| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Sådan dele en printer trådløst mellem PC & Mac
  Som nødvendigheden af ​​computere vokser, mange hjem og mindre kontorer har enten flere pc'er eller begge pc'er og Mac- computere. Her er blot en strategi for at dele en printer over dit hjem eller lille kontor netværk trådløst . Denne metode vil arbejde for at give printerdeling mellem pc'er og andre pc'er eller pc'er annonce Macs eller Macs og andre Mac-computere . Ting du har brug
  PC
  iMac eller MacBook Lufthavnshoteller Wireless Router eller andet trådløs router , der omfatter printer port
  Wired Router
  Network Adapter Cards
  printer med USB kapaciteter
  computer statisk elektricitet Beskyttende Wrist Strap Salg Cat 5 kabler
  Vis Flere Instruktioner
  1 p første du bliver nødt til at afgøre , om du har alle de hardware, du har brug for. Du kan være nødt til at købe trådløse netværkskort til en eller flere computere . Hvis du ikke allerede har en trådløs router , skal du bruge en. Vær sikker på at købe en, der har en slot til en printer. Se boksen når shopping. Billedet i trin 3 viser, hvad en trådløs router , der har en printer -forbindelse ser ud.

  Vær forberedt på at bruge flere timer oprette dit netværk. Har fabrikanternes gratis numre handy , hvis du løber ind i problemer langs way.NOTE : Hvis du allerede har en trådløs router , og det er en ældre trådløs struktur, såsom Wireless G og du køber en ny netværkskort, der er Wireless N, din trådløse adapter vil arbejde, men det vil kun fungere på den trådløse G -niveau. Jeg har fundet, at den nyere Wireless N struktur fungerer langt bedre end de ældre trådløse formater, så hvis du har råd til at købe en ny router , jeg anbefale det. Din trådløse forbindelse vil kun være så god som din trådløse router.
  2 p Hvis du installerer en kabelforbundet router for første gang , nu er det tid til at sætte det op. Følg producentens anvisninger for installation af routeren. De fleste producenter råde dig til at lukke strømmen ned , før du sætter noget i routeren så gå videre og gøre det først . Typisk vil du blive tilslutte et DSL-eller kabel internetforbindelse i den kablede router. Du vil sætte kablet eller telefonlinjen ind bag routeren som vejledningen på fabrikanternes hjemmeside eller brugsanvisning fortæller dig . Følg producentens anvisninger til installation, men hvis du har nogen problemer, der er gratis numre til rådighed for dig ved det udstyr producent, som du kan ringe til. Det er normalt forholdsvis enkelt at oprette en kabelforbundet router , hvis du følger fabrikantens anvisninger.
  3

  Nu er det tid til at oprette din trådløse router. Den typiske trådløse router fra Linksys , Apple eller Netgear har fire Ethernet-forbindelser på bagsiden. Ligesom kablede routere , vil producenten sandsynligvis anbefale dig slukke den trådløse router , før du sætter nye kabler i. Du skal bruge et Cat 5-kabel til at tilslutte din trådløse router til dit kablede router. Forhåbentlig vil du opmærksom på trin et og har en trådløs router , der har en printer port på den. du kan se, at Apple Airport Extreme router i dette billede har en. Det er simpelthen en USB port. Kør den trådløse router software guiden til at hjælpe dig oprette en adgangskode kryptering, så andre folk i nabolaget ikke skal bruge dit trådløse eller være i stand til at se, hvad der er på din computer. Hvis du er særligt forsigtige , opsætte firewall , der kommer med alle nye trådløse routere ved at følge fabrikantens anvisninger.
  4 p Der er to typer af trådløse netværkskort til rådighed for computere. Du kan købe et trådløst netværkskort , der sættes i en ekstern USB- port på computeren , eller du kan vælge at købe en trådløs PCI-adapterkort . Hvis du føler dig tryg åbning computeren og installere et internt kort , dette er den bedste vej at gå, fordi USB trådløse kort kan skabe ravage på din computers hukommelse , der forårsager dit operativsystem til at bremse ned i respons.
  5.

  Når du har besluttet, at du har alle de hardware-udstyr , du har brug for , bør du gå til producenten af ​​dit trådløse netværkskort adapter hjemmeside . For eksempel, hvis du har købt en Linksys adapter besøge Linksys hjemmeside og kigge efter et link til enten "Downloads" eller "support" . Sæt i modelnummeret på din adapter og hente den nyeste software og drivere til elementet. Dette er afgørende, fordi den software, der fulgte med din adapter er formentlig forældet. Hvis du kører Windows Vista på en computer , vil netværkskortet ikke fungere ordentligt uden opdaterede drivere.
  6

  færreste af os kan lide at gøre det, men inden du forsøger at installere netkort eller routere , læse installationsvejledningen. Netværkskort adaptere er normalt installeret når du har installeret softwaren. Så læs fabrikantens anvisninger og installere softwaren . Så vil du være klar til næste skridt
  7

  Dette trin er for Folk bruger Interne PCI netværkskort kort : . Når du har har installeret den korrekte software og drivere til dit trådløse netværk adaptere ( eller kort som nogle kalder dem) , lukke de computere , du tilføjer adapterne to.After computerne har lukket ned , tag dem fra husstanden elektricitet. Efter at have frakoblet computeren ( r), skal du trykke på power -knappen på de computere flere gange for at aflade evt resterende strøm opbygge inde i machine.Following din computer fabrikantens anvisninger , åbne sagen på din computer for at nå sit interne components.NOTE : BÆRES HÅNDLEDSREM at indeholde noget statisk elektricitet, du måske være lastet . Computerens bundkort kan være helt ødelagt, hvis du ikke bruger håndledsremmen at undgå statisk elektricitet charges.Look at se, hvor PCI slots er placeret inde i computeren .
  8

  Før kraftoverførsel din computer igen, gå videre og indstille printeren op, hvor du gerne vil have det skal være. Dette vil nødvendigvis behøver at være tæt på den trådløse router , afhængigt af hvor længe din printers kablet er . Sæt printerens USB -kablet til bagsiden af routeren. Tilslut printeren til almindelig stikkontakt
  9

  Dette trin er for folk, der installerer Interne PCI trådløse netværkskort : . Når du har placeret de PCI slots , fastlægge , hvilken en du vil bruge. Bag åbningen, vil du se en metalskinne , der kan skrues af. Skru metalskinne , som tidligere har beskyttet støv og andet snavs trænge ind i din computer. Sørg for at din håndledsstrop protektor er klippet til metalkabinet på din computer. Forsigtigt, men fast placere PCI netværkskort i sprækken , du har valgt , og skub det i at bruge en finger eller to fra hver hånd på toppen af adapteren kortet og skub den ind i åbningen helt samtidig sikre bagsiden af ​​kortet, der vil dække op slot hul i bagsiden af ​​din computer er placeret korrekt . Du bør ikke mødes for meget modstand , mens du gør dette. Hvis du gør det, kan adapteren ikke placeres korrekt . Stop , sørg for at have det, hvor det skal være. Tving ikke adapteren i åbningen , hvis det ikke synes at passe rigtigt. Du kan beskadige slot eller kortet , hvis du ikke har det justeret korrekt. Når du har adapterkortet sidder korrekt , og har skruet metal bånd på bagsiden af adapteren kortet i , re-vedhæfte din computers sag boliger og sætte det tilbage i en almindelig stikkontakt.
  10

  dette trin er for mennesker, der bruger USB- netværkskort : Først lad mig sige en gang mere , at selvom USB netværkskort er nemme at installere , de er ringere end PCI interne kort . USB-adaptere ofte gøre din computer køre trægt , da det bruger op Randam Access Memory (RAM ), der svarer til korttidshukommelse hos mennesker. Hvis du har top notch ram og er ikke bekymret for hukommelsestab, gå videre og bruge USB-adapteren . Nu hvor du har installeret de korrekte drivere og software til dit trådløse netværkskort , skal du slukke for computeren. Tag det fra husstanden elektricitet. Tryk på knappen på din computer flere gange for at aflade evt resterende strøm. Nu sætte USB netværksadapter i en ledig USB-slot . Sæt din computer tilbage i og tænd .
  11

  Når computeren er tændt , skal du se meddelelsen , at din computer har opdaget nye hardware og installere det. Hvis du korrekt har installeret fabrikanternes software , skal du blot følge dens anvisninger. Hvis du endnu ikke har installeret den trådløse router , vil din nye trådløse adapter være at søge efter et signal og sandsynligvis ikke vil finde en mindre nogle generøse person i dit nabolag er at tilbyde deres egen gratis trådløst hvilket sker overraskende ofte. Det er okay. Hvis dit netværk adapter søger efter et signal , er du på rette vej. Nogle gange tager det et par minutter til din trådløse adapter til at finde din trådløse router signal. Du bør se dit trådløse netværk. Klik på det, og hvis du har lagt i en adgangskode på din trådløse router , skal du indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om . Du er nu trådløs!
  12 p Hvis du deler en printer mellem en Mac og en PC , så sørg for at du har installeret de nyeste drivere . Hvis du vil dele printeren fra trådløse Apple , bliver du nødt til at installere Bonjour på hver pc . Dette er en meget lille program, og nem at installere og indlæse . Du kan downloade det her: http://developer.apple.com/networking/bonjour/index.htmlDownload det og installere det på hver pc . Apple-software er næsten altid nemmere at installere end hvad du er vant til, hvis du bruger en pc . Bonjour software vil lede dig gennem installationen trin for trin og finde computer på netværket , som du vil dele med Mac-computer. Bare sørg for at gøre den til din standardprinter. Voila ... du er sat til at gå. Du er nu trådløs!

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan konfigureres Cisco Catalyst 2950 af LAN Port 
  ·Sådan foretages fejlfinding af kabelbaserede netværk 
  ·Sådan får du adgang en netværkscomputer 
  ·Sådan Test netværkskabler 
  ·Sådan oprettes et logonscript til Kort netværksdrev 
  ·Hvad er et Ad hoc-netværk 
  ·Sådan Boost en Wi -Fi- signal på en intern trådløs …
  ·Hvordan kan jeg se, om RJ-45 Is for fast eller Wire 
  ·Sådan deaktiveres C Drive 
  ·Sådan tilslutte en CAT5 Hub 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Hook en trådløs router til Bellsouth DSL 
  ·Hvordan kan jeg identificere My Ethernet Adapter 
  ·Sådan konfigureres Wi-Fi på My IBM ThinkPad 
  ·Min Netgear Router sender ikke et trådløst signal 
  ·Sådan Setup en NTP-server 
  ·Netgear WGR614 Wireless Problemer 
  ·Typer af Telephone & Data Kabler 
  ·Sådan Set Up et LAN netværk i Vista 
  ·Sådan bruges subnetting Charts 
  ·Teknologi, der bruger fast længde Frames 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com