| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Forholdsregler truffet for at hindre Computere fra Internet- indtrængen
    Internet teknologier har udviklet stadig mere sofistikerede måder at levere hurtig computer adgang til nogen form for information. Computer kriminelle er vokset lige så sofistikerede i deres bestræbelser på at holde op . Resultatet har været en spredning af web-baserede trusler mod computere, herunder virus, malware, decideret hacking og flykapring forbindelser. Computer sikkerhed eksperter har reageret med deres egen oprustning af teknologier til at minimere risikoen for web-surfing . Firewall

    En firewall er software , ikke et fysisk stykke hardware. Det kaldes en " firewall ", fordi det beskytter computeren mod mange farer , meget gerne en bils firewall beskytter beboerne fra den enorme varme, der produceres af motoren . En firewall er som standard installeret med Microsoft Windows, men eftermarkedet firewall-software giver bedre fleksibilitet og tilpasning.

    En firewall overvåger internettrafikken og enten gør det igennem eller blokerer den, baseret på en række forskellige faktorer. Den computer operatør kan tilpasse firewall ved at tilføje filtre. Filtrering af port-specifikationer betyder netværkstrafik er blokeret eller tilladt på forskellige havne brugeren angiver . Filtrering af IP -adressen er temmelig enkel samt, hvis brugeren kender den IP-adresse , han ønsker at blokere eller tillade. Filtrering efter domænenavn (web -adresse) er lige så let og giver brugeren mulighed for at blokere adgangen til bestemte hjemmesider. Firewalls er mere brugervenlig end de var for ti år siden , og selv en person med en gennemsnitlig forståelse af computing kan nemt bruge en.
    Malware forebyggelse

    Malware er software der er læsset på en brugers computer uden brugerens viden eller under falske forudsætninger . Det eneste formål er at gøre skade eller stjæle oplysninger . Malware kan anrette alle slags ravage , mod kapring din webbrowser til at stjæle kreditkortoplysninger. Som svar på denne trussel har vagtselskaber udviklet mange software programmer til at finde malware på en computer og enten slette eller sætte den i karantæne . Anti- malware-programmer kan være gratis eller betalt. De betalte versioner tilbyder typisk ekstra funktioner eller øget præstation.
    Adware Forebyggelse

    Adware er meget lig malware. En væsentligste forskel er, at adware ikke er installeret på en brugers computer til at forårsage problemer i sig selv : Det er installeret til at overtage webbrowseren og dirigere brugeren til bestemte websider udpeget af skaberen af ​​adware. Det kan konfigureres til at vise reklamer i mange forskellige programmer på invaderede computer. Adware eneste eksistensberettigelse er finansiel . Selv om de fleste adware ikke gør varig skade , folk finder det ekstremt irriterende , og mange softwareprogrammer ( både gratis og betalt) er blevet oprettet for at finde og fjerne det.
    Antivirusprogrammer < br >

    Computervirus har eksisteret så længe som computere og internettet har. Virus er meget ligesom skadelige programmer , men de typisk gøre langt mere skade og er vanskeligere at udrydde fuldstændigt . I stedet for at antaste via computerens registreringsdatabase eller lignende midler , computervirus normalt lægger sig til et normalt udseende fil eller et program . Når en virus er i, er der ofte ingen måde at fjerne det uden at formatere harddisken og geninstallere operativsystemet fra bunden. Mange anti- virus programmer er på markedet ( både gratis og betalt) , men ved hjælp af disse programmer er ofte en balancegang mellem behovet for beskyttelse og modvilje mod at afsætte computerens ressourcer til anti- virus program. Anti- virus programmer kan gøre selv de hurtigste computere langsom, og mange brugere vil afinstallere det på grund af dårlige resultater , og ty stedet til at holde følsomme filer på et flash -drev eller en ekstern harddisk , men kun forbinder det, når de har brug for at få adgang til filerne . Selvom det ikke er en 100 procent afskrækkende , er denne sikkerhedsforanstaltning ofte bruges .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fordele & Ulemper af Intrusion Detection Systems 
    ·Sådan konfigureres en trådløs Westell 327W Computer …
    ·Comodo SSL Instruktioner 
    ·Sådan bruges Cisco Pix 506E 
    ·Sådan Set Up en Windows Access Security Control List 
    ·Intrusion Detection Analysis 
    ·Hvad er Client Server Test 
    ·Sådan Set Up Websense på en PIX 
    ·Sådan fjerner Adware Mirar Program 
    ·Sådan forhindres Terminal Server Brugere Fra Nedluknin…
      Anbefalede Artikler
    ·Historien om Computer Networking 
    ·Sådan oprettes en skabelon i VMware 3.0 
    ·Hvad sker der når to kontakter på det samme netværk …
    ·Sådan tilføjes IP-adresser til en Linksys Network 
    ·Sådan Tænd Debugging på Cisco Logning Historie 
    ·Sådan Stop Facebook Fra Udstationering Profil Ændring…
    ·Sådan installeres en Hawking Hi -Gain HWREN1 Wireless-…
    ·Grunde til at bruge Layered protokoller 
    ·Wireless LAN Standarder 
    ·Trin for at udføre en Traceroute 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com