| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Hvordan man opbygger en arbejdsstation Server
  En arbejdsplads server er defineret som et system, der anvendes som server, men hvis komponenter bruges typisk til arbejdsstationer computing opgaver . Det er ikke kompliceret at tilpasse en arbejdsstation til brug som en server , men der er et par ting at consider.In teori , er betegnelser arbejdsstation eller server foretaget i henhold til hvilken rolle hver enkelt maskine spiller på et bestemt tidspunkt. Når en maskine beder om en tjeneste eller information, er det betragtes som en klient. Når en maskine er at give oplysninger eller en tjeneste , kaldes det en server. Maskiner, der spiller rollen som klient langt hyppigere end for server kaldes typisk kunder , men det betyder ikke, de ikke kan eller ikke udfører funktionen af ​​serveren fra tid til anden. Så selvom etiketten er situationsbestemt , er det også almindelig praksis at overveje en maskine en arbejdsstation , hvis det fungerer som en arbejdsstation oftere end som en server.In praksis har computer industrien frigivet særlige versioner af sin software, partiskhed brug mod kunder, eller servere. Microsoft og Apple sælger arbejdsstation og server versioner af deres operativsystemer. Fordi disse forskellige versioner af operativsystemer har forskellige evner i praksis er forskellen mellem server og arbejdsstation til disse systemer kan være mere end situationsbestemt - det kan indebære afgørende forskelle i evner som godt. Ting du har brug
  ComputerServer software (såsom Apache webserver ) Netværkstilslutning (valgfri)
  Vis Flere Instruktioner
  Planlægning
  1

  Sammenlign, hvad du ønsker at gøre med de kapaciteter af tilgængelige operativsystemer. Fordi der kan være forskellige evner er forbundet med forskellige operativsystemer , at vide, hvad du ønsker at give for de andre computere i samfundet kan bidrage diktere , hvilket operativsystem du har brug for. Hvis du bare vil dele filer , og antallet af samtidige anmodninger forventes at være lav, så stort set ethvert operativsystem vil fungere godt for dig. Hvis du ønsker at opbygge en filoverførselsprotokol (FTP) server til at acceptere og tilbyde filer til internettet , kan du tænke to gange, før du bruger Microsofts Vista. Microsofts Internet Information Server ( IIS) 7 kan give lave concurrency websider , der kører på Vista arbejdsstation operativsystem, men det er begrænset til udgivelse med FTP. Brugere kan ikke uploade til arbejdsstationen OS - kun for Windows Server, der kører IIS7 . I tilfælde af Windows Vista, kan andre FTP pakker bruges på arbejdsstationen at komme rundt i FTP begrænsning pålagt af IIS.
  2

  Research hvilken server software, du måske allerede har . Hvis du overvejer at bruge en Macintosh -arbejdsstation som en server , der er mange server softwarepakker allerede er installeret og klar til at gå i arbejdsstationen operativsystemet. Når du åbner op for "Deling" mappe i " Systemindstillinger ", der er 11 tjenester indbygget i OS og klar til at blive aktiveret. Andre tjenester kan aktiveres ved andre midler. Macintosh -arbejdsstationen OS ikke automatisk konfigurere netværket filsystem ( NFS ), for eksempel , men kapacitet er stadig inkluderet på harddisken. Hvis du kender din vej rundt UNIX-systemer , og har en guide til følge, er det ikke alt for kompliceret til at gøre din Mac arbejdsstation en NFS-server. Se Referencer for et eksempel guide til aktivering af NFS på en Macintosh -arbejdsstation.
  3

  Overvej open source software. Apache kan gøre enhver fælles styresystemet i en webserver. Selvom mange operativsystemer leveres med mindst en vis form for web -server, Apaches skalérbar web server er den mest almindelige på internettet, og da den er tilgængelig på næsten alle almindelige operativsystem . En beslutning om at anvende Apache i starten er aldrig en blindgyde beslutning. Apache kan være webserveren redskab for enhver fremtidig version af din infrastruktur. Du skal blot besøge Apache.org at downloade og installere de binære filer (eller endda kilde - kode) er relevante for din arbejdsstation operativsystem.
  4

  Plan for tilslutningsmuligheder . Selvom det kan lyde mærkeligt , selv en enkelt maskine, der vil køre både klient og server software ( taler til sig selv) stadig brug for en netværksprotokol defineret og arbejde. Vælg din netværksprotokol til at passe din situation. Hvis du har Macintosh- systemer, der ikke forbindelse til internettet , men stadig skal forbinde til hinanden , kan det være fornuftigt at vælge AppleTalk som din netværksprotokol. Hvis de allerede forbindelse til internettet , er du sandsynligvis bruger TCP /IP, så der bliver et oplagt valg , men implementeringen bliver en smule sværere end det ville med AppleTalk. Microsoft Systems kan have en lidt lettere gang med TCP /IP, men der er ingen nem måde omkring udsigten til at skulle konfigurere TCP /IP på et UNIX -system, såsom Solaris eller Linux. Uanset valget , skal serveren køre , hvad hver enkelt klient kører for at tale med dem alle. Hvis man kun Macintosh kører AppleTalk , og resten af systemerne kører TCP /IP, så enten skal serveren køre dem begge eller AppleTalk Maskinen skal begynde at køre TCP /IP så godt.
  implementering
  5

  Angiv serverens netværksadresse. Der vil ikke være nogen succes indtil netværksprotokoller er installeret og konfigureret. Faktisk vil nogle server software ikke engang installeres før det kan opdage , at dens ønskede netværk er installeret og fungerer. For eksempel, lad os tage fat TCP /IP. AppleTalk er selvkonfigurerende , som er NetBEUI , men hverken er som almindeligt i brug som TCP /IP . Denne Internet Protocol virker, fordi hver maskine på netværket har en unik adresse - da hver mobiltelefon har et unikt telefonnummer. I dit netværk , er der enten en server uddele disse adresser , når en computer beder om en, eller hver computer manuelt konfigureret med en fast adresse. Det er almindeligt at have et system, uddele dem adspurgt. Dette system er det Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server. For dit system pålideligt at betjene kunder, vil hver klient skulle kunne lære adressen på din server. For at gøre denne adresse konstant, enten konfigurere DHCP-server til altid at give din server samme adresse eller udelukke , at adressen fra dem ud af DHCP og hårdt - kode adressen i arbejdsstationens netværkskonfigurationsindstillingerne . Hvis du ikke allerede er bekendt med disse værktøjer , rådføre sig med din lokale systemadministrator eller internetudbyder ( ISP) for at få flere oplysninger.
  6

  Sikre korrekte navn translation. Når du peger din browser på sun.com , du skriver i bogstaver, ikke tal . Så hvordan gør TCP /IP arbejde på tal , hvis du ikke bruger tal til at finde ting på internettet? Du kan bruge tal, men der er ingen grund . Domain Name System ( DNS) blev bygget af Internet designere, der var trætte af at skrive i antal, og ønskede en form for telefonbog , de kunne stole på. UNIX-systemer er afhængige af DNS primært fordi DNS har udviklet sig som UNIX har udviklet sig. Microsoft og Apple systemer , starter ud i små arbejdsgrupper , kan gøre brug af DNS , men vil også bare prøve at finde systemer med broadcastpakker - computer svarende til læner sig ud af vinduet og blot kræver den maskine, du ønsker. Microsoft selv udviklet deres egen form for telefonbog tjeneste kaldet Windows Internet Naming Service ( WINS ) . Jo større netværk, du gerne vil tjene, jo mere sandsynligt er det , at kunderne ikke vil se dit server uden at opdatere DNS-eller WINS poster for det. Selvom det er muligt, at disse tjenester bliver opdateret automatisk for dig, hvis du har problemer med at forbinde til din server , disse er blandt de første steder til at kontrollere for problemet. Hvis du ikke allerede er bekendt med disse værktøjer , rådføre sig med din lokale systemadministrator eller Internet Service Provider ( ISP) for at få flere oplysninger.
  7

  aktivere softwaren , der tjener oplysninger. En af de enkleste eksempler på at lave en arbejdsstation en server er for at fildeling. At give en mappe, hvor dine kammerater kan dele filer , tænde filserver softwaren allerede bosiddende på din arbejdsstation , og identificere, hvad biblioteket og under hvilke betingelser du ønsker at dele . Opholder sig med Macintosh eksempel kan fildelingsprogrammer med GUI understøttelse blive lanceret inde fra " Systemindstillinger /Deling " mappe . Valg af "File Sharing" indstilling tænder for kapacitet, men dette bør ikke ske uden også at konfigurere "Indstillinger" og "Indstilling" sikkerhed på biblioteker bliver delt.
  8

  Konfigurer server software til dine behov. Det er en industri bedste praksis for at bruge mindst et par minutter at sikre, at den software, du bruger, er konfigureret til de behov, den enkelte installation. Macintosh-operativsystemet kan give fildeling kapaciteter gennem en række forskellige netværksprotokoller . Som en generel regel , er det klogt kun at tilbyde den service på de protokoller, du kender dine kunder har brug for. Sådan vælger du de fildelingsprotokoller du ønsker at aktivere , klik på knappen "Indstillinger" i nederste højre hjørne af " Sharing " dialogboksen i " Systemindstillinger ". Sluk protokoller , du ikke er sandsynligvis brug for. Udnyt de sikkerhedsindstillinger til at sikre, at uautoriserede brugere ikke skaber fordærv på dit system.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Set Up et LAN netværk ved hjælp af 2 Modemer 
  ·Hvordan fjerner jeg en computer med NETDOM 
  ·Sådan installeres Belkin Wireless G Plus Mimo 
  ·Sådan Set Tidstjeneste på Windows 2000 Server 
  ·Sådan Check Hvis en domænecontroller Godkender bruger…
  ·Sådan Set Up en delegation i OCS 2007 
  ·Sådan tilføjes en distributionsliste til en global ad…
  ·Hvordan kan jeg synkronisere To computere på samme net…
  ·Sådan Send en fax fra Exchange 
  ·Fejlfinding en Belkin Switch 
    Anbefalede Artikler
  ·Tre typer af VoIP-teknologi 
  ·Kan jeg bruge min Belkin router med en Mac 
  ·Sådan bruges en Lag Tænd Games 
  ·Sådan Reset My D -Link 1304 kodeordsfelt 
  ·Sådan får du en modem at arbejde 
  ·Forskellen mellem en Proxy Server Firewall & en Gateway…
  ·Sådan får du din 0.0.0.0 . IP-adresse 
  ·Sådan Test Upload Speed ​​Times 
  ·Sådan Host en NetMeeting 
  ·Hvordan at finde din interne IP-adresse i Ubuntu Linux 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com