| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Hvad er de forskellige DNS Zonetyper
  ? Domain Name System er et hierarkisk system for navngivning , der er bygget på en distribueret database, der indeholder kortlægninger af DNS navne på computere og andre netværksenheder ressourcer til deres IP-adresser . DNS gør det muligt for computerbrugere og administratorer til at bruge let at huske navne, når lokalisering Internet ressourcer og computere , såsom " google.com , " snarere end en numerisk IP-adresse , såsom " 74.125.65.99 ". Der er tre standard DNS-zoner , og Windows Server 2003 og Windows Server 2008 har en fjerde zone mulighed. A Brief History

  Før væksten i ARPANET i, hvad der nu er kendt som internettet blev navnefortolkning opnås gennem en fil som gemmes lokalt på hver computer kaldet HOSTS.txt fil. Denne fil indeholder navn og IP-adressen for alle systemer på netværket . Når et nyt system blev tilføjet , ville administratorer nødt til manuelt at redigere denne fil med navn og adresse på dette system. Brugerne vil derefter nødt til at hente den HOSTS filen til deres egne systemer. Der var ingen måde at skabe en organiseret domæne , og hver computer skulle løse alle navne til en IP -adresse , laver alt arbejdet selv. Da DNS blev indført i 1984 , dets design som en distribueret database med en hierarkisk struktur tillod navneresolution forarbejdning deles blandt mange computere. Således kan det tjene som grundlag for navnet resolution i TCP /IP-netværk af enhver størrelse , herunder internettet .
  Oversigt over DNS

  DNS-zoner er kategoriseret efter , hvor oplysninger lagres , uanset om de er i stand til at blive skrevet til , og den type data, de sender og modtager . Zoner kan holdes i Active Directory eller tekstfiler. En DNS-server kan konfigureres med flere zonetyper eller slet ingen , afhængigt af den rolle, det vil have i dit netværk. For eksempel er det meget tilrådeligt, at en primær og en sekundær zone er konfigureret på separate servere i tilfælde af en server fejler . Hver DNS zone kan være en fremadrettet opslag zone eller en reverse lookup zone. Derudover har hver frem og reverse lookup zone kan enten være en primær, sekundær eller stub zone.
  Standard Primære Zones
  p Dette er en zone, der er vært for en læse og skrive kopi af DNS zone, hvor registreringer produceres og administreres . Kun én primær server per zone er tilladt, og kun denne server belastninger og værter master kopi af zonen . Desuden er denne server også den eneste lov til at behandle dynamiske opdateringer og zone ændringer . Den primære server er generelt placeret på et let tilgængeligt sted for at tillade administration af zonen filen.
  Standard Sekundære Zones

  En eller flere servere kan bruges til at gemme en read-only kopi af den primære DNS zone. Information modtages fra den primære gennem en zone-transfer , hvilket kopierer zonefil fra den primære server til den sekundære server . Disse zone overførsler kan være fuld - hvilket betyder at det overfører hele zone indhold hver gang - eller trinvis - hvilket betyder at det kun overfører ændrede oplysninger siden sidste overførsel. Udførelse inkrementelle overførsler kan reducere netværkstrafikken mellem servere . Når du opretter en sekundær zone , skal du angive adressen på en eller flere master serveren , hvorfra du ønsker at kopiere zonerne.
  Reverse Lookup Zones

  Mens de fleste DNS forespørgsler er frem forespørgsler , hvilket betyder anmoder om en IP-adresse baseret på at levere et navn , reverse lookup zone (også kaldet i - addr.arpa domæner ) tillader fastsættelse af en hosts navn ved at give sin IP-adresse . Netapplikationer ofte bruger reverse lookup forespørgsler til kontrolformål , eller til at fejlfinde og overvåge DNS funktionalitet.
  Stub Zones

  DNS-servere med Windows Server 2003 eller Windows Server 2008 kan også konfigureres som stub zoner. Disse servere opretholde en kopi af den zone, som kun indeholder poster , der er nødvendige for at identificere autoritative DNS-servere for sin zone. Tænk på det som en pegepind bruges til at give DNS effektivitet. Brug af stub zoner liste over navneservere , kan en DNS-server løser forespørgsler uden at forespørge internettet eller andre interne rodservere .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Netværk Trend Analysis 
  ·Hvad er definitionen af ​​Network Interface Card 
  ·Sådan Fix DNS til din computer 
  ·Båndbredde Kapacitet lyslederkabel 
  ·Hvad er forskellen mellem seriel linje Internet Protoco…
  ·DIY Wi- Fi-antenne Modtagelse Boosters 
  ·Sådan Send en Wake on LAN i Windows 
  ·Sådan installeres Network Monitor driver i Windows 
  ·Sådan installeres CiscoWorks MIBs 
  ·Sådan Flyt data fra en computer til en anden med en Cr…
    Anbefalede Artikler
  ·Kan jeg sætte mere end én Proxy på en Browser 
  ·Sådan Find en DSN nummer 
  ·Hvordan du udskifter et modem på en Panasonic Toughboo…
  ·Sådan Stop Buffering i Streaming Video 
  ·Sådan Setup en ASP Net Server 
  ·Sådan Connect direkte TV til trådløse computere 
  ·Sådan deaktiveres USB-nøgler og koncernen Politik 
  ·EasyTether Kørselsvejledning 
  ·Hvordan at oprette en Home Trådløs Computer -til -com…
  ·Hvad er en Hubbell kategori 5 Hub 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com