| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvad er en router Bridge
    ? Der er intet som at sidde ned ved computeren og surfe på nettet , shopping (eller vindue shopping ), eller lære noget nyt og interessant. Men nogle gange glemmer vi , hvor mange maskiner slave væk i baggrunden for at bringe os vores favorit opskrift eller lad os se på billeder af den nye bil , vi drømmer om . En router bro eller " Brouter " ( udtales pande - ter ), som det almindeligvis kaldes, er en sådan enhed . Uden den ville internettet gå i stå i et nanosekund . Forskellen mellem routere og broer

    Routere og broer overføre oplysninger fra computer til computer , fra computer til internettet, og fra servere, der hoster en hjemmeside eller e-mail til din computer derhjemme eller på arbejdet . Men routere og broer dette ved hjælp af to forskellige metoder til kommunikation , eller protokoller. Routere og broer udføre to meget vigtige funktioner , og det kun giver mening at kombinere dem i én enhed , som vil udføre de opgaver begge.
    Om Routere

    Routere operere på meget store netværk kaldet wide area networks eller WAN , World Wide Web er den største WAN der findes. Routere giver computere til at kommunikere med disse store afstande ved at sende data fra en router til den næste , indtil den når sin destination , tillader en stationær computer i Kina for at tale med en bærbar computer i USA eller til en server hosting en hjemmeside i England , f.eks . De giver en "access point " til internettet. Hvis du har en bredbåndsforbindelse derhjemme , chancerne er du får adgang til internettet via en router . Routere bruge specielle sprog eller " protokoller " for at gøre dette. Den mest almindelige af disse protokoller kaldes Transmission Control Protocol /Internet Protocol, eller TCP /IP.
    Router Kommunikation

    TCP /IP er en konstrueret protokol at tillade kommunikation over store afstande . TCP /IP -konfigurerede enheder er tildelt en adresse ved deres internetudbyderen eller netværksadministratoren , og de taler til hinanden ved at sende data fra router til router over internettet , indtil de når frem til destinationen adresse. En typisk TCP /IP-adresse ville se noget som dette: 67.225.139.191 . Men fordi der er så mange computere på World Wide Web , ser op alle disse adresser tager tid og forsinker tingene ned nogle. Holde styr på alle disse adresser og " routing " al denne trafik er en stor opgave, som routere effektivt.
    Om Bridges

    Bridges fungerer typisk mellem mindre kaldet netværk LAN eller lokalnet . LANs bruges i mange virksomheder til at holde divisioner adskilt , hvilket giver dem bedre sikkerhed og netværksadministration. Et LAN kan være sat op til økonomiafdelingen og en anden for markedsføring , for eksempel. Bridges holde styr på hver enkelt computer, printer eller enhed på hver LAN ved hjælp af en adresse kaldes en Media Access Control -adresse eller MAC-adresse.
    Bridge Kommunikation

    MAC-adresser er programmeret ind i hver computer eller enhed af producenten og kan ikke ændres eller omfordelt som TCP /IP-adresser kan. En typisk MAC-adresse vil se noget som dette : 00-00 -39- 9A- B2- C5 . MAC-adresser er vejen maskiner kender hinanden, og den nemmeste måde for maskiner til at kommunikere med hinanden . Fordi broer kan tale direkte til hver enkelt maskine ved hjælp af deres MAC-adresse, behøver de ikke at oversætte en MAC-adresse til et TCP /IP-adresse og tilbage igen, når de kommunikerer , og derfor kan de kommunikerer meget hurtigere end routere. Broer er normalt placeret mellem to eller flere lokalnet til at tillade de LANs til at kommunikere med hinanden, i at gøre dette , de danne en " bro" mellem nettene , så trafikken at passere mellem dem
    Betydning .

    router , broer eller brouters , kombinere begge de funktioner, en bro og en router i én boks . De tillader LAN computere at kommunikere nemt og hurtigt blandt sig selv, og ved at have en indbygget router, kan computerne på dem LAN får meget hurtigere adgang til internettet uden at skulle gå gennem flere LANs for at komme til et internetadgangspunkt . Dette fremskynder kommunikationen for virksomheden og for alle, der bruger alle ressourcer i den pågældende virksomhed . Så næste gang du går shopping online, lære nogle nye gadget eller e-mail venner , husk router broer bringe denne information til dig hurtigere .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres WRV54G 
    ·Hvad er allokeret IP Space 
    ·Sådan Secure en Apache -server 
    ·Fordele ved SDH 
    ·Sådan installeres Verizon Wireless Broadband Software 
    ·Hvorfor er det så vigtigt, at meddelelser sendes over …
    ·Introduktion til Internet protokoller 
    ·Sådan installeres en Java Console 
    ·Hvordan kan jeg kontrollere, hvor mange Mbps Min comput…
    ·Højhastighedsinternet Choices 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Host en LAN Party 
    ·Sådan Setup en Windows Proxy Server 
    ·Hvordan at gøre min egen Web -streaming-tjeneste 
    ·Hvordan at slippe af på velkomstsiden på RIS Server 
    ·Sådan bruges en Linksys Router som et netværk Hub 
    ·Sådan oprettes et netværk Genvej i Windows Media Play…
    ·Sådan omdirigere trafik i IIS Mens Coldfusion er stopp…
    ·Hvad er en engros VoIP Route 
    ·Min VoIP & Router Er Ikke Arbejde med SonicWALL 
    ·Sådan nulstilles Network Adapter Trådløs netværksfo…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com