| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> modemer >> Content
    Sådan installeres et Modem
    Installation af en dial- up modem vil lade computeren til at få adgang til internettet via en dial-up forbindelse . Dial -up internetforbindelser bruge en eksisterende telefonlinje til " ringe ud " til en Internet-udbyder og bruger internettet i denne forbindelse. Denne forbindelse er også nogle gange kendt som et 56k -forbindelse , der bygger på dette er den maksimale hastighed , at en dial- up forbindelse er i stand til . Ting du skal
    Dial -up modem
    Computer med ledig PCI -slot
    Philips skruetrækker
    Tilgængelige telefonlinje og telefonstikket
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Køb en dial- up modem. Priserne kan variere meget, men de fleste brugere kan finde en tilstrækkelig PCI slot dial- up modem til under $ 35 dollars på nogle elektronikforretninger og detailbutikker. Den bedste løsning er at købe en online, som dial- up modem bliver mindre og mindre tilgængelige.
    2

    Sluk for computeren og alle dens komponenter. Tag computeren og komponenter såsom skærmen fra strømforsyningen . Hvis computeren er tilsluttet en overspændingsbeskyttelse , skal du frakoble det fra stikkontakten.

    Vent et par minutter , før du forsøger at åbne computeren .
    3

    Åbn sagen på skrivebordet eller PC computer. Brug Philips skruetrækker til at skrue skruerne i kabinettet . På mange computer tilfælde er disse skruer placeret på bagsiden af ​​computeren omkring kanterne .

    Efter fjernelse skruerne , den øverste del af sagen trække op og væk fra computeren. Nogle tilfælde kan glide , andre kan løfte .
    4

    Find et ledigt PCI-slot inde i computeren. PCI slots er lange slots langs bundkortet og er almindeligt anvendt til at forbinde grafikkort , lydkort , netværkskort og dial- up modems direkte til computeren . Din computer kan have nogle af de PCI slots fyldt med en eller flere af disse kort.

    Brug Philips skruetrækker til at fjerne holder skruen fra bagsiden dækslet , der dækker åbningen direkte bag PCI-slot , som du vil bruge .

    på bagsiden af ​​computeren er åbninger , der tillader kabler og ledninger , der skal tilsluttes til PCI-kort indeni . Du bliver nødt til at fjerne metal dæksel , der holder denne åbning blokeret fra støv og snavs.
    5.

    Touch en metaloverflade , såsom den fjernede del af computerens kabinet , før du rører modemet eller de indre dele af computeren . Du bliver nødt til at aflade statisk elektricitet fra dine hænder ved at gøre dette flere gange i løbet af installationen.
    6

    Skub dial-up modem godt på plads i PCI -slot. Kanten af ​​modem med en flad overflade dækket i små guld linjer er den side , der går ind i PCI-slot . PCI slot er lang og smal , og du bliver nødt til at skubbe hårdt ned på modemet , indtil du føler, at det klikker på plads.

    Nogle slots har plast holdeklemmer på hver side . Hvis det er tilfældet , skal du bruge den ene hånd til at trække klip udad , mens du skubber modem i. Når modemet er på plads , vil klippet klikker på plads sikring modemkortet i stikket.
    7

    Erstat bedriften skrue, der var holder dækslet på plads. Modemet skal have en åbning , at nu flugter med skruehullet og giver dig mulighed for at placere , at holde skruen tilbage på plads for at holde modem og forhindre den i at bevæge sig rundt .
    8

    Sæt computerens kabinet og skruer . Sæt computerens komponenter , alle tilslutninger og strømforsyninger igen, og tænd for computeren .
    9

    Installér eventuelle drivere, der kan have kommer med dial up modem eller følge nogen på skærmen , at computeren kan vise . Nogle operativsystemer vil automatisk forsøge at finde og installere drivere.

    Installer eventuel software, der er nødvendig for Internet-udbyder , som du bruger til dial-up Internet service. Eksempler på disse tjenester omfatter NetZero , Juno og Earthlink . Nulstil computeren, hvis du bliver bedt om .
    10

    Slut den ene ende af en telefonledning til modem line -in jack (på bagsiden af ​​computeren ), og den anden ende til den tilgængelige telefonstik. Åbn Internet service program, du vil bruge til at oprette forbindelse til internettet , og vælg "connect ", kan være nødvendigt at oprette adgangskoder muligheder gennem ISP -programmet , men du vil blive bedt om at gøre det, hvis det er nødvendigt.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilslutter et modem til en struktureret Media Bo…
    ·Sådan Exchange en Comcast modem 
    ·Hvorfor er min 56K-modem Arbejde i 28K 
    ·Hvordan du redigerer din 2Wire Modem 
    ·Hvordan kan jeg afgøre, hvad Modem Driver I Have 
    ·Modem Setup Fejl 678 i en Sprint BlackBerry Curve 
    ·Hvorfor Modem Hold klikker 
    ·Vil en Belkin Wireless Router Work Med en kabelmodem 
    ·DNS-fejl på en Modem 
    ·Sådan installeres en intern Toshiba Laptop Modem 
      Anbefalede Artikler
    ·The Impact of Multimedia på Education & Training 
    ·Sådan fjernes Bluetooth-enheder i Vista 
    ·Hvordan man løser en Computer Forensic Case 
    ·Sådan Gør min egen musik Banner 
    ·Sådan Slut et Ethernet- stik til en Modular Outlet 
    ·Sådan downloader Webjal 
    ·Sådan spore en IP Route 
    ·Hvordan at tilslutte en trådløs G Linksys Router til …
    ·Sådan konfigureres et PCI trådløst kort til en tråd…
    ·Sådan Accept Credit Cards Offline 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com