| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Computer Network Basics
    Hvis du arbejder på et kontor eller du har gået i skole, så er du sikkert allerede ved, at computernetværk er overalt. Hvad du måske ikke ved er , hvordan de arbejder . Men du behøver ikke bekymre dig. Mens bygge et stort netværk til brug for en organisation er kompleks , at få en forståelse af det grundlæggende i computernetværk er enkel. Definition

    I sin mest grundlæggende niveau, et computernetværk selvforklarende . Det er simpelthen en række computere , der er blevet forbundet, så de kan kommunikere med hinanden. Ud over dette , definerer begrebet "computer -netværk " meget lidt. Et netværk kan simpelthen være to hjemmecomputere knyttet sammen , så de kan dele medier med hinanden, eller det kan være en massiv enhed, der består af tusindvis af computere i et corporate kontor . Et netværk kan være stærkt struktureret , så ingen computer kan få adgang til det uden de rigtige kodeord og software , eller det kan være helt åben, så enhver computer kan deltage i. Selv internettet er en slags netværk , og som sådan internettet er undertiden kaldes en " netværk af netværk ".
    fotos typer af netværk

    Talrige typer af netværk findes, og de ​​er generelt beskrevet af akronymer , som angiver deres funktion . Nogle af disse har du sikkert hørt om før, men andre kan fremstå mere obscure.A Personal Area Network (PAN) er en kortrækkende netværk beregnet til kommunikation mellem forskellige enheder. På denne måde , er et PAN ofte substituerbare med et trådløst netværk . Det er sagt, ideen om en PAN er specifik , da den er kun beregnet til en enkelt persons enheder. Det er et relativt nyt begreb generelt , men der er allerede eksempler, du måtte have haft . For eksempel, hvis du har en Bluetooth -aktiveret telefon, en Bluetooth -aktiveret bil, og en Bluetooth-aktiveret laptop så har du en PAN.A Local Area Network ( LAN) er nok den mest almindelige form for netværk i verden, og det beskriver et netværk af computere, der holdes i en enkelt fysisk placering . Et LAN kan være meget store , der dækker en hel kontor , eller meget lille , kun forbinder et par computere i ét hjem. Det kan være trådløs , kabling , eller bestå af begge former for kommunikation. Fordi de holdes i én fysisk placering , LANs typisk mulighed for hurtig kommunikation mellem tilsluttede computers.A Wide Area Network ( WAN) er et stort netværk af computere fordelt over et stort område , sandsynligvis ved hjælp af " offentlige" routere og båndbredde, som er at sige routere og båndbredde , der deles med andre. Internettet er det mest oplagte eksempel på en Wide Area Network, men et andet godt eksempel ville være et netværk tilhører et selskab med store kontorer i forskellige dele af kloden. Mest sandsynligt, ville et sådant selskab oprettet et WAN giver medarbejderne direkte adgang til oplysninger lagret på computere placeret på andre kontorer.

    Basic Hardware

    Networks arbejde på mange forskellige måder . Som anført ovenfor udtrykket "computer -netværk " er utroligt åbne sluttede. Som sådan er der ingen bredt måde at beskrive, hvordan computernetværk funktion. Men det er korrekt at sige , at computernetværk generelt blevet mere kompliceret, da netværket bliver større, og det er også sandt, at netværk af alle slags bruger lignende typer hardware.The mest basale form for hardware er Network Interface Card ( NIC) . NIC indeholder hardware elementer , der er nødvendige for at oprette forbindelse til netværket , såsom en Ethernet-stik eller en trådløs antenne, og det indeholder også firmwaren der kræves for at foretage grundlæggende kommunikation med et netværk muligt. Enhver computer, der ønsker at blive tilsluttet et netværk får brug for en NIC . Disse dage, flere computere leveres med en sådan anordning integreret i bundkortet Router er en critcal enhed, og den er ansvarlig for flytning og videregivelse af oplysninger på et netværk. Routere forbinde to eller flere enheder, og muliggør kommunikation mellem dem. De fleste brugere er bekendt med hjem router , en lille plastik enhed, som giver flere hjemmecomputere at tilslutte via Ethernet ledninger eller trådløse radio , men meget større routere findes for brug af store netværk. Disse routere kan forbinde flere hundrede computere på et time.Hubs er en anden grundlæggende enhed, som er ansvarlig for at videresende data. I dette det svarer til en router , men hubs væsentlige links. Alle data , som de modtager er bredt støbt blandt alle porte , effektivt at gentage de oplysninger, som navet modtaget. Routere kan selektivt beslutte, hvor at sende oplysninger, men hubs kan ikke.
    Bruger for Networks

    Networks er afgørende for at flytte data mellem computere. Uden et netværk , er den eneste måde at flytte data fra to computere ved hjælp af bevægelige fysisk lagring . Udsigten til at flytte information mellem computere sandsynligvis lyder ikke meget spændende i starten, men når du huske, hvad data betyder --- film, bøger og musik er alle former for data --- så brugen af et netværk bliver mere spændende . på hjemmet giver et netværk medierne af et medlem af en familie at blive medierne for alle medlemmer af en familie. Ved hjælp af en trådløs router , kan alle i et hjem dele deres film og musik med alle andre. Dette gør nyder medierne meget lettere , fordi det er muligt at gemme en film i én fysisk placering, men nyd denne film på enhver computer tilsluttet til netværket.For virksomheder , netværk tillader en sikker og hurtig overførsel af vigtige oplysninger . Regnskabsbilag , kan nye ordrer på produkter og lagerrapporter øjeblikkeligt blive overført fra medarbejderen på et lager til et gennemførelsesorgan i hovedkontoret . Dette drastisk øger effektiviteten og gør arbejdslivet lettere for alle involverede .
    Fremtiden for Networks

    Computer netværk er en relativt ny teknologi , og de vil sandsynligvis ændre drasticaly som teknologien bevæger sig fremad. Trådløse netværk , som er steget til popularitet siden århundredeskiftet , har udvidet rækken af netværk substanially . Det er nu muligt for brugerne at tage en computer til talrige steder og oprette forbindelse til talrige netværk uden en fysisk forbindelse. Det samme gælder for andre enheder, der bruger trådløst netværk , såsom smartphones.That sagde det grundlæggende i netværk er tilbøjelige til at forblive den samme , selv som omfanget af deres gennemførelse stiger. Netværk er en fundamentalt skalerbar koncept, og så mens computernetværk bliver større og mere fleksible, de grundlæggende typer af hardware og typer af netværk vil sandsynligvis vare ved .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktivere og aktivere Registry Redigeringsværk…
    ·Sådan gendannes en slettet Group Policy 
    ·Sådan forbinder computere Gennem en Switch 
    ·Sådan Set Up et LAN i AVG 7.5 Firewall 
    ·Hvilken type af Tilladelser skal gives så en mappe kan…
    ·Hvad Er Transparent tilstand i VTP 
    ·Sådan deaktiveres et adgangspunkt på en Belkin Wirele…
    ·Sådan bruges Min PC internettet på min laptop 
    ·Hvordan man opbygger en billig Network Storage Area 
    ·Sådan installeres MSMQ i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Min Linksys afviser en enhed Tilslutning til mit trådl…
    ·Hvordan man opbygger en hjemmelavet antenne Booster 
    ·Hvilken netværkskabel er mest velegnet til en stjerne …
    ·Sådan fjernes Mskdetct.Exe 
    ·Sådan oprettes en Certificate Signing Request 
    ·Sådan deaktiveres en Bluetooth- PAN 
    ·Hvordan du Fix computeren Parameter 
    ·Sådan nulstilles Network Adapter Trådløs netværksfo…
    ·Hvordan du tilslutter til et Ad hoc-netværk 
    ·Sådan slutter en printer direkte til en bærbar Ethern…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com