| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Sådan Rådgive Senior Citizen på Internet Connectivity
  Forklare internettet til en pensionist kan ofte være ensbetydende med at forklare universet til et lille barn. Men en computer er kun så effektive som båndbredde konnektivitet , dvs det svageste led i kæden begrænser alle andre funktioner og egenskaber. Folk i almindelighed og især ældre mennesker vil hurtigt miste interessen og undgå frustration for at vente for nogle store og komplekse webside for at hente kræver flash opgraderinger hvert par måneder . Her er et par trin, du kan følge for at minimere ubehag for din senior ven eller slægtning og gøre dig en helt på samme tid . Instruktioner
  1

  Bestem baseline for din senior computer hardware og software samt hans teknologi kompetenceniveau - men i en meget objektiv , ikke-dømmende måde . Der er ingen mening i at forsøge at diskutere hvad man skal gøre , indtil du kan etablere rapport med ham på hans niveau . Generelt behøver du ikke forsøge at undervise og gammel hund nye tricks , så hold din kommunikation meget grundlæggende og overveje alle faktorer lige snarere end at gøre antagelser om, hvad der er acceptabelt , og hvad du mener bør fungere bedst for ham.

  2

  gøre et forsøg på at forholde sig til spørgsmålet ud fra hans perspektiv . Hvad er vigtigt for ham kan være helt anderledes fra dine prioriteter. Hvis din konklusion er, at han har brug for en ny computer og en højhastigheds- internetforbindelse, som er den oplagte konklusion i en lignende diskussion , så måske du bliver mere af et problem for ham end hjælp. Mange ældre borgere er ikke interesseret i at installere et kabel-eller satellit-tjeneste for $ 30 eller mere , og måske DSL er ikke tilgængelig. Han har set de tv- annoncer for $ 8 eller $ 10 tilslutningsmuligheder, så du bliver nødt til at retfærdiggøre at bruge mere end dette. Også mange seniorer afskyr tilstrømningen af ​​reklamer , de modtager , når de opretter forbindelse til et websted af enhver art eller AOL, så du bliver nødt til at tænke igennem dette aspekt så godt.
  3

  Identificer det beløb din senior ville være villige til at investere i sit næste opgradering. Ofte forskellen mellem en standard dial- up forbindelse, og AOL er for meget. Dette er en meget fornuftig vurdering af en person, der kun henter og sender e-mail , men måske vil han ikke forstå den bekvemmelighed for at være i stand til at se mange online -tjenester via en filtreret , veldrevet portal. Tilføjelse af flere hestekræfter ved at opgradere sin computer eller erhverve en anden , vil ikke gøre nogen forskel , hvis forbindelsen er standard dial-up. I almindelighed , hvis dial- up er det planen , vil AOL sandsynligvis få ham den bedste ydeevne .
  4

  være meget præcis omkring vurderingen af ​​de vigtigste gating faktorer til performance. Gateway'en er den 1. faktor. Den 2. er modem, dvs kabel eller standard modem. Tredje er systemets hukommelse , 4. processoren . Denne ordre er ikke endelig , men det viser ideen om at kommunikere effektivt og analytisk med din senior ven eller slægtning . Sommetider tilføjer en anden memory stick er alt hvad du behøver at gøre. Sjældent om nogensinde opgradere operativsystemet . Processorer er stærkt overvurderede og underudnyttet. Så bundlinjen er forbindelsen og modemmet.
  5.

  Konfigurer sit system for maksimal ydelse . Resultaterne kan blive væsentligt forbedret blot ved at frafiltrere grafiske downloads. En anden simpel strategi er at lære ham at arbejde offline , dvs åbne webstedet , replikere med webserveren , og derefter gå væk, mens kommandoen udfører . Så kom tilbage i et par minutter og arbejde offline besvare e-mail og surfe belastede sider. Efter at have afsluttet sit arbejde , kopiere igen og gå videre til en aktivitet relateret til computere. (Dette er et godt eksempel på, hvor ekstra hukommelse på en ældre computer , vil gøre en stor forskel med minimal udgift og indsats. )
  6

  Forhandle internetudbydere gebyrer. De $ 25-30 tilmeldingsgebyr for AOL kan nemt forhandles , især til brug for en ældre medborger . Mindre udbydere kan være endnu mere fleksible, men deres tjeneste må ikke være pålidelig , og deres domæne kunne kollapse hvert øjeblik . Kig efter tjenesteydere, hvis livscyklus er forudsigelig og stabil. Ændring af e-mail adresser er irriterende og ubelejligt.
  7.

  I tilfælde, hvor du anbefaler betydelig udstyr eller serviceopgraderinger , sørg for at tænke igennem hans nøgle funktionelle krav ende til ende. Hvis han bruger $ 4000 på et nyt system , men holder sin dial- up forbindelse , vil han ikke blive opfyldt ( eller i det mindste ikke vil modtage en rimelig præmie service for mængden af brugt penge). Husk prioriteterne for ydelse nævnt tidligere i denne artikel. Også, hvis computeren er høj-vedligeholdelse , men blev købt fra en høj volumen warehouse drift vil kundeservice mangle. Keep it simple og gør det let .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Beregn CIDR 
  ·Sådan Sænk Ping i Battlefield 2 
  ·Sådan Skjul min IP From Rapidshare 
  ·Sådan Find Domain Names 
  ·Hvordan bruger din pc som en telefon 
  ·Sådan installeres en Sound Driver Hvis jeg ikke har cd…
  ·Hvor kan jeg finde Proxy Websites 
  ·Kan jeg Email alle mine venner på en gang på Facebook…
  ·Hvordan du aktiverer JavaScript support, skal være akt…
  ·Sådan Network Med en anden HP Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes SSL Fra IIS 
  ·Computer Definition af protokollens 
  ·Sådan Bloker en hjemmeside i Sonicwall Nsa -2400 
  ·Sådan Tilslut en bærbar til et trådløst Workgroup 
  ·Hvordan laver man et RJ12 Crimp Connector Cable 
  ·Windows XP Modem Hjælp 
  ·Sådan tilføjes Google Custom Search til en hjemmeside…
  ·Sådan Ping flere værter 
  ·Kan internetudbydere Se hvad du henter 
  ·Sådan Find hvad Port Jeg bruger 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com