| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvordan at opretholde Website Content
    Opdatering af en hjemmeside kan være trættende , men det er nødvendigt , især hvis du arbejder for en news -drevet site. Store ting som gamle nyheder, slåfejl , bannere , der ikke fungerer , og faner , der ikke fungerer , er hurtige måder at tabe brugere fra at besøge dit websted. Ting du skal
    ordbog
    Style Guide ( Chicago Manual, MLA eller AP)
    Internet tilgængelighed
    Vis Flere Instruktioner
    Hvordan at opretholde Website Content
    1

    stavekontrol og redigere hele dit websted . Ligegyldigt hvor relevante eller gavnlig indholdet på dit websted er , hvis webstedet er fuld af stavefejl og grammatisk ukorrekte sætninger , vil de fleste brugere ikke finde dit websted for at være tilstrækkelig. Selv de mest populære sites har en tastefejl fra tid til anden , men mens du redigerer din hjemmeside , kan du rense disse fejl op, som du ser dem.
    2

    Sørg for indholdet på dit websted afspejler den nuværende dag . Hvis du har en side at fremme din bog, og det har en pressemeddelelse , der afspejler sidste års resultater , men intet nuværende , vil læserne spekulerer på, hvor ofte du tjekke dit websted. Læserne vil også være mindre tilbøjelige til at kontakte dig, hvis dit websted ser forældede.
    3

    Klik på hver enkelt fane , annonce og banner for at sikre, at de opretter forbindelse til deres korrekte indhold. Hvis nogen betaler dig for at tilføje en annonce til din side, men annoncen ikke linker til deres virksomhed, ikke kun vil du skylder dem penge for ikke at gennemføre projektet fuldt ud, men det kunne også miste penge til jer begge. Hvis en virksomhed ser, at de får flere kunder fra folk, der har besøgt dit websted, vil deres annonceplads ophold længere. Hvis de ser , at halvdelen af den tid , vidste brugerne ikke ved, hvordan man klikke på forfremmelser , kan det selskab, der anmodede om annonceplads bede om deres penge tilbage tidligt, fordi du ikke følge op med din del af aftalen . < br >
    4

    Tag alle de kursiv , forskellige fancy skrifttype farver og utallige zoom ord. Din hjemmeside er ikke meningen at ligne en fyrværkeri PowerPoint-præsentation. Undersøgelser har vist, at farven sort er den nemmeste at læse og font typer som Times New Roman og Arial er tilstrækkelige til lange læsning. På en hvid skærm, kan lyse farver skrifttyper og masser af animation gøre dig tabe seere. Et websted behøver ikke at være kedeligt på bare sort og hvid og farve bringer liv til den side , men sørg for at læseren kan se, at indholdet er lige så vigtig som website design. (Bemærk: . . Der er undtagelser fra denne regel Interaktive dele af site som digitale magasiner eller aviser skal stadig være læsbar , men animation, såsom elektronisk vende siderne , mens du læser , kan underholde læseren Desuden kan denne regel ikke, hvis dit websted handler om webside design, grafik eller fotografier. Selv om det ikke er en god ide at gøre dit websted til at ligne en neverending tegneserie, for visuelle funktioner , folk vil ønsker at se de design mere end teksten. Men når de læser teksten for at finde ud af , hvordan du køber dine motiver eller fotografering , gør det let at læse. Udelader den lyserøde ord. ) ​​
    5

    Sørg for at have et Vilkår for brug og Privacy Policy på siderne at brugen tredjeparts indhold til at sælge et produkt , har fora eller indsamler private oplysninger (dvs. kreditkort og adresser). Det er ikke obligatorisk, at hver hjemmeside har disse muligheder , men det er vigtigt for brugere, der køber ting på dit websted , eller har brug for at vide om genoptryk rettigheder , for at vide, hvordan deres oplysninger bliver sporet , når du besøger din hjemmeside.
    6

    opdatere dit indhold regelmæssigt. Selv om stedet er ikke så populær som en nyhedsside eller et underholdnings site, hvis du vil have folk til at holde besøger din side , finde nyt materiale til at tilføje eller endda nye billeder. Hvis en bruger holder besøger dit websted , og hun ser ikke noget nyt i den seneste måned eller deromkring, vil hun stoppe besøger . Hold dine seere interesserede. Hver gang der sker noget nyt , som du ønsker brugerne at vide om , føje det til webstedet. Overvej blogging. Det er en kreativ måde at holde dine læsere in-the -know .
    7

    Beslut dig for en Style Guide , som du vil bruge til at redigere dit websted, og sørg for andre webredaktører , der kan arbejde på din stedet holde sig til denne stil så godt. For en ivrig læser, er det irriterende at se serielle kommaer i én sætning og manglende kommaer i en anden. Hvis en titel har store bogstaver minus artikler ( a, en ), men en anden titel er formateret i sætningsstruktur ( kun det første bogstav i det første ord er kapitaliseret ) , vil brugerne spekulerer på, hvor mange mennesker arbejder på dit site , og har du alle haft et møde for at træffe beslutning om stil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hurtigste Internet Options 
    ·Sådan oprettes en privat Proxy Server 
    ·Sådan Block Folk fra at følge dig på Tumblr 
    ·Hvad er fordelene af Home Computer Networking 
    ·Sådan installeres en Tata Indicom Dialer 
    ·Definition af Internet Access Server 
    ·Hvordan man laver en Proxy Server i Linux 
    ·Retsmidler for langsom Dial -Up 
    ·Hvilke faktorer påvirker hastigheden på internettet 
    ·Sådan at blive en Cisco Certified Network Associate 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er årsagen rodfilsystem til Go Skrivebeskyttet 
    ·Sådan oprettes en Remote Access Policy 
    ·Hvordan opretter jeg en lille internetudbyder Med det a…
    ·Kan du bruge en FiOS router med Time Warner Internet 
    ·Sådan deaktiveres Svage SSL Ciphers 
    ·Sådan kører en FTP-server 
    ·Hvordan bruger jeg IEC 61850 
    ·Sådan fjernes Bubble på Google Maps 
    ·Sådan Konverter USB til Ethernet 
    ·Hvordan laver man et Ethernet CAT6 Patch Kabel med sort…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com