| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Sådan Slut en Westell 2200 til et Wireless Laptop
  Westell 2200 DSL-modem er konfigureret til brug med en BellSouth FastAccess DSL internetforbindelse, og det ikke har indbygget trådløs funktionalitet. Hvis du ønsker at oprette forbindelse til det trådløst , er du nødt til at sætte den op med et trådløst netværk router. Fordi det blev designet med et eneste formål for øje , er det ikke konfigureret til nem brug med netværk routere og andre enheder. Her er, hvad du behøver at gøre for at slutte den til en trådløs router og få adgang til det med en trådløs bærbar computer. Ting du skal
  Ethernet-kabel
  Computer med Ethernet-port
  Vis Flere Instruktioner
  Aktiver brofunktion
  1. En Ethernet-stik er lidt bredere end et telefonkabel .

  Sæt et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​Westell modem og stik den anden ende i en Ethernet-port på computeren.
  2

  Åbn en webbrowser og skriv " launchmodem " på den hjemmeside adresselinje. Internet Explorer 7 er uforenelig med modem web interface. Brug en nyere version , eller en anden webbrowser helt , såsom Firefox eller Safari.
  3

  Klik på " Opdater Device "-knappen . Klik på " Opdater software fra server "-knappen. Modemet derefter overfører den nyeste version af softwaren , installerer det og genstarter modem. Vent 2 minutter, mens modemet genetablerer sin internetforbindelse .
  4

  Sluk computeren og afmonterer modemmets strømforsyning. Tag Ethernet-kablet fra computeren . Vent 30 sekunder, og derefter sætte modemet strømforsyning igen Hold "Reset" -knappen på bagsiden af ​​modemet i 10 sekunder , og sæt så Ethernet-kablet tilbage i computeren , og tænd for computeren.
  5

  Åbn en webbrowser vindue og indtast " launchmodem " i web adresselinjen, og klik derefter på "Expert mode" knappen og bekræfte, at du ønsker at indtaste Expert Mode . Klik på " Configure" i menulinjen , og derefter valg " Connection" fra undermenuen , der popper op . Åbn " Protocol" drop- down menuen og vælge " Brokoblet Ethernet ". Klik på "Gem og genstart forbindelsen. " Dette genstarter Westell modemet igen.
  6

  Sluk computeren og modemmet igen. Afbryd Ethernet-kablet fra modemet, og tilslut den til en af ​​den trådløse router nummererede Ethernet-porte . De nummererede Ethernet porte er generelt grupperet væk fra internettet eller WAN-porten.
  Konfiguration af en Linksys Router
  7

  Åbn en webbrowser vindue og indtast " 192.168.1.1 "i web adresselinje. Hvis du bruger en D- link router , springe til afsnit 3 . Indtast brugernavn og adgangskode for administrator konto på routeren. For Linksys routere , brugernavnet tomt forlade og indtast " admin" som password .
  8. p Hvis du bruger en Linksys router , skal du klikke på "Setup" -fanen øverst i vinduet, og vælge " PPPoE " fra drop -down menuen ved siden af ​​" WAN Connection Type ".
  9

  Indtast BellSouth brugernavn og password i felterne nedenfor drop- down menu. Klik på " Keep Alive" radial -knappen og indtast " 180 " i " Genkald Period " boks på samme linje. Hvis din router har en " MTU " valgmulighed, aktivere den og indtast " 1492 " i " Size " feltet.
  10

  Klik på " Anvend" og derefter på "Fortsæt " for at gemme dine indstillinger og genstart modem . Gå til afsnit 4 for at fortsætte.
  Konfiguration af en D- link Router
  11

  Åbn en webbrowser vindue og indtast " 192.168.0.1 " i adresselinjen . For D- link routere , skal du bruge "admin" brugernavn, og lade password feltet tomt . Klik på "Kør Wizard ", når du logger ind
  12

  Vælg " PPPoE " option på "Vælg Internet Connection Type" skærmen , og klik derefter på "Næste".
  13 < p> Indtast BellSouth brugernavn og adgangskode i de relevante felter på den følgende skærm , og klik derefter på "Næste".
  14

  Klik på " Genstart " og derefter "Luk" for at gemme og anvende dine ændringer . < br >
  Oprettelse af forbindelse
  15

  Sluk computeren , trådløse router og Westell 2200 modem. Afbryd Ethernet-kablet fra computeren og routeren . Sæt den ene ende til Ethernet-kablet på Westell modem. Sæt den anden ende i "WAN " eller "Internet "-porten på den trådløse router.
  16

  Tænd modemmet igen og vente 2 minutter, mens internetforbindelsen er genetableret . Tænd routeren , og tænd computeren.
  17

  Klik på trådløs modtagelse ikonet i nederste højre hjørne af skærmen og vælge det trådløse netværk oprettet af din trådløse router. Standarden trådløse netværk navn for Linksys routere er " linksys ", mens standard navn for D- link netværk er " Dlink ". Din bærbare er nu forbundet til dit Westell modem trådløst.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man gør en Remote Reboot af Windows XP 
  ·Effektiviteten af ​​Data Transfer Over Wired Networks 
  ·Sådan oprettes en Microsoft Exchange Server 
  ·Sådan at forbinde to computere til samme Internet Serv…
  ·Fordelene ved en Token Ring 
  ·Sådan Set Up en server baseret netværk 
  ·Sådan Fix en PC netværksadapter når mediet Disconnec…
  ·Xbox 360 Media Sharing Problemer 
  ·Fordele ved Single mode fiber 
  ·Sådan installeres en Windows Media Player Plug-In Uden…
    Anbefalede Artikler
  ·Enhanced Interior Gateway Routing Protocol 
  ·Sådan gendannes Linksys SWR2024 
  ·Forskellen mellem Latency & Ping 
  ·Hvordan kan jeg identificere åbne porte på et netvær…
  ·Sådan tilføjes Omvendt DNS til DNS Records Network So…
  ·Sådan adgang til internettet via et åbent Wi - Fi-net…
  ·Sådan Slut en Alltel Card WRT610N 
  ·Hvordan tilføjer jeg en tv- Schedule til min Google Ka…
  ·LAN Problemer 
  ·Hvordan man laver en Verizon DSL Router Work Med AT & T…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com