| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan ændre en computer til en server
    Når du har mere end flere computere og brugere , der ønsker at dele filer og ressourcer enten i dit hjem eller på et lille kontor , kan du konvertere en computer til en server. Opbygning af en server ud af en computer vil tillade brugere at få adgang til filer uanset hvilken computer de bruger til at få adgang til dem . Et eksempel på de ressourcer , der kan deles , er en printer og delte mapper såsom fotos og dokumenter. Her er hvordan man kan konvertere en computer til en server. Hvad du har brug
    Computer
    Ekstra harddisk (ekstraudstyr)
    netværkskort (ekstraudstyr)
    Network router (helst trådløs)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Forbered din computer. Rengør computeren op med unødvendige filer for at spare på plads. Hvis din computer er virkelig gammel , installere den nyeste operativsystem software, så den er kompatibel med resten af ​​de computere , der skal dele sine ressourcer . For dette eksempel , er vi installerer Windows XP.
    2

    kontrollere harddisken plads og kapacitet , hvis du har nok. Du kan gøre op med 256 MB størrelse gamle computer , men du måske ønsker at tænke på at tilføje mere diskplads til fremtidige behov. Du kan nemt købe ekstra interne eller eksterne harddiske til bump op din diskplads til en kapacitet , som du ville ønske . Prøv at købe en 10GB ekstra harddisk derefter indsætte den i computeren eller tilslutte via en seriel port eller USB hub , hvis det er eksternt drev. For at installere harddisk driver på XP , lad hardwareguiden køre dig gennem indstillingerne . Du kan installere driveren med installations-cd'en software, som din harddisk kom med . Følg indstillinger under installationen. ,
    3

    Tjek din computer, hvis netværkskortet ( ethernet -kort) fungerer korrekt. hvis det ikke gør , ville du nødt til at installere en NIC eller netværkskort. Nogle gamle computere har 10 megabit kort, men hvis du vil have en høj netværk ydeevne og bedre tilslutningsmuligheder via dit LAN (Local Area Network) så ville du nødt til at opgradere din NIC ved at installere en 100 megabit eller 10 gigabit NIC . Installer dit netkort driver ved hjælp af installations -cd , der fulgte med den følge installationsguiden.
    4

    Få et netværk router. Tilslut denne router til din højhastigheds -forbindelse. De mest almindelige dem til at bruge , er Netgear , Linksys eller Dlink routere. Vælg en trådløs router , så hvis du har trådløse brugere , de kan forbinde let (plus det vil spare dig på at forsøge at forbinde kablerne til routeren over det hele ) . Opsæt dine netværksforbindelser . Klik på " Start", " Control Panel og" Netværks-og internetforbindelser . "Vælg en opgave fra de anførte optioner eller pluk et kontrolpanel ikon , i dette tilfælde " Netværksforbindelser ". Hvis du er sat op til at hente IP-adressen af computeren automatisk, en du har installeret din NIC i trin 4 , og genstartet, vil den hente forbindelserne automatisk om propper i at bruge et LAN eller netværkskabel eller bruge trådløse kort.
    5

    Omdøb computer. Navngiv det, så det nemt kan være identificeres i dit netværk. du kan enten navngive det simpelthen "Server" til at være let genkendes , men det er helt op til dig , hvordan du ønsker at navngive din server. at navngive din server, hvis du bruger Windows XP , kan du højreklikke på "Denne computer " og derefter klikke på " Egenskaber". Gå til "Computer Name " fanen og derefter klikke på " Change". Andre Windows -operativsystemer eller versioner vil have denne funktion placeret et andet sted. Læs instruktionsbogen , at din computer kom med det
    6

    Opret en delt mappe ved at gå til "Min computer" og . "C: . \\ Documents and Settings \\ All Users \\ Documents " Opret en ny mappe ved at højreklikke på skærmen , og klik derefter på "Ny mappe". Navngiv den nye mappe " delte filer " eller noget, der nemt kan identificeres. Vær opmærksom på at på Windows XP, en mappe , som du opretter , og derefter trukket ind i " delte dokumenter " mappen vil automatisk blive delt af alle. Du kan begrænse bestemte mapper ved at trække mappen ud af " delte dokumenter " mappe , og derefter højreklikke på filen mappen , klikke på "Egenskaber " og derefter på " Deling" fanen og sidst " Gør denne mappe privat ".
    7

    Opret en delt ressource ved at tilføje en printer eller fax til at bruge . Gå til " Start". Klik på " Printere og faxenheder " og " Tilføj et printer ", så lad installationsguiden , der fulgte med printeren, eller fax guide dig. Navngiv din printer eller fax ( for eksempel" Shared Printer "). så når printeren er installeret , skal du indstille den op, så du kan dele den med højreklikke på " Shared printer " og derefter på "Egenskaber ", " Deling " fanen og endelig på "Del denne printer ".
    8

    Forbind enhver computer til din server. Gå til hver computer og sikre, at de er forbundet på samme router . så gå til "Start " og " Kør" skriv " EXPLORER ", så på menuen klik på "Funktioner" og " Kort Network Drive ". Et vindue vil poppe åbent , hvor du vil tildele en " drev" brev og en " mappe". Vælg en driver bogstav , for eksempel " G" til at betegne "Group" drev eller "S" til at betegne "Delt Drive ", indtast derefter IP-adressen på den server . for at gøre dette , skal du gå til serveren , og derefter gå til "Start " og " Kør" skriv " CMD " og derefter skrive i " ipconfig ". dette vil vise din server IP-adresse. Indtast IP-adressen på "Folder " feltet på computeren . Du kan også prøve , hvis computeren automatisk vil finde det ved at vælge det drevbogstav derefter klikke på " Browse" knappen på "Folder " feltet.
    9

    begynde at bruge delte ressourcer ved at gå til det drevbogstav , der er tildelt på din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Wild Blå 
    ·Sådan slettes en Standard globale adresseliste 
    ·Sådan Sammenlign Satellite til Cable 
    ·Sådan Upload Firmware til en router 
    ·SOCKS4 Proxy Vs. SOCKS5 
    ·Live Messenger Minimum Internet Speed ​​til videokonfer…
    ·Hvordan kan jeg ændre tidspunktet på min Cisco Call M…
    ·Sådan Find ud af, hvad Web sider er blevet set på min…
    ·Sådan Slut Wired til Wireless 
    ·Sådan videresender My Domain til Min affiliate link 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan se Hvem bruger din trådløse router 
    ·Sådan oprettes en ad hoc Wi- Fi-netværk 
    ·Sådan får du vist en Mac harddisk på en pc 
    ·Sådan Wire et Cat6 RJ45 
    ·Sådan konfigureres en PC til et trådløst Lufthavn 
    ·Sådan Traceroute Din ISP 
    ·Hvordan at forhøre sig om Load Balance i Smart Bro 
    ·Sådan installeres en BroadXent Modem Driver 
    ·Sådan Gør din egen WiFi Card til en bærbar computer …
    ·Hvordan får jeg adgang til en Tower Network Laptop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com