| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Kabel Management Techniques
    I 1980'erne blev fibernet vokser hurtigt, men kabel - management værktøjer til at holde styr på disse fiberkabler haltede langt bagefter. Netværk teknikere holdes enorme regneark , der var et mareridt at opdatere med ændringer i nettet . En driftig chef tekniker for en lille kabel- tv-system i det nordøstlige opnåede software benyttes af et luftfartsselskab for flyvning og passagerer planlægning. Han opkaldt hver af hans net « vigtigste fiber kører en flyvning, hver enkelt kabel en passager , og hver fiber et sæde opgave. Når han byggede nye netværks udvidelser eller ændrede fiber opgaver i marken , han bare tilføjet en ny flyvning til en ny by og overføres passagerer til forskellige pladser. Tingene har ændret sig siden da , og i dag er der værktøjer skabt til kabelstyring . Fysisk Cable Management

    Styring af fysiske placering af kabler er det første skridt til at organisere og lede kabler. Typisk din hjemmecomputer har en række kabler, der forbinder de to komponenter, og typisk alle disse kabler er bare hænge i en forvirrende rod. Dette problem forværres , når du begynder at arbejde med kabler på udstyr stativer og mere komplekse server -systemer. Hvis du ønsker at kunne styre kabler , skal du tage dig tid til at sætte kablerne i orden, når du i første omgang placere dem . Den enkleste teknik er simpelthen at spole det overskydende kabel og sikre spole med en affaldspose slips. Det næste skridt op ville være at få computer møbler, der har forud skårne huller til kabelføring at organisere kablerne. Når du har mange kabler følger den samme rute , bundte disse kabler sammen og sikre dem med slips wraps . Plastic kanaler og bakke produkter kan hjælpe med at organisere dine kabler . Plastic kabelbakker er især nyttige med rack - monteret udstyr til at køre kabler op og ned hele stativer og fra rack til rack. Den tid, du bruger på at organisere kabler, når du i første omgang placere kablet vil spare dig for en masse tid i fremtiden, når du skal ændre eller modificere nogle af disse kabler.
    Identificere individuelle kabler
    < br >

    Når du kun har et par kabler , og du kan fysisk se hele kabel, du virkelig behøver ikke at bruge meget tid identificering eller tagging disse kabler . Men så snart du begynder at oprette bundter af kabler , er det meget vigtigt, at hvert kabel har en form for identifikation på hver ende. Uden de tags, kan du finde dig selv unbundling en masse kabler bare for at regne ud, hvor hver enkelt går. Der er mange forskellige tagging produkter til rådighed , nogle så simpelt som selvklæbende tape og plastic label markører , som du kan skrive på med en permanent markør for at identificere hver enkelt kabel. Du vil virkelig spare en masse tid, hvis du direkte kan kontrollere tags af kablerne er knyttet til udstyret og ikke bekymre dig om at forsøge at følge kablet fra punkt A til punkt B.
    ledningsdiagrammer

    Eldiagrammer ikke kun tillader dig at effektivt at styre dine kabler , men også give dig et fundament for planlægningen af ​​nyt udstyr eller komponenter . En simpel fortrådningsdiagram endda dit hjem edb-system kan være værdifulde , når du overvejer at tilføje noget nyt til systemet. Et ledningsdiagram behøver ikke at være en CAD genereret ingeniør tegning , en håndtegnet ledningsdiagram på et stykke notebook papir kan gøre arbejdet for et simpelt system. Da systemet bliver mere og mere komplekse, så vil ledningsdiagrammet . Du vil komme til det punkt, hvor du bruger nogle form for computer , som Microsoft Visio eller endda en simpel CAD-program , vil være meget gavnligt.
    Software

    Fiber - optiske net, der drives og vedligeholdes af kabel- og telefon selskaber kan medtage 100.000 forskellige fibre eller kabler. Disse virksomheder holder omfattende dokumentation og data kort til disse net. Når der er en nødsituation reparation, on-site teknikere har brug for at vide, hvad fibre indeholder hvilke tjenester , og de har brug , at oplysningerne straks. Den software applikationer virksomhederne bruger til at holde styr på kablerne er alle kommercielle kvalitet og meget dyre. Hvis du administrerer dit hjemmenetværk og hjemmebiograf-systemer , kan du bruge almindelige programmer som Microsoft Visio eller nogle shareware CAD-programmer til at styre dine kabler. Når du har alt dette dokumenteret information, forvaltning af disse systemer bliver meget let . Typisk er du tilføje en komponent ad gangen til disse systemer, og du kan ikke være tilbage i systemet i flere uger eller måneder , når du beslutter dig for at tilføje en anden komponent. Uden dokumentation, du er genopfinde hjulet eller relearning dit eget system , hver eneste gang du har brug for at komme ind i det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Længden af ​​en effektiv Cat 5 kabel 
    ·Sådan oprettes et netværk Genvej i Windows Media Play…
    ·Sådan Gør Mig Computer Find min router til at Sæt in…
    ·Sådan Set Up en computer for at udskrive til en netvæ…
    ·Computer Network Solutions 
    ·Sådan oprettes et domæne User 
    ·Sådan at forbinde to computere til AT & T Wireless Int…
    ·Sådan vises IP-adresser på et netværk 
    ·Sådan Set Up Kameraer for Sikkerhed på et netværk 
    ·Hvordan man opbygger en WiFi Receptor Antenne 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilføj Wi- Fi til en ThinkPad T20 
    ·Sådan ændres det SSID på en ekstern trådløs 
    ·Hvad betyder Wireless- Ready Mean 
    ·Sådan Tilslut en Mac til en Xbox 360 med en statisk IP…
    ·Ulemperne ved Client /Server Networks 
    ·Komponenter i Client /Server Systems 
    ·Hvad er en Cat 6 kabel 
    ·Sådan Set Up et offentligt netværk på mit netværk 
    ·Asymmetrisk vs Symmetric Routere 
    ·Telekommunikation & Computer Networking 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com