| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan Sammenlign High Speed ​​Internet Service & Priser
    Valg af en high -speed internet service med hastighed , du ønsker til en fantastisk pris punkt er noget, som alle bør vide , hvordan man gør . Alt det kræver er en grundlæggende viden om de typer af tjenester til rådighed og mængden af ​​hastighed, du har brug for at få den bedste deal. Instruktioner
    Typer af tilgængelige højhastighedsforbindelser
    1

    Vælge din forbindelse er at kende forskellen mellem de forskellige typer af internetforbindelser. Den hurtigst mulige forbindelse er tilgængelig via en fiberoptisk forbindelse med hastigheder på mere end 50 Mpbs ( megabyte per sekund ) til rådighed i nogle områder. Fiberoptiske forbindelser er den mest pålidelige af højhastigheds- internet-tjenester og tilbyde hastigheder hurtigere end kabel. Fiberoptisk service er ikke så bredt tilgængelig som de andre typer af high -speed internet .
    2

    næste hurtigst mulige forbindelse kan opnås via en kabelforbindelse. Et kabel internetforbindelse kan nå hastigheder på 50 Mpbs , og forbindelsen er altid på . Forbindelsen vil kræve et koaksialkabel stikkontakt og kabel -modem ( modemer sædvanligvis af den service virksomheden). De fleste lokale kabel-udbydere vil tilbyde et kabel internetforbindelse.
    3

    anden tilgængelig type forbindelse er DSL , som står for Digital Subscriber Line. DSL-forbindelser kan nå hastigheder på op til 20 Mpbs . DSL bæres ind i din bopæl via en eksisterende telefonlinje og derefter gennem et DSL-modem . Telefonen er stadig tilgængelig , når du er online på grund af særlige filtre , der er knyttet til den linje .
    4

    anden mulighed er trådløst internet . Trådløst internet kommer i to tilgængelige formater - faste og mobile . En mobil trådløs forbindelse kan tages med overalt . Tilslutningen sker ved tilslutning via telefon tårne ​​og er normalt forbundet til en computer via et USB-kort -enhed. Hastighederne i øjeblikket kan nå op på 2 Mbps.
    5.

    Fås også er satellit internettet. Satellit Internet er den langsomste af højhastigheds- internet-tjenester og arbejder off satellitter. Den hurtigste hastighed tilgængelig fra de fleste satellit Internet selskaber er omkring 2 Mbps. Alle satellit internet kræver en klar udsigt til himlen , og det kan også blive afbrudt af dårligt vejr
    Pricing og funktionalitet
    6

    Fiberoptisk Internettet er generelt bedst for dem . der kræver de mest pålidelig forbindelse til rådighed, og også hurtigere hastigheder . Hvis du er en tung Internet bruger, og du downloader ofte streame video og har brug for den hurtigste mulige hastighed , fiberoptik er din bedste mulighed . De fleste fiberoptiske internetudbydere pakke hastigheder starter ved omkring 15 Mbps. Prissætning planer for Fiber Optic tjeneste generelt starter ved omkring $ 40 per måned for de hurtigste hastigheder , kan det nemt nå op på mere end $ 100 per måned. Fiberoptisk internettet bliver mere bredt tilgængelig som udbydere udvide deres infrastruktur.
    7

    Cable Internettet er også en farbar vej for dem, der kræver høje hastigheder. Speed ​​pakker til kabel Internet generelt starte på omkring 10 Mpbs og som nævnt tidligere kan nå op på 50 Mpbs . Pris for kabel Internet kan sammenlignes med fiberoptisk internettet med prissætningen på de nedre hastigheder på normalt starter ud på omkring $ 30 om måneden . Kabel Internet er også mere bredt tilgængelig end fiberoptisk internettet.
    8

    DSL Internet er en mulighed for Internet- brugere, der kræver rimelig hurtige hastigheder og søger at spare nogle penge. De fleste DSL-udbydere i øjeblikket top deres hastighed pakker på et sted omkring 7 til 10 Mbps. Pris for DSL internet er billigere end kabel, nogle planer starte så lavt som $ 15 per måned. DSL internet er bredt tilgængelige, og er mest sandsynligt findes i dit område.
    9

    Wireless mobile internet er en mulighed for Internet- brugere, der kræver en konstant forbindelse, uanset hvor de går. De fleste store cellulære udbydere tilbyder en version af trådløst mobilt internet . Trådløse mobile internet er ikke den billigste og hastigheder er ikke den hurtigste , de fleste trådløse planer er omkring $ 60 per måned for 1,5 Mpbs
    10

    Satellit Internet er en mulighed for dem, der bor i landdistrikterne. . Satellit service planer starter ud på omkring 512 kpbs ( kilobyte pr sekund) og nå hastigheder på omkring 1,5 Mpbs . Installation og månedlige gebyrer for satellit internet er højere end kabel Internet i gennemsnit. Satellite er den bedste mulighed, hvis blot dial- up er til rådighed i området.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad betyder Rydning af DNS Cache Mean 
    ·Sådan ændres størrelsen på din MTU 
    ·Sådan Hook Up Bredbånd Telefon Brug Jacks 
    ·Liste af Internet Hastigheder 
    ·Sådan får Ekstremt Fast Dial -Up 
    ·Er en Ping Slow Down en hjemmeside 
    ·Sådan Deaktiver DNS opslag Command 
    ·Hvilken slags Internet Service er bedst 
    ·Sådan sparer Kort Pix Fra Google 
    ·Sådan Tilslut en bærbar til GPRS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes vedhæftede filer 
    ·Bluetooth USB Dongle Instruktioner 
    ·Opsætning af en router 
    ·Sådan synkroniseres et projekt på forskellige pc'er 
    ·Sådan Find Domain Name af en Maskine 
    ·I hvilket år blev den første rigtige Internet Kommuni…
    ·Challenge Respons Authentication Protocol 
    ·Sådan Sammenlign internet udbyder Hastigheder 
    ·Fordele & Ulemper af VoIP 
    ·Sådan forbindelse til internettet på en IBM ThinkPad …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com