| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Cat5 Patch Panel Tutorial
  Wire en patch panel til dit kontor eller hjemmenetværk. Brug enten 568A eller 568B ledninger ordninger. Opret en professionel panel, der er helt udvides for fremtiden, og modstandsdygtig over for hverdagens stress og jag . Hvis dit panel ikke er godt fastsatte-out , vil fysisk forbindelse fejl næsten helt sikkert opstå , måske ikke lige med det samme , men senere, når man mindst venter det . Det er værd at få jobbet gjort rigtigt til at begynde med for at undgå ekstra arbejde senere. Værktøj og materialer

  Du skal bruge følgende værktøjer til wire en patch panel : 110 Punch -down værktøj , kabel dresser (ekstraudstyr) , wire stripper med integreret skærende værktøj til rent skære kabel stykker og en skruetrækker til at samle patch panel og vægmontering enheden. Valgfri er en boremaskine og redskaber til at hænge udstyret på væggene.

  Du skal bruge wire stripper for afslutning af Cat5 stik og kører kablet i patch panel på bagsiden. De fleste wire strippere klippe kablet pænt og fratage kappen ned til den korrekte længde til stansning i blokken . Normalt vil du behøver ikke mere end 1 cm af eksponeret kabel på hver længde efter hylsteret er blevet fjernet.

  Købe nogle hardware. Få en gigabit switch og en patch panel. Du kan finde 12 - , 24 -, 48 - , og 96 - port patchpaneler rådighed. Hvis installationen får nogen større, bliver du nødt til at planlægge , hvordan man arrangerer flere 96 - port paneler i rækker på en væg. En 12 - port panel er tilstrækkelig for et hjem , hvis du har kun fem værelser til service . Sandsynligvis i et lille kontor den 24- port panel ville være nok. Dog altid planlægge for udvidelse , da det er umuligt at se, hvor en virksomhed går på get-go. Få en 4U Vægmontering Patch Panel Beslag til at styre alle kabler , kablet ledelse og kontakten.

  Så mange havne der er, bliver du nødt GigaBase 350 CAT5e Patch kabler med snagless støvler til at wire mellem patch panel og skifte. Normalt disse vil ikke være mere end 2 meter , men ville være længere i en installation , der dækker en væg med flere paneler. At wire hele installationen , skal du bruge en tromle Cat5 kabel, normalt tilgængelige i 1000 -fods længder til omkring 100 dollar . Du vil også brug for Cat5 stik og vægplader for hvert rum , hvor kablet ender .
  Arbejde i Block

  Når en plan er blevet oprettet , vil du blive klar til at tilslutte panelet med kontakten . Hvis du vil bruge 110 Punch -down værktøj , skal du indsætte en ledning mellem de to metal knive på punch -down blok. Dernæst sikkert skubbe Punch -down værktøj, der bærer ledning mellem de to blade onto punch -down blok. Holde skubbe , indtil du hører et klik , og derefter tråden strippes og indføre alle på samme tid. En kontakt mellem wiren og de ​​to blade i de modtagende blok nedenunder , og arbejdet er gjort. Dog vil der være hundredvis af disse forbindelser at gøre. Øvelse gør mester. På samme måde er afslutning Cat5-kabel stik en færdighed, der er lært ved at gøre en mængde af dem.

  Du skal have panelet blokken kablede på bagsiden , før den monteres på væggen mount. Dernæst arbejder udad fra midten , skal du tilslutte den til netværket switch. Efter dette , skal du køre patch kabler i væggene og ud til værelser eller kontor væg eller gulv forretninger. En Fluke tester tilstrækkeligt vil teste forbindelsen når den ikke er "live ", og det vil også være nyttigt for at teste integriteten af ​​de opsigelser , du har lavet .

  Kabel administration, vil et kabel kommode spare en enorm mængde tid . Bestemt, hvis patch panel installatøren har ringe eller ingen erfaring, vil brugen af ​​denne add-on værktøj spare meget tid og producere professionelle resultater med lille indsats (se Resources).
  Fejlfinding og test

  Test ud af din patch panel ved hjælp af en Fluke tester. Denne enhed kan teste en linje ende-til- ende. Alt du skal gøre er at tilslutte den til den ene ende og placer inline netværk testeren at verificere integriteten af forbindelserne . Det er mest sandsynligt, at en eller flere slag er dårlige . Check disse først, og derefter næste kontrollere, at ingen af ​​kablerne er dårlige.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Instruktioner til at tilslutte en PC Tower & en bærbar…
  ·Sådan Afbryd en DSL- netværk sikkert 
  ·Sådan får du en brugernavn og password på Windows XP…
  ·Sådan Vedhæft RJ45 til et CAT5 
  ·Sådan Slut 2 computermodemmer i forskellige rum 
  ·Sådan Network dine eksterne harddiske 
  ·Forskel på File Access Model Vs. Remote Data Access Mo…
  ·Sådan Set Up Clustered Virtual Servers 
  ·Sådan ændres administratoradgangskode i DOS 
  ·Forskellen mellem Cat- 5 & Cat- 6 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Del Dial - up mellem to Laptops 
  ·Sådan læses en Windows Firewall Log 
  ·Sådan Send alle computere på et netværk en Meddelels…
  ·Sådan modtage SMS på VoIP 
  ·Sådan tilslutte en Media Center 360 
  ·Sådan Route et Cat 5 kabel Gennem en Attic 
  ·Sådan får oplysninger om trådløst hotspot Connectio…
  ·Forskelle i Routere 
  ·Sådan Hold To IMAP email-servere i Sync 
  ·Cat 3 kabeltest Kriterier 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com