| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Netværk Planlægning
  Netplanlægning handler om at forstå , hvordan din router giver computerne deres IP-adresser og arrangere forbindelsen, så alle computere i netværket har adgang til de ressourcer, de har brug for. Mest sandsynligt, vil du gerne oprette et hjemmenetværk , der har to eller flere computere forbundet til det. Måske har du begge computere forbundet til det, eller du har en bærbar computer , som du ønsker at tilslutte via trådløs. Der findes flere typer af net opsætninger , men alle af dem følge grundlæggende principper. Tildeling af offentlige IP til en computer

  Routere kan tildele en offentlig IP-adresse per computer . Chancerne er, hvis du bestiller et hjem Internet pakke, du bestiller en enkelt IP -adresse. Derfor kan du kun have én computer på , at IP-adressen på et tidspunkt . Det betyder ikke, du kan kun tilslutte én computer til internettet, men at kun én kan drage fordel af brugen af den offentlige IP -adresse uden at skulle bruge port forwarding.

  Af sikkerhedsmæssige årsager , vil jeg foreslå du kører en god firewall på den computer , der har den offentlige IP-adresse tildelt. Det er fordi, når din offentlige IP er givet til en computer, vil routeren ikke længere beskytte det og filtrere visse pakker ind i netværket. Den måde at tildele offentlige IP til en bestemt computer via en router varierer fra router til router , så tjek din manual . Du bør kigge efter , hvordan du aktiverer DMZ ( demilitariserede zone ) på routeren. Normalt kan du gøre dette ved at indtaste routerens konfigurationsside fra computerens browser , ved at skrive IP-adressen på den router på browserens adresselinje.

  Under NAT -relaterede muligheder , bør du se en mulighed for at placere en bestemt computer som DMZ vært. ( Finde NAT-indstillinger varierer, afhængigt af din router , tjekke brugsanvisningen , der fulgte med din router eller downloade den fra producentens websted ) . IP-adressen for denne DMZ vært skal være den lokale IP på den computer , du ønsker at aktivere denne funktion for . Kun én computer kan være DMZ vært. Normalt , ønsket om at køre en server uden at bruge port forwarding for åbning af porte driver folk til at vælge en bestemt computer som en DMZ vært.

  Find ud af den lokale IP-adresse ved at gå til Start Menu, klikke på " Run ... " og skrive " cmd" . Når kommandoprompten kommer op , skal du skrive " ipconfig " , og du vil se det lokale netværk IP på din computer.
  Konfiguration af et netværk med et modem - router tilsluttes en router
  < br >

  Hvis du har været på udkig gennem fora søger efter , hvordan du konfigurerer et netværk med en modem - router er knyttet til en router, kan du er kommet væk modet. De fleste mennesker gør dette synes umuligt eller tilrådeligt , og mens de måske have ret i sjældne tilfælde , er det ikke så kompliceret. Alt du skal gøre er at sørge begge routere er i samme subnet , og at routeren , der ikke er direkte forbundet til internettet ikke optræder som DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol )-server.

  Lad os bruge dette scenarie: Du har en modem - router med en lokal IP-adresse 192.168.1.0 . Den anden router kan have en IP-adresse 192.168.0.0 . De er ikke på samme undernet . Modemet - router er på subnet af 192.168.1 og routeren er tændt 192.168.0 . Du bliver nødt til at ændre routerens adresse til noget inden for samme subnet , men uden for modem - routerens DHCP rækkevidde. Eller du kan ændre modem - routerens DHCP interval til , siger, 192.168.1.1-192.168.1.99 . Routeren skal konfigureres til ikke at fungere som en DHCP-server , ellers begge vil forsøge at tildele IP-adresser til at knytte til dem. Pointen med denne konfiguration er at have to enheder på det samme subnet , og én enhed kontrollerer hvilken computer får hvad IP på begge enheder. Når dette er gjort , skal du være i stand til at knytte enheder og dele internettet med dem alle. Modemet - router vil tage sig af det meste af det beskidte arbejde for at tildele VP og pakke destinationer .
  Opsætning af trådløst netværk

  Du måske også ønske om at konfigurere netværket til at bruge en trådløs router. Måske du ønsker at have mobilitet på en bærbar omkring dit hjem, eller du måske ejer en lille virksomhed og gerne vil oprette en trådløs hotspot. I begge tilfælde bør du omhyggeligt konfigurere din trådløse forbindelse. Hvis du har et hjemmenetværk , har du sandsynligvis ikke vil have folk være i stand til at trænge dit netværk trådløst og bruge din internetforbindelse eller endnu værre , opsnuse data, du leverer og modtager . Aktivering af trådløs internet er en nem opgave , men det normalt ikke ende der . Du bør overveje at aktivere WEP (Wired Equivalent Privacy) eller WPA/WPA2 (Wi -Fi Protected Access). Hvis du kan, oprette WPA-sikkerhed i stedet for WEP. WPA er kendt for at være mere sikker og er en nyere teknologi end WEP. At opsætte WPA eller WEP på din router varierer afhængigt af routeren. Generelt, du skriver en nøgle at alle computere , der er knyttet trådløst til dit netværk vil bruge som en adgangskode for at komme ind på netværket. Når dette er gjort , du med held konfigurere en trådløs forbindelse sikkert , vel vidende , at kun computere, der kender adgangskoden, indtast din netværk.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Setup en Home Network hjælp af en router 
  ·Hvad er OPC -protokollen 
  ·Formål med klientcomputere 
  ·Sådan installeres en Powerline Adapter 
  ·Hvordan du tilslutter til en anden computer på dit hje…
  ·Vil en D -Link DNS -321 køre på en Mac 
  ·Sådan konfigureres et netværk bro 
  ·Sådan Beregn IP Range 
  ·Sådan Set Up en D -Link NAS Box 
  ·Hvilken slags NIC Har Computere har 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Set Up My Dell Laptop Med Airport Extreme & 2 Ma…
  ·Uddannelse Huskies til Pull 
  ·Hvordan virker SSL beskytte mod IP spoofing 
  ·Sådan bruges Fast VNC over internettet 
  ·Sådan Find ud af hvad ActiveX mangler & hvad du behøv…
  ·Sådan Slut To Ethernet Snore Together 
  ·Sådan dele en internetforbindelse med en USB Modem 
  ·Sådan Setup en Network Bridge 
  ·Sådan hurtigt Indtast en statisk IP-adresse til mange …
  ·Sådan bruges flere NIC Cards 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com