| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan Slut To Laptops til One DSL Connection på Verizon
    Verizon boligområder telefontjenester giver mulighed for at tilmelde ind i high -speed Digital Subscriber Line (DSL) Internet service. Da Verizon installerer DSL-tjeneste til et hjem , der er et netværkskabel med et RJ45- netværk stik installeret på den ene ende dirigeres til det sted, hvor en computer vil blive brugt. RJ45 -stik er derefter installeret i "Internet " eller " WAN" -stikket på bagsiden af ​​en DSL-modem leveret af Verizon , og der er generelt kun ét netværk kabel, der går fra at modem til en enkelt computer. Mere end én computer kan tilsluttes via en router. Ting du skal
    Ethernet eller trådløs router med "WAN " jack og to eller flere "Link" stik på bagsiden ( Linksys , Dlink , etc.)
    Tre netværkskabler med RJ45 stik i begge ender, hvis hjælp kabelslået forbindelser ( længde afhænger af dine personlige præferencer )
    router opsætning og konfiguration guide
    Vis Flere Instruktioner
    1

    konfigurere routeren på det sted, hvor DSL-linie kommer i hjemmet , og hvor modemet er installeret.
    2

    Sluk computeren , som DSL-linie er forbundet til , og fjerne strømkablet fra DSL-modem .
    3

    Tag Ethernet netværkskabel fra bagsiden af computeren, og indsæt det ende i "Internet " eller " WAN" (Wide Area Network) -stikket på bagsiden af ​​routeren . Hvis netværket skal bruge netværkskabler kun snarere end trådløs, plug i den ene ende af en anden ethernet netværkskabel i første RJ45 -stikket på bagsiden af ​​routeren , og derefter rute kablet til hvor den første bærbare computer vil blive brugt oftest. Sæt den anden ende af kablet i Ethernet (LAN )-stikket på den bærbare computer . Tilslut en anden ny ethernet netværkskabel til den anden stikket på routeren og rute, nye kabel til det sted, hvor den anden bærbare computer vil blive brugt oftest. Sæt enden af ​​denne anden Ethernet-kabel til Ethernet ( LAN) på den anden laptop.
    4

    Tilslut og tænd for DSL-modem og tillade to eller tre minutter for modemet til at blive aktive i sin forbindelse . Efter modem lyser viser det har gjort en forbindelse til Verizon Internet, stikket i og tænd for routeren og tænd derefter computeren. Rådfør dig med opsætningen af ​​routeren og konfiguration oplysninger i brugernes manual, som vil fortælle , hvordan du logger ind i routerens konfigurationsindstillinger via en webbrowser. Router indstillinger indtastes ved at skrive i routerens prækonfigurerede IP adresse som er indtastet i en browser adresselinjen , og denne IP-adresse varierer efter forskellige producenter. Nogle routere kræver IP-adressen 192.168.1.1 , nogle kræver 192.168.0.1 og nogle kræver en helt anden adresse for at få adgang . Indtast IP- adresse, i dit router ejere manual .
    5.

    Indstil router indstillinger til automatisk at acceptere networking oplysninger såsom IP-adresse og DNS-server oplysninger fra internetudbyderen. Verizon tildeler endeanordning , i dette tilfælde routeren, en IP-adresse og andre oplysninger om den nødvendige tilslutning. I " Generelle indstillinger " fanen (eller tilsvarende) tænde " DHCP ", så din router tildeler netværket oplysninger til alle computere på dit lokale netværk. Log ud af opsætningen af ​​routeren skærmen og derefter logge igen
    6

    Se efter IP-adresse og DNS-server oplysninger til routeren Verizons netværk. Skriv ned IP-adresserne på DNS opslag servere, og derefter gå ind i routerens "Wireless Settings " eller "Indstil Trådløst netværk " sektionen og indtast DNS IP-adresser ind i DNS-indstillingerne , sætte den første i "DNS 1 " og den anden til " DNS 2".
    7

    Konfigurer " Wireless Security ", mens i det trådløse netværk på routeren . Vælg, om du vil have dit trådløse netværk til at bruge WPA , WEP , etc. Har routeren generere en adgangsnøgle , og indtast derefter , at adgang nøglen i netværkskonfigurationsindstillinger af dine trådløse bærbare computere , så de er i stand til at forbinde sikkert til internettet via det trådløse router.
    8

    Gem alle indstillinger i routeren , og derefter logge ud af routeren. Genstart alle computere på netværket, der giver dem mulighed for at modtage nye networking oplysninger fra routeren og derefter browse på nettet som ønsket.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver kabelstik 
    ·Sådan Setup en Mobile Network Printer 
    ·Sådan Monitor Hjem Linksys Networks for Free 
    ·Hvad skal jeg bruge til Netværk mine computere 
    ·Sådan Fix fælles Computer Network Issues 
    ·Tjekliste for Konfiguration af et netværk 
    ·Sådan Slut 2 pc'er anvende et krydset kabel 
    ·Hvad er en Token Ring 
    ·Sådan Wake en PC på LAN 
    ·Sådan Wire en Crossover Cat 5 for min PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Facebook-side Just for Fun 
    ·Hvad er adresselinjen 
    ·Sådan bruges Exchange Med Terminal Server 
    ·Sådan Sync Opgaver i Plaxo 
    ·Ulemper & Fordele ved Network Operating Systems 
    ·HTTP Method Bruges i Form -baseret godkendelse 
    ·Sådan ændres en Belkin DNS 
    ·Sådan kontrolleres , om et websted er Secure 
    ·Sådan indstilles MTU til Auto i Comcast 
    ·Sådan Del trådløse forbindelser 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com