| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    The Best metode til dataoverførsel Windows XP-computere
    Uanset om du opgraderer fra en computer til en anden eller blot ønsker at bruge nogle filer på en anden computer , kan der komme et tidspunkt, hvor du ønsker at overføre data mellem to edb-systemer. Der er flere måder at gøre dette , nogle mere tidskrævende eller avanceret end andre. Men hvis du har to computere, der kører Windows XP, er der to metoder , der skiller sig ud over andre , som mere effektive, uanset hvilken slags dataoverførsel , du er ude efter. Filer og indstillinger Transfer Utility

    Hvis begge dine computere der kører Windows XP , kan du vælge at bruge de indbyggede filer og indstillinger guiden Overførsel . Dette værktøj kommer på alle maskiner med Windows XP og kan findes i Start-menuen under " System Tools " fanen. Dette hjælpeprogram , når lanceret, vil bede dig om at vælge de filer og programindstillinger , som du ønsker at overføre til den anden computer. Dette er især nyttigt , hvis du ønsker at migrere indstillingerne for individuelle programmer, som du har været tweaking og bruge et stykke tid. Mens du stadig bliver nødt til at geninstallere de programmer, selv på den anden computer , hvis de ikke allerede er installeret , vil indstillingerne automatisk overført sammen med alle filer, du vælger. Når du har valgt alt det, du ønsker at overføre , vil værktøjet automatisk kompilere det i en fil , som du kan derefter sat på en ekstern lagringsenhed som du vælger. Du kan brænde det på en cd eller sætte det på en ekstern harddisk eller flash-drev . Hvis det er lille nok , kan du endda e-maile den til dig selv. Under alle omstændigheder skal du være i stand til at få det på den anden computer på en eller anden måde . På den anden computer , skal du køre hjælpeprogrammet til overførsel , og denne gang skal du vælge at hente filer , der blev overført . Den vil derefter bede om placeringen af ​​den fil, du lige har kompileret . Find og vælg det, enten fra en cd eller en lagerenhed , som du vælger , og værktøjet vil automatisk dekomprimere og omfordele de filer og indstillinger til deres rette placering på den nye computer.
    Crossover Cable < br >
    p Hvis du ikke har en form for ekstern lagring for at gøre brug af de filer og indstillinger Transfer Utility , kan du i stedet købe og etablere et netværk - crossover-kabel . Dette kabel giver dig mulighed for direkte at forbinde de to computere og overføre filer fra den ene til den anden , ligesom du ville flytte filer fra en mappe til en anden . Crossover kablet sættes ind i de Ethernet-porte på hver computer , men er specielt designet til ikke for netværksforbindelser , men for computer-til- computer -forbindelser. Du kan finde krydskabel på de fleste elektronik og computer- dele detailhandlere. Opsætningen af denne metode er lidt mere kompliceret end for filoverførslen nytte. Med crossover-kabel sluttet til hver computer , skal du finde det tildelte arbejdsgruppe navnet på den første computer. For at gøre dette , skal du højreklikke på " Denne computer" ikonet og vælg "Egenskaber ". Så gå til "Computer Name" fanen, og gøre et notat af navnet på arbejdsgruppen . På den anden computer , gå til denne samme vindue , og under den samme "Computer Name" fanen " Skift navn " knappen og skriv klik på navnet på arbejdsgruppen fra den første computer. Du bliver nu nødt til at aktivere deling på nogen mapper i den første computer , som du ønsker at være i stand til at få adgang til på den anden computer. Dette er nødvendigt for at overføre filer fra disse mapper til den tilsluttede computer . Du kan aktivere deling af en mappe ved at højreklikke på mappen, vælge "Egenskaber" og derefter vælge " Deling" fanen og markere feltet , der siger "Aktiver deling på dette netværk. " Once deling er aktiveret på de ønskede mapper , gå tilbage til den computer, du ønsker at overføre filer til og under Start-menuen , skal du åbne "My Network Places ", og klik derefter på " View arbejdsgruppecomputere . " Dette vil tillade dig at se alle de mapper, du aktiveret deling på og vil også lader dig trække filer fra disse mapper over til den anden computer ved relativt høje hastigheder. Opsætningen er tidskrævende, men frihed til at dele filer , det giver , er det værd i sidste ende.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Network Ved hjælp af en Crossover Cable 
    ·Hvordan får jeg vist skjulte en System Drive 
    ·Sådan installeres Network Monitor driver i Windows 
    ·Sådan adgang til data på et domæne Script 
    ·Sådan slutter en Windows-klienten til en NFS -server 
    ·Sådan nulstilles D -Link Administrator Password 
    ·Sådan Overfør Boot Drive i Norton Ghost 
    ·Netværk Switches Forklaret 
    ·Sådan bruges en Linksys Router som et netværk Hub 
    ·Sådan Tilslut 2 Laptops til en printer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilken type system bruges til at forbinde computer-enh…
    ·Sådan konfigureres en Net Router 
    ·Typer af Network Monitoring Software 
    ·Ekstern administration Protocol 
    ·Forskellen mellem Sunfire & Sun Sparc -servere 
    ·Sådan Reparation en Ethernet controller 
    ·Sådan får du den IP-adresse Nogen i Yahoo Messenger 
    ·Ulemperne ved Ethernet -protokollen 
    ·Sådan Find din computers WPA Key 
    ·Sådan Setup en Windows XP- Arbejdsgruppe at Accept Mac…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com