| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Sådan Hold data sikkert
    I en verden, hvor computere bruges til stort set alle økonomiske og personlige transaktioner , behovet for at sikre data er vigtigere end nogensinde. I Internet alder, er millioner af mennesker at få adgang til elektroniske informationsdatabaser hvert sekund. Manglende korrekt beskytte følsomme data kan åbne døren til store trusler spænder fra identitetstyveri for adgang klassificerede oplysninger , der potentielt kan skade den nationale sikkerhed. Sikkerhed er ikke den eneste trussel mod data ledere . Der er også den voksende bekymring for forsvar mod ondsindede virus angreb og katastrofale data korruption , der let kunne sætte en virksomhed i et juridisk dilemma. Mens de fleste trusler ikke er på det niveau at starte Tredje Verdenskrig , kan virksomheder og individuelle liv være ødelagt af den manglende beskyttelse vedrørende følsomme data. Korrekt datasikkerhed teknikker kan minimere risikoen for at miste vigtige og private oplysninger og bør være en topprioritet. Ting du skal
    Antivirus software
    Vis Flere Instruktioner
    trin til bedre datasikkerhed
    1

    Indled password beskyttelse. Den enkleste og mest misbruges ofte form for datasikkerhed er password beskyttelse. Passwords bør kun gives til en person, der har et legitimt behov for adgang til data . Adgangskoden skal også ændres regelmæssigt at afhjælpe muligheden for nogen, der har permanent adgang til data , når der ikke længere er nødvendig. Passwords bør kun betragtes som en indledende fase af sikkerhed. De er let kompromitteret af brugere, der deler dem med andre eller lade password oplysninger på iøjnefaldende steder . Brug altid passwords , men ikke udelukkende stole på dem.
    2

    installere antivirus-software . Virale angreb har længe været et problem for informationssystemer . En virus er et program, der er designet til at forstyrre eller ødelægge almindelige data operationer. Virus beskyttelse er et must for korrekt datasikkerhed. Nye vira er skabt hver dag , hvilket er hvorfor det er yderst vigtigt altid at holde antivirus software up- to-date . De store antivirus-software udbydere giver regelmæssige opdateringer til at bekæmpe nye vira , som de overflade.
    3

    Udfør regelmæssige data backups . På et minimum bør data backups udføres på en daglig basis. Backups kan være nødvendigt oftere for operationer, der vedrører finansielle transaktioner eller tidsfølsomme oplysninger . Samlet information tab ville være katastrofalt for de fleste virksomheder. Den bedste måde at opnå regelmæssige sikkerhedskopier er at bruge et Multiserver system for netværk. På denne måde kan den ekstra server sættes op til automatisk at kopiere alle oplysninger fra de vigtigste server på givne intervaller. Resultatet er at have en " spejlet "-system , der kan hentes i tilfælde af en nødsituation.
    4

    Opsæt brugerkonti. Når mere end én person har adgang til de samme oplysninger database , er det klogt at oprette individuelle brugerkonti tillader kun nødvendige privilegier. Sjældent vil alle kræve adgang til alle data om et system. Ved at oprette individuelle konti, kan en systemadministrator overvåge og kontrollere , hvem der har adgang til bestemte typer af data , eller tillade adgang kun efter behov.
    5.

    Undersøg email. Milliarder af e-mails sendes rundt i verden hver dag. Mere end vi ønsker , kan være i form af besværlig spam, men de fleste er harmløse i forhold til data trussel. Men der er nogle forholdsregler , der bør følges for at undvige den lille procentdel af destruktive meddelelser, der kan vises. Vedhæftede filer bør aldrig åbnes, medmindre de er fra pålidelige kilder . Vedhæftede filer er kendt for at havnen virus eller " trojanske heste ", som er programmer designet til at indsamle oplysninger fra værtscomputeren og sender den til afsenderens computer. " Phishing " er også en e- teknik, der anvendes af svindlere at få adgang til private data ved at udgive en legitim forretning , hvor brugeren kan have en konto. Den tommelfingerregel er altid at være mistænksom og forsigtig med enhver e-mail fra personligt ukendte kilder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Sync SonicWALL Time med en server 
    ·Sådan Block Company Computer Spionage 
    ·Kerberos Step -by- Step Tutorial 
    ·Sådan Ping en server bag en Cisco firewall 
    ·Forskellen mellem SSL & Https 
    ·Udfordringer i IP spoofing 
    ·Risikoen ved at bruge usikkert protokoller 
    ·Sådan oprettes Certification Authority 
    ·Hvordan til at identificere it- personale loggede ind p…
    ·Hvordan at underskrive et dokument med en elektronisk D…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up Routes på Cisco routere 
    ·Sådan Find trådløse netværk inden for rækkevidde p…
    ·Fil & udskriftsdeling Software 
    ·Sådan deaktiveres Porte på en Dual NIC 
    ·Sådan Slut en VNC Viewer til en havn 
    ·Sådan Set Up et hjemmenetværk på Windows XP 
    ·Sådan ændres størrelse på postkasse i Exchange 
    ·Hvad har jeg brug for at få trådløst højhastighedsi…
    ·Sådan bruges en Del ligger på en anden computer med I…
    ·Hvordan kan man øge download hastighed i Bitcomet 1.07…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com