| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan Transfer Terminal Server Licenser til en anden server for Citrix
    Citrix og Microsoft Terminal Server arbejder sammen om at tildele ressourcer på en Citrix serverfarm. Den terminalserver er en kritisk komponent i netværket infrastruktur , fordi det forbinder brugere til de nødvendige ressourcer hostes af serverne i gården. På grund af sin betydning , arbejder systemadministratorer ihærdigt på at undgå lange afbrydelser i tjenesten og vælge at overføre server licenser til andre servere, før deaktivering af oprindelige hardware. Ting du skal
    Terminal Services CAL'er aftale
    Vis Flere Instruktioner
    Ny Server Activation
    1

    Klik på " Start". Type " licmgr.exe " i søgefeltet for at starte " Terminal Services License Manager".
    2

    Klik på " Alle servere" til at afsløre den nye server. Højreklik på serveren og vælg " Aktiver Server " fra popup-menu . Klik på "Næste " på " Aktiver Server " vinduet.
    3

    Klik på drop -down menuen under "Connection metode " og vælg " Telephone ". Klik på "Næste". Indtast dit land eller område , og klik på " Næste" for at hente telefonnummeret til Microsoft Clearinghouse og " Produkt-ID . " Skriv disse tal ned til senere brug. Lad " License Server Activation " vinduet åbnes og flytte til nedlægge den gamle server .
    Nedlægge den gamle server
    4

    Klik på " Start". Type " licmgr.exe " i søgefeltet for at starte " Terminal Services License Manager".
    5

    Klik på "Alle servere ", og højreklik på den gamle server navn. Klik på " Egenskaber". Klik på "Connection metoden " fanen og ændre "Connection metoden " til " Telephone ". Klik på "OK".
    6

    Højreklik den gamle server navn. Vælg "Avanceret" fra pop- out -menuen og klikke på " Deaktiver server. " Klik på "Næste". Skriv ned på Microsoft Clearinghouse telefonnummer for dit område og " License -id" på serveren. Gem til senere reference og lade " License Server Deaktivering " vinduet åbent .
    Kald Clearinghouse
    7

    Ring til Clearinghouse telefonnummer. Give "License -ID" og lad repræsentanten , at du er nedlukning en server og overførslen af ​​licenser til en ny server. Repræsentanten vil give en " Bekræftelse kode" som kvittering for transaktionen og spørgsmålet nye " License Key Pack ID'er " for den nye server. Skriv disse tal ned til senere brug.
    8

    Mens der på den samme opkald , giver repræsentanten med " Produkt-id " fra den nye server. Repræsentanten vil skabe en "Unique ID " for den nye server. Skriv dette nummer ned til fremtidig reference.
    9

    Indtast "Unique ID " leveres af Clearinghouse i "License Server Activation " vinduet på den nye server. Klik på " Næste" og give de ønskede oplysninger på " Information om virksomheden " sider . Når du er færdig , klik på " Næste".
    10

    Klik på "Start Install License Wizard nu " på " Fuldfører Aktiver Server Wizard" side . Klik på "Næste". Klik på drop -down menuen ved siden af ​​"License Program" og vælg din licens program. Klik på "Næste". Indtast de ønskede oplysninger på " License Program" , og klik "Næste".
    11

    Udvid drop- down menuer på " Product Version og licens Type" og vælge de licens -versioner , der passer din server miljø. Klik på "Næste " for at installere licenserne. Når færdig, "Afslutning af Install Licenser Wizard" vises. Klik på " Finish".
    12

    Gå tilbage til den gamle server og indtast " Bekræftelseskode " leveres af Clearinghouse repræsentant i "License Server Activation " vinduet. Klik "Næste" for at deaktivere serveren. Når " Fuldfører Deaktiver Server Wizard" vises , klik på " Finish".
    Indstil Ny Server som standard License Server
    13

    Klik på "Start ", og vælg " Alle programmer". Placer markøren over " Citrix, " og derefter " Management konsoller ", og klik på " Access Management Console. "
    14

    Vælg serverfarm noteret på venstre panel i " Access Management Console" vindue, vil bruge den nye server som standard licens server.
    15

    Klik på " Action " placeret på venstre side af vinduet og klik på " Rediger landbrugsejendomme " og derefter " Rediger licens server egenskaber. " Indtast navnet på den nye licens server. Klik på " Apply" for at gennemføre ændringen . Luk ud af skærmen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan blokerer jeg WOW i Linksys 
    ·Sådan Bloker en bruger fra at tilføje en computer til…
    ·Sådan tilsluttes ved hjælp af en Crossover Cable 
    ·Sådan Cluster Dell Computers 
    ·Sådan Bloker en klient Adgang nogle hjemmesider i netv…
    ·Sådan konfigureres multihomed Computers 
    ·Sådan Trunk en NIC Port Sammen 
    ·Sådan slettes en Linksys -enhed 
    ·Sådan Find My SQL Information 
    ·Sådan Log på min router 
      Anbefalede Artikler
    ·Er Google Maps en trussel mod privatlivets fred 
    ·DIY VoIP Phone 
    ·Sådan Find Wi-Fi i dit område 
    ·Sådan Læs NMEA Output File Sætninger 
    ·Hvordan man laver en trådløs forbindelse til en compu…
    ·Sådan forbindelse til Cisco PIX Med OpenVPN Client 
    ·Sådan aktiveres Flow Control på en router 
    ·Sådan aktiveres Wake on LAN 
    ·Fordele ved en klient-server Computer 
    ·Sådan gendannes en Shadowcopy Fil på Server 2003 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com