| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    De centrale komponenter i CCNA Exam
    Den CCNA eller Cisco Certified Network Associate, eksamen er en eksamen , der tester det grundlæggende i netværk, især routing og switching . Testen falder ind under den anden eller " ligemænd" niveau af certificeringer, Cisco tilbyder, og er en god springbræt til en givende networking karriere. Sådan et netværk arbejder

    Der er otte centrale mål for CCNA eksamen , hvoraf den første er at beskrive, hvordan et netværk fungerer. Dette omfatter muligheden for at beskrive formålet og funktionen af ​​netværksenheder og vide hvilke af disse enheder opfylder et netværk specifikationer. For at gøre dette, skal en bruger kunne læse netværksdiagrammerne samt bruge og kender OSI og TCP /IP- modeller, inklusive de forskellige lag af hver model. Det er også vigtigt at vide, hvordan at bestemme en sti mellem to værter i et netværk , og hvordan man se forskel mellem LANs og WAN er.
    Sådan konfigureres , kontrollere og fejlfinding VLAN er på en switch < br >

    for at konfigurere VLAN s , en bruger skal vide, hvilke typer af kabler Arre , der bruges i de forskellige metoder til Ethernet -netværk ( teknologi og MAC ) . Også denne CCNA eksamen mål omfatter en grundlæggende forståelse af, hvordan en switch segmenter et netværk , samt hvordan du konfigurerer og verificere fjernadgang , VLAN s , VTP , RSTP , og grundlæggende switch sikkerhed. En viden om, hvad VLAN er er , og hvordan de næsten segment et netværk er nøglen.
    IP Addressing Ordninger og tjenesteydelser til en mellemstor Enterprise Branch Office Network

    Internet Protocol er en stor del af forståelsen en CCNA skulle have , herunder privat og offentlig IP-adressering , statisk og dynamisk adressering og IPv6 adressering. Desuden er det vigtigt at vide, hvordan du konfigurerer , kontrollere og fejlfinding DHCP og DNS på en router . En stor del af forståelsen IP er, hvordan man anvende en adressering ved hjælp classful og klasseløse adressering og subnetting , især med variabel længde Undernetmasker .
    Configure , Kontroller , fejlfinding Grundlæggende Router Operations
    < br >

    Dette mål dækker, hvordan routing fungerer , herunder de grundlæggende routing begreber. Det er vigtigt at kende alle de grundlæggende kendskab til en Cisco router herunder hvad der sker, når den starter op, og hvordan du konfigurerer routeren til ruten med statiske og dynamiske routing protokoller ( RIP , RIPv2 , EIGRP , OSPF ) . Konfiguration indebærer at arbejde med Cisco IOS, så det er vigtigt at have en god forståelse hvordan man skal håndtere Cisco IOS . Grundlæggende fejlfinding metoder er nødvendige oplysninger, herunder ping, traceroute , og debug ) .
    Passende Admint Opgaver for WLAN

    WLAN s er trådløse netværk. Cisco eksamen mål dækker WLAN er i , at en bruger bør vide basale trådløse koncepter , herunder forskellige komponenter i et lille trådløst netværk , og hvordan disse komponenter arbejde for at tilslutte enheder til et trådløst adgangspunkt. Det er også vigtigt at kende og identificere forskellige trådløse sikkerhedsfunktioner , herunder WEP og WPA
    Sikkerhed - . Trusler og Mitigation

    Denne eksamen mål omfatter grundlæggende netværkssikkerhed forståelse , herunder forskellige trusler, som et netværk kan være sårbare over for og nogle almindelige måder at forebygge eller opdage disse trusler. Desuden bør en bruger kender nogle af de fælles sikkerheds apparater og applikationer, der anvendes i netværkssikkerhed.
    NAT og ACL

    CCNA bør være i stand til at identificere , konfigurere , veryify og fejlfinding Access Control Lists på routere og switche . Desuden bør en CCNA have en grundlæggende forståelse af Network Address Translation, samt viden om, hvordan man konfigurere og fejlfinde NAT.
    WAN

    WAN er bredt område netværk . En CCNA bør være i stand til at konfigurere grundlæggende WAN funktioner såsom WAN serial , frame - relay, og PPP (punkt -til-punkt ) forbindelser. En grundlæggende forståelse af VPN (virtual private network ) er nødvendig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg ændre indstillingerne på en AT & T 2 …
    ·Sådan Fjernbetjening Genstart en computer, når den si…
    ·Sådan Hold en trådløs LAN-forbindelse 
    ·Hvad er fordelene ved DHCP 
    ·Sådan Reset en 2Wire til Factory State 
    ·Sådan Slut to computere til et lokalt netværk 
    ·Hvad er funktionerne af Client & Server computere på e…
    ·Sådan direkte tilslutning Hubs 
    ·LAN Network Tips 
    ·Sådan Tilslut en Linksys til en Cisco 2950 switch 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilslutte en trådløs router til Verizon Br…
    ·Hvilken kommando kan bruges i ROM Monitor Mode til Kør…
    ·Sådan testes en Home Networks Security 
    ·Sådan Midlertidigt deaktivere din Facebook konto 
    ·Sådan Transfer en Domain Name og redigere en DNS 
    ·Sådan installeres en Virgin Mobile Broadband2Go 
    ·Sådan Tilslut en kabelmodem Gennem en DSL Cable Vs. et…
    ·Sådan tilsluttes en Cat 5 fitting 
    ·Sådan konfigureres et modem med Webroot 
    ·Sådan fjernes Windows Administrator Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com