| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Guide til Opsætning af en Home Network
    Med flere og flere multiple- computer husstande , folk har brug for en måde at dele hjemmets tekniske ressourcer. Ifølge en maj 2010 PC Advisor undersøgelsen havde 60 procent af de adspurgte husstande tre eller flere hjemmecomputere. En Network World undersøgelse offentliggjort i 2010 viste lignende resultater . Med alt dette computerkraft, er det blevet nødvendigt at oprette et hjemmenetværk til at hjælpe dele printere , filer og internetadgang. Ting du skal
    2 eller flere pc'er eller bærbare computere med trådløs adapter kort ( man skal også have en netværksadapter til brug under konfigurationen)
    Netværkskabel (enhver længde, en kort normalt kommer med routeren ) < br > Trådløs router
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sæt den ene ende af netværkskablet i bagsiden af ​​routeren og sæt den anden ende i "Netværk "-porten på en computer . Selv om computeren i sidste ende vil blive kommunikere med routeren trådløst , i første omgang er det nødvendigt at have en fysisk forbindelse . Når du har foretaget tilslutningen , tænd for computeren og routeren.
    2

    Åbn en webbrowser på pc'en. Du vil ikke være i stand til at få adgang til internettet endnu, men routeren kan simulere en webside at give dig mulighed for at konfigurere den. I webbrowseren , skal du skrive IP-adressen på routeren. Normalt er dette 192.168.1.1 men der kan være undtagelser , bekræfte adressen i din router litteratur .

    På router opsætning side er en serie af konfigurations spørgsmål. Mest vælge standardindstillingerne

    De store ting , der vil være unik for dig er: .

    --- Domænenavn : Navn dit domæne , kan det være din familie navn eller noget så simpelt som "Home Network. "

    --- det trådløse netværk navn : Dette er det navn, du vil se, når computeren søger efter tilgængelige netværk

    --- Router name: . Dette er den navnet på den aktuelle enhed . Hvis du surfer på nettet , kan du se det andet sted. Normalt , dette er den model nummer af routeren.
    3

    Sikre dit netværk. Du har ikke tilsluttet routeren til modemet endnu. Dette er med god grund. En ubeskyttet computer kan være i fare i løbet af få minutter . Derfor er routere kommer med indbygget hardware firewalls til at beskytte alt bag routeren . Vær forsigtig, når indstilling noget relateret til sikkerhed.
    P Der er to typer af sikkerhed. Den første er trådløs sikkerhed. Dette beskytter din trådløse modem fra en person sidder i din indkørsel med en bærbar computer og få adgang til dit netværk , og dermed få adgang til data gemt på dine computere. Vær sikker på at sætte en temmelig lang adgangskode. Det er ofte nævnt som en " WPA Shared Key ". Lad ikke dette felt tomt.

    Den anden type sikkerhed beskytter mod hack forsøg kommer ind gennem dit modem . Dette kaldes "Blokering WAN anmodninger. " Må ikke fjerne markeringen eventuelle bokse uden at vide , hvad du laver , de er der for en grund.

    Vær sikker "Remote Router adgang" er deaktiveret. Hvis aktiveret, tillader andre at omprogrammere din router uden for dit netværk ( dvs. ikke fysisk forbundet med at kabel du tilsluttet ) .

    Sidste fane, der ligner sikkerheden hedder " Access Begrænsninger ". Dette beskytter din familie fra at gå steder, bør de ikke , eller nægter adgang efter sengetid .
    4

    Konfigurer DHCP. DHCP er en automatisk metode til at tildele hver computer et unikt ID nummer , så når en computer ønsker at tale med en anden , routeren ved, hvor at sende anmodningen . Hvis din router har en IP -adresse 192.168.1.1 , kan det tildele den første computer til at anmode om en IP-adresse antallet 192.168.1.2 og derefter 192.168.1.3 og så videre. Vær sikker på, er markeret som giver DHCP. Den eneste gang, du ville deaktivere DHCP er, hvis du har flere routere eller en separat DHCP-server.

    Klik på " Gem indstillinger " knappen. Sluk routeren . Tænd routeren igen og gennemse den igen og være sikker på alle dine indstillinger er der stadig. Sluk routeren igen.
    5.

    Slut routeren til internettet. Tag netværkskablet fra routeren og sæt det i separate " up-link "-porten . Tag den anden ende fra computeren og slutte den til din ADSL eller kabel - modem. Din konfiguration skulle nu være enten telefonlinjer til ADSL-modem til router eller kabel til kabel - modem til router.
    P første opstart modemet , og vent et par sekunder. Dernæst opstart routeren. Routeren og modemmet vil kommunikere og sætte kommunikationsprotokoller at tillade dem at passere information fra internettet og ud fra dit netværk.
    6

    Etabler din trådløse forbindelse mellem dine computere og din router. På dette tidspunkt er din router nu en WAP eller " trådløst adgangspunkt. " Det bør sende et signal identificerer sig selv til alle pc'er rundt. Hvis computeren har et trådløst - adgangskort , kan du se en lille ikon i nederste højre hjørne af din computerskærm , der ligner en serie af signalsøjler . Klik på den og du kan se din nye WAP og eventuelt din nabos netværk samt ( det er derfor, du kodeordsbeskyttede din) . Indtast den adgangskode, du oprettede i trin 3. .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvilken hardware er påkrævet for Home Trådløst inte…
    ·Hjem Network Solutions 
    ·Hvad er Token Ring Protocol 
    ·Hvad er en Smart Switch 
    ·Hvad er en managed switch 
    ·Sådan hardcode DNS 
    ·Sådan Set Up en Powermac G4 som en server 
    ·Sådan installeres et CAT6 kabel 
    ·Sådan Set Up Udskrivning i Terminal Services 
    ·Hvordan fjerner jeg Windows Desktop Wallpaper Fra Profi…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan dele et trådløst modem 
    ·Netværksproblemer & deres løsninger 
    ·Sådan Secure en VoIP 
    ·Small Office Network Solutions 
    ·NRCS Computer adgangskode Krav 
    ·Sådan installeres Active Directory Administrative Tool…
    ·Hvordan man bruger en bærbar som en trådløs router 
    ·Hvordan forskellige operativsystemer kommunikere på sa…
    ·Sådan Opdatere en Belkin Wireless -N Router Med en 4-p…
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows Vista Slow N…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com