| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Typer af protokoller i Netværk
  I computer -netværk , protokoller er sæt af regler, der gælder den måde, at computerne identificere hinanden og etablere kommunikationsforbindelser med hinanden. Du kan installere flere protokoller på din computer, og når en anden computer forsøger at etablere en kommunikationsforbindelse , vil din computer kontrollere sin liste over installerede protokoller til at se om det har en protokol , der matcher computeren forsøger at forbinde til det. Du kan ændre rækkefølgen af ​​protokoller om computerens protokol liste til at sætte de mest almindeligt anvendte protokol på toppen. Dette vil fremskynde netværksforbindelsen processen. NetBEUI

  NetBEUI ( NetBIOS Extended User Interface) er en simpel protokol, der bruges til at etablere kommunikation mellem computere på et enkelt netværkskabel , kendt som et segment . NetBEUI gemmer ikke ruteinformation på den måde, at mere komplekse protokoller, såsom TCP /IP ( Transmission Control Protocol /Internet Protocol ) ikke , så det kan ikke kommunikere over sin egen segment . Hvis flere segmenter er forbundet med hinanden via en mellemmand hardware enhed, såsom en router , computere på et segment har brug for at vide, hvilke segmenter indeholder de computere , som de ønsker at kommunikere med. Dette er kendt som routing information og computere, der bruger protokoller, der indeholder routing information kan kommunikere over store netværk, hvor flere segmenter er forbundet til flere routere . Fordi NetBEUI ikke understøtter routing information, computere ved hjælp af den finde hinanden ved " spredning" et budskab , beder om at etablere kommunikation med en bestemt computer , der går til alle de computere på samme segment. Denne meddelelse er kun anerkendt med den computer, der har den ønskede computer navn. Broadcasting data, der går til hver computer på et netværkskabel betyder , at kablet let kan blive overbelastet med netværkstrafik , og brugerne bemærke dette som værende en langsom responstid , når du udfører netværks opgaver. NetBEUI er sjældent brugt i moderne netværk , og fra Windows XP og fremefter , blev den ikke understøttes af Microsoft .
  TCP /IP

  TCP /IP er en fuldt rutes protokol der kan bruges til at etablere kommunikation mellem computere på eksterne netværk segmenter , forbundet af en eller flere intelligente hardwareenheder , såsom en router. Ifølge Yale University hjemmeside , protokollen blev udviklet af det amerikanske forsvarsministerium , og fordi hver computer bruger det entydigt identificeres ved en numerisk adresse, kan det bruges til at skabe meget store netværk. Den største netværk af alt , internettet, bruger TCP /IP som sin kommunikationsprotokol. Routere indeholder lister kendt som " routingtabellerne ", som tillader dem at sende data til det næste segment er nødvendig for at flytte data fra kilden computer til destinationen computer. Destinationen computers numeriske IP-adresse , der ledsager de data, der sendes , gør det muligt for routeren til at arbejde ud af, hvor data skal gå næste . I store og komplekse netværk , der hvor kunne være mange forskellige veje til destinationen computer , en aritmetisk algoritme kaldet OSPF ( Open korteste vej først) kan konfigureres således at routeren sender data ved hjælp af rute, der vil indebære at bruge færrest antal af segmenter . Alle computere på et netværk , skal have unikke IP adresse numre , og i store netværk , brug administratorer en server er kendt som en Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server til at automatisere processen med at konfigurere IP-adresser.
  KAYAK DHCP

  DHCP ( Dynamic Host Configuration Protocol ) er en protokol, der bruges til at automatisere processen med at konfigurere unikke IP -adresser på netværkets computere . Opgaven med at bevare unikke IP -adresser på et stort antal af computere på netværket , der kan endda være spredt over flere fysiske lokationer kan være svært at håndtere , og kan begrænse antallet af computere på et netværk , der med rimelighed kan understøttes. Hvis hver computer er konfigureret manuelt, kan dette være en uoverkommeligt tidskrævende proces , og der er en god chance for, at nogle computere vil blive konfigureret med IP-adresser allerede i brug. Når dette sker , et netværk IP konflikt opstår , og den anden computer konfigureret med en adresse allerede er i brug kan ikke få adgang til ressourcer på netværket. For at forhindre dette , administratorer installere DHCP på en central computer kendt som en server , og de konfigurere denne DHCP server med en række IP-adresser . TCP /IP-protokollen på hver computer er konfigureret til at anmode om en IP -adresse, når den starter. DHCP-serveren modtager anmodningen og allokerer en IP-adresse til den anmodende computer. Når en IP -adresse er blevet tildelt , DHCP-serveren markerer denne adresse i sin liste over tilgængelige IP-adresser , så det kan ikke tildeles nogen anden computer. Dette sikrer, at hver enkelt computer på netværket vil have en unik IP -adresse uden administratorer at skulle konfigurere dem manuelt.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan til at sende en besked i et Office Network Via …
  ·Forskel på File Access Model Vs. Remote Data Access Mo…
  ·Sådan Del mapper via Windows CE Network 
  ·Sådan at forstå en router Computer Adresse 
  ·Sådan aktiveres Fil & printerdeling i en Group Policy 
  ·For kategori 6A Datacentre 
  ·Sådan konfigureres Microsoft Loopback Adapter at være…
  ·Sådan at se filer på en netværkscomputer 
  ·Sådan Turn en bærbar Into en repeater 
  ·Sådan oprettes en Active Directory -konto og e-mail 
    Anbefalede Artikler
  ·Software Streaming Fordele 
  ·Sådan Tilslut en bærbar til en Workgroup 
  ·Hvordan du tilslutter din Dial Up Modem Med en Dell 
  ·Hvordan kan man se om det er Crossover Cable 
  ·FIPS Compliance Guide Liste 
  ·Sådan indstilles WEP for Actiontec Modem for Qwest 
  ·3G Communications Information 
  ·Hvad er Server certifikatannullering 
  ·Sådan Set Up et netværk Internetforbindelse på Windo…
  ·Sådan forbindelse til internettet ved hjælp af en WiF…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com