| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Sådan Network afsides lokaliteter Together
  Et scenarie , der har tendens til at poppe op en masse for virksomheder, der har flere forskellige steder , er, hvordan at dele oplysninger mellem disse placeringer. Ofte kan hvert sted har sin egen net salgssted system , regnskab eller andre database -software, der er helt adskilt fra resten af organisationen, og det skaber et enormt logistisk problem , når de forsøger at drive forretningen som en helhed. Det er klart, ville den ideelle opsætning være at have alle de forskellige steder bruger den samme datakilde ved at etablere netværk dem sammen, men for små og mellemstore virksomhedsejere, der har lidt at ingen it-medarbejdere , kan dette virke som en skræmmende opgave . De kan have nogen idé om hvor man selv begynde . Formålet med denne artikel er at give en bred opfattelse af teknologien og nødvendige skridt til at netværke din fjerntliggende steder sammen. Ting du skal
  internetforbindelser og lokale net på hvert sted
  Modem
  Router
  Firewall
  VPN Servering Devices
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Da den forudsætning er at forbinde de steder, til hinanden på tværs af internettet , så den første ting du skal gøre, er at sørge for, at hvert sted har sin egen internetforbindelse. Du er nødt til at gå bredbånd, enten DSL eller kabel . Dial-up , vil ikke droppe det. Hvis du er i et landområde uden DSL eller kabel , kan du bruge T-1 eller ISDN , men det er langsommere og meget dyrere . Sørg for at du får en business class service. Den måde, når din internetforbindelse går ned i ISP ( Internet Service Provider ) er ikke smøle at hjælpe dig med at få op igen. Dine placeringer er fremover kommer til at være afhængige af denne sammenhæng fungerer, og hvis det er ned , business stopper. Endelig skal du ikke være nærig med den service, du betaler for. Gå efter det bedste upload og download hastigheder. Det vil koste dig mere, men vil være det værd i sidste ende , fordi du vil have store mængder af data, der kommer og går fra hvert sted.
  2 p Hvis du er lidt fortrolig med netværk, du ved, at på et netværk hver enhed har en række kaldes en IP-adresse , der identificerer det. I tilfælde af en internetforbindelse , også routeren eller modem , der forbinder dig til internettet har sin egen IP-adresse tildelt til det fra udbyderen. Denne adresse kan være dynamisk ( hvilket betyder at det kan ændre sig hver gang din placering opretter forbindelse til internettet ), eller statisk ( IP-adressen er indstillet, og aldrig ændrer sig) . Da hver af dine forskellige steder er forbundet til hinanden på tværs af internettet hele tiden, det betaler sig at have en statisk IP -adresse for hver placering, så du altid vil vide, hvad det er. Når du får en business class internettjeneste , vil normalt omfatte en statisk IP adresse, men hvis det ikke gør , bør du bede om en.
  3

  Da hvert sted har sin egen Internet tilslutning , så hvert sted skal også sin egen internet-firewall for sikkerhed. En firewall er et stykke hardware eller software , der styrer hvilke forbindelser få til at komme ind og ud af hvert sted. Den gode nyhed er , at de fleste detail routere har en firewall indbygget i. Du bliver nødt til at åbne op porte i din firewall til at modtage VPN-forbindelser forklaret nedenfor.
  4

  VPN (Virtual Private Networking ) er den teknologi, der vil give dig mulighed for rent faktisk forbinde steder med hinanden. Hver af dine placeringer har sit eget net, men når du bruger VPN til at forbinde dem, at de alle vil være i stand til at tale med hinanden frit , hvilket gør dem til én stor netværk. Hvordan VPN fungerer , er, at hver enkelt placering vil have en enhed , der skaber en VPN " tunnel " til den anden placering. Denne enhed kan være en server eller en standalone stykke hardware. Den " tunnel " er encryped bruger PPTP , L2TP , IPSEC eller hvad protokol enheden bruger . ( Det anbefales at bruge de samme VPN -enheder på hver side , og det gør setup en meget enklere . ) Krypteringen af tunnelen vil beskytte dine data , mens den flyver over internettet "sky ". Både Microsoft og Mac servere understøtter betjener VPN-forbindelser lige ud af kassen. Eksempler på producenter af professionelle hardware VPN -enheder er: Cisco , Watchguard , SonicWall og Juniper . Der er også masser af billige VPN enheder ved Linksys , Dlink , Netgear og andre forbrugsvarer virksomheder .
  5.

  fjerntliggende steder behøver kun at tilslutte direkte til det sted , der har databasen , ikke til hinanden. For eksempel, hvis du har tre placeringer og placering 1 har den database, du kun nødt til at gøre VPN-forbindelser fra Sted 2 til 1 og 3 til 1 og omvendt. Du behøver ikke en direkte VPN forbindelse fra 2 til 3 . (Bemærk: . 2 og 3 kan stadig tale med hinanden , de bare gøre det gennem Location 1) Du bliver nødt til at sætte din routingtabellerne at fortælle alle de enheder på dit netværk , hvordan du opretter forbindelse til de andre netværk. Hvordan du går om at gøre dette afhænger af, hvad du bruger. Det er muligt din router , kan Firewall og VPN alle være den samme enhed.
  6

  Nu hvor dit netværk alle er forbundet , kan du dele data mellem dem ligesom de var på samme netværk. Bemærk dog , er, at data , der sendes over internettet kommer til at være en meget langsommere end på et lokalt netværk. Med det i tankerne , er der nogle løsninger, der virker bedre end andre for at levere data og applikationer på tværs VPN, og det er virkelig bare afhænger af, hvad du bruger. En af de mest populære løsninger til at levere applikationer kaldes Terminal Services . Med Terminal Services du ville have en Microsoft Terminal Services server setup på de vigtigste sted, hvor databasen er. De fjerntliggende steder bruger en Terminal Services -klient til at oprette forbindelse til serveren og hver kunde får sin egen "session" på serveren. De ser et Windows-skrivebordet , ligesom hvis de arbejdede på deres egen maskine , men i virkeligheden , de arbejder på serveren på de vigtigste placering på tværs af internettet. De programmer kører på den server , som har lokal adgang til databasen , så det er meget hurtigere end at sende de faktiske data på tværs af internettet til hvert sted. Der er andre programmer, der fungerer godt i dette scenario , herunder : . Citrix, Lotus Notes, VNC , SQL-applikationer og Unix terminaler

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan logger Network Activity 
  ·Sådan gendannes en Exchange postkasse fra NTBackup 
  ·Sådan Gør Emotion Ikoner Brug af tastaturet 
  ·Sådan Slut NameCheap til Bluehost 
  ·Hvordan gemmer jeg en Macromedia Flash Video Off af int…
  ·Hvordan konfigurerer jeg en Voice VLAN på en Cisco 356…
  ·Hvordan man laver en Proxy Server webside 
  ·DIY biquad Antenner til Wireless 
  ·Sådan Set Up et trådløst netværk mellem to computer…
  ·Extranet Kendetegn 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan aktiveres API Avaya Partner System 
  ·Sådan Find Network Computere 
  ·Sådan installeres Aircrack Brug indbygget trådløst k…
  ·Sådan Load en Globe Tatovering 
  ·Sådan konfigureres SS7 en MTP Skiftedag 
  ·Sådan Set Up Trådløs kryptering 
  ·Hvad er en USB- lydenhed 
  ·Liste af Internet Hastigheder 
  ·Sådan Check en computer til en router 
  ·Hvad er forskellen mellem en Hub & en koncentrator 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com