på en større skala , og computeren forbindelse til et trådløst netværk, der ikke er knyttet direkte til et kabel eller DSL-modem .

    Sammenligning

    WiFi modemer tilslutte high -speed internetforbindelser fra kabel Internet , DSL Internet, Fios eller satellitforbindelser . Dial -up modems giver adgang til langsommere forbindelser , der forbinder via telefonlinjer , der forbinder dem til nærliggende computernetværk centre .

    Den tid det tager at oprette forbindelse til et trådløst netværk er generelt hurtigere end en dial-up forbindelse, og dataoverførslen tid på et trådløst modem er normalt hurtigere end dial-up, afhængigt internettrafik og netværksbetingelserne.

    WiFi modemer kan også oprette forbindelse til usikrede trådløse netværk , der ikke kræver en konto eller adgangskode for at logge på til internettet . Dette giver brugere med en WiFi -modem til potentielt få gratis adgang til internettet , hvis et ubeskyttet netværk er i nærheden.

    Modembrugere altid nødt til at betale et månedligt gebyr for at have en Internet-udbyder slutte computeren til internettet via telefonlinjer. Der er også de ekstra omkostninger ved at holde og vedligeholde en telefonlinje for dial-up modems for at få adgang .
    Misforståelser

    Mange computere i dag , både stationære og bærbare computere , kom udstyret med Ethernet Netværkskort , der tillader dem at blive tilsluttet direkte til lokalnet (LAN) , som dem der findes i kontorer og kollegieværelset indstillinger. Disse Ethernet-kort også tillade forbindelser til kablede routere i hjemmet samt en direkte forbindelse til et kabel eller DSL-modem i hjemmet eller på kontoret.

    Når afgøre, om en computer har en intern eller intern modem, en computer ejeren kan antage, at deres Ethernet-kort eller porten er et internt modem, når det er bare en måde at tilslutte computeren til en high-speed modem eller en netværksforbindelse stik.
    Spekulation
    < br >

    Apple var en af ​​de første computer beslutningstagere til at stoppe , herunder en indbygget intern dial up modem på deres bærbare computere , vælger i stedet for WiFi modemer. Over tid kan det forventes, at andre computer beslutningstagere vil stoppe med at lave bærbare computere med indbygget dial -up modem.

    Fjernelsen af ​​disse interne modemer kan spare indvendige rum i den bærbare ramme og frigøre plads til ekstra USBs eller andre tilslutninger på siderne af rammen. Trådløse netværk og high- speed internet tilgængelighed vil fortsætte med at stige, hvilket gør WiFi modemer et ideelt valg for bærbare computere og endda nogle desktop-brugere .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at forlænge batteriets levetid af en Smartphon…
    ·Sådan Opret din egen URL til Free 
    ·Liste over web protokoller 
    ·Sådan aktiveres en Sticky statisk IP 
    ·Sådan Løse en Reverse DNS Lookup 
    ·Informationsteknologi i Bank & Finans 
    ·IGMP IP protokoller 
    ·Sådan Beregn Lån Settlement Tal 
    ·Hvordan virker Processor Speed ​​Affect Surfe på Inter…
    ·Hvad er en god Proxy 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en Comcast modem med en Linksys Router 
    ·Hvordan bruger jeg en MCCI WHQL Modem Driver 4.40.7 
    ·Windows XP Gigabit Ydelse 
    ·Sådan bruges en Linksys WUSB600N 
    ·Sådan oprettes separate WiFi Network Names at identifi…
    ·Sådan Bloker Min IP-adresse 
    ·Sådan aktiveres Kerberos 
    ·Sådan får du adgang To computere fra samme computer 
    ·Sådan Set Up en statisk IP-adresse i uTorrent 
    ·Sådan Luk en MySpace -konto 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com