| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Hvad er ulemperne ved elektroniske patientjournaler
    ? Finansielle institutioner og mange andre virksomheder har med succes skiftet fra papir - baserede filer til elektroniske dem , men sundhedspleje industrien er en anden sag . Mens høj teknologi bruges til at diagnosticere og behandle mange sygdomme , back office stadig kører på papir. Et push på overgangen til elektroniske patientjournaler , men sikkerheds-og privacy bekymringer fortsat bekymring. Push for EMRs

    stimulus regningen underskrevet af præsident Obama i februar 2009 omfattede 19 milliarder dollar til at hjælpe sundhedspleje industrien skifte over til elektroniske patientjournaler ( EMRs ), mens 50 milliarder dollars mere foreslås over næste 10 år . Men der er mange grunde til at være forsigtig med et sådant effort.Hospitals har klinikker og læger været decideret bag gange , da deres kontorer forbliver proppet med Manila mapper fulde af papir poster og diagrammer. Obama-administrationen har været fortaler elektroniske patientjournaler den begrundelse, at de kan hjælpe med at forbedre effektiviteten af ​​sundhedsydelser ved at dele oplysninger om en patients historie, behandling og resultater . Men blandt de risici , der er forbundet med at skifte til EMRs er tvivl om deres rigtighed , er risikoen for registreringer bliver hacket og uautoriseret adgang til poster ved forsikringsselskaber, arbejdsgivere eller andre, der kunne bruge disse oplysninger mod patienterne ved at nægte dem forsikring eller beskæftigelse.
    < br >
    HIPAA Factor

    En af grundene lægejournaler ikke har gået digital som de har i finansielle tjenester eller andre områder er HIPAA . Den føderale Health Insurance Mobilitet og Accountability Act , der blev vedtaget i 1996, kræver hospitaler, klinikker og andre i sundhedsvæsenet til at bevogte privatliv patientjournaler. HIPAA omfatter sanktioner på op til $ 250.000 i bøde og 10 års fængsel for krænkelser. I betragtning af de hårde straffe og antallet af overtrædelser af elektroniske journaler , betragter mange i sundhedssektoren industrien er det lettere at sikre papir journaler .

    Journal Fejl

    historien om " e- Patient Dave " er en skræmmende fortælling om, hvad der kan gå galt med EMRs . Ifølge en historie i Boston Globe, spurgte e- Patient Dave, hvis rigtige navn er Dave deBronkart , at få sine medicinske journaler overført fra hospitalet, hvor han modtog behandling til Google Health , en gratis tjeneste, der lader patienterne bevare kontrollen over deres medicinske optegnelser. Dave opdagede flere unøjagtigheder i sin medicinske historie, fordi mange af de oplysninger om hans journal blev taget fra fakturering optegnelser, som for eksempel kun er anført hvilken test blev kørt , ikke resultatet. Som Globe rapporteret, " nogle læger frygter, at urigtige oplysninger fra fakturering data kan føre til forkert behandling. " I et andet tilfælde dokumenteret i Consumer Reports blev en kvinde nægtet forsikring på grund af en fejl i medicinsk procedure kodning, som erklærede at hun havde kronisk obstruktiv lungesygdom . Hun havde ikke har KOL .
    Sikkerhedsbrud

    Selvom informationssikkerhed teknologi er tilgængelig til at blokere uautoriseret adgang til lægejournaler , sikkerhedsbrud sker hele tiden . Privacy Rights Clearinghouse har holdt styr på alle indberettede data brud i USA siden 2005 og i flere tilfælde kompromitterede data var lægejournaler . I ét tilfælde blev der stationære computere stjålet fra en medicinsk klinik i San Jose , Californien I et andet blev 2.800 patient journaler udsat online på Ohio State University Medical Center. I et andet Ohio tilfælde var 60.000 records exposed.Records effektivt kan sikres , men fordi markedet for digitalisering medicinske journaler er spirende , kan en masse nye virksomheder hoppe ind på markedet med varierende standarder, metoder og pålidelighed. " Der vil være en masse af fly-by- night virksomheder . Der har for at være reel årvågenhed for at sikre mennesker rent faktisk får , hvad de betaler for ," siger John Halamka , formand for den amerikanske Healthcare Information Technology Standards Panel , som citeret i en artikel om Cnet.com .
    udspionerer patientjournaler

    Nogle overtrædelser kan blot være fræk , såsom hospitalsansatte kigger på sygejournaler berømtheder som Farrah Fawcett og Britney Spears i Californien. Men andre overtrædelser kan være mere alvorlige. Privacy fortalere advarer om, at uautoriseret adgang kan føre til patientens diskrimination. Et forsikringsselskab kan nægte dækning til en person baseret på, hvad den finder i personens journaler eller en arbejdsgiver kunne undlade at ansætte en person på grund af hendes sygehistorie .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan forhindrer din Webcam mod at blive hacket 
    ·Sådan Set Up en server til en Cyber ​​Cafe 
    ·Authentication Vs. Autorisation 
    ·Sådan Host din egen certifikatmyndighed på internette…
    ·Sådan kontrolleres en SQL Injection 
    ·Fordel af asymmetriske nøgler i et netværk 
    ·En Network Impact Analysis 
    ·Hvordan man registrerer et Anonymous Domain 
    ·Hvordan at slippe af NTLM 
    ·OS fingeraftryk Tools 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan sende en kommando til en Remote computer Brug Te…
    ·Problemer med Cat6 
    ·BIOS opgraderinger til Dell Conexant D480 MDC V92 Modem…
    ·Guide For netcat 
    ·Hvad Er Cisco Command SCCP CCM Do 
    ·Sådan Oplåsning en Linksys VoIP 
    ·iPhone: Pings & Firewalls 
    ·Ethernet vil ikke arbejde på en Inspiron 530 
    ·Sådan Test hvor hurtigt My Dial-up Er 
    ·Hvad er proxyforbindelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com