| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Definition af Sniffer Program
    En sniffer program er ikke en ny iPod app designet til at fortælle dig, hvis du har brugt nok deodorant i morges. Sniffer -programmer er designet til at sikre og forbedre computernetværk. Som med mange edb -programmer , dog kan sniffere bruges til ondsindede formål , så det er vigtigt at forstå, hvordan de arbejder. Grundlæggende EDB

    For at forstå, hvad en sniffer program gør , er du nødt til at huske på, at alt hvad du ser på din computerskærm består af data. Mens du kan se billeder og tekst , når du surfer på internettet , det kommer til dig i en strøm af data, som er brudt op i pakker. Du indtaster en webadresse , du gerne vil besøge, din computer sender denne anmodning , og pakker af data , konstruere denne webside sendes til din computer. Når du sender chatbeskeder, stream internetradio eller foretage online-forretning, der er en konstant strøm af datapakker sendes mellem din computer og andre maskiner. Når flere computere er på samme netværk , er det muligt for andre computere at få adgang til disse pakker af oplysninger ved at køre en sniffer program.
    Sikke en Sniffer Er

    sniffer program kører på en lokal netværk , typisk hvor mange maskiner er forbundet . Da de forskellige maskiner anmode om oplysninger fra internettet, er pakker sendes frem og tilbage fra disse maskiner . En sniffer analyserer eller " snuser ", disse pakker. Ved at analysere pakkerne kan sniffer fortælle, hvad maskinen anmoder hvilke oplysninger , og hvilke oplysninger er i denne pakke. Væsentlige , nogen kører en sniffer program er aflytning på en anden computer på netværket. Dette gør det nemt at se, hvad du laver, uanset om det er at modtage e-mail , ved hjælp af instant messaging , downloade ulovlige filer eller tjekke din bankkonto.
    Hvorfor bruge en Sniffer ? < Br >

    sniffere giver flere fordelagtige ydelser. Netværksadministratorer kan bruge sniffere til at fortælle , om et netværk fungerer effektivt, eller hvis en bestemt maskine eller maskiner dominerer netværkets trafik. Sniffere kan opdage uhensigtsmæssig handling på et netværk , ligesom en uautoriseret computer. For virksomheder og skoler kan sniffere bruges til at sikre medarbejdere og studerende bruger internettet korrekt. De er et middel til politiarbejde et netværk til at sikre, at den kører ordentligt og ikke misbruges .
    Hvorfor du bør bekymre

    Systemadministratorer er ikke de eneste, der kan bruge sniffere . Fordi sniffere analysere pakke , de modtager, kommer og går fra en række forskellige computere på netværket, sniffere er et effektivt værktøj for hackere , som kan bruge sniffere til at fange kontonavne , passwords , emails og andre følsomme oplysninger . Tænk på alle de steder du logge på med adgangskoder på daglig basis, e-mails du sender og modtager , eller private samtaler , du udfører på instant messenger-programmer . Sniffere kan se alle disse, hvis du ikke tager passende forholdsregler .
    Sådan Beskyt dig selv

    Den gode nyhed er, at teknologien er blevet stadig stærkere over sniffer -programmer. Ethvert netværk , der bruger switche som hardware til at tilslutte flere computere i stedet for hubs har automatisk en grad af beskyttelse mod en sniffer . Afbrydere er mere avancerede hubs , der holder styr på hvilke computer anmoder om , hvilke data , og de derefter sende den kun til én computer , hvilket betyder, at dataene går strengt mellem denne computer og internettet, hvilket gør det vanskeligt for en sniffer få adgang til disse pakker . De fleste hjemmesider bruger Secure Sockets Layer ( SSL), når anmoder om adgangskoder eller andre følsomme oplysninger , hvilket betyder, at pakken bærer , at oplysninger er kodet , holde en sniffer fra at læse indholdet . Alle større browsere ( Internet Explorer , Safari , Firefox , etc.) har en slags lås eller nøgle ikon, der angiver , når et websted er ved hjælp af en sikker forbindelse. Det bedste råd er at være forsigtig med , hvilke oplysninger , du sender ( og modtage ) på netværk , du ikke har kontrol over , da du ikke har nogen mulighed for at vide , om dette netværk har en sniffer kører på det.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Realtek RTL8139/810X Onboard Specs 
    ·Målsætninger for en Information Systems Security Spec…
    ·Sådan konfigureres Digest Authentication 
    ·Stedfortræder for Space i DOS på en Brugernavn 
    ·Public -Key Kryptering Forklaret 
    ·Sådan Monitor dit netværk 
    ·Sådan Stop Security blokering af Windows File 
    ·Sådan testes NTLM Authentication 
    ·Sådan finder du din Security Wireless Network Key 
    ·Hvordan man løser en Computer Forensic Case 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up DD- WRT på WRT54G 
    ·Eksempler på Hardware Firewalls 
    ·Hvad er de mest almindelige implementeringer af en trå…
    ·Sådan Set Up Wake on LAN i Vista 
    ·Min iPod Touch Says Forbundet til iTunes Men Min PC kan…
    ·Hvilket er bedre WAP eller WEP 
    ·Hvad sker der når Netlogon tjenesten stoppes 
    ·Sammenligning af Telnet & SSH 
    ·Sådan installeres WRT54GC 
    ·Sådan tilføjes en Active Directory Domain netværkspr…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com