| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
  Sådan at forhindre identitetstyveri ved Fjernelse dine personlige data fra søgemaskiner
  Identitetstyveri er ved at blive et stort problem. Efterhånden som flere og flere data bliver kædet sammen online, dit privatliv er i større risiko . Mange almindelige søgemaskiner kan trække op dit navn, adresse , telefonnummer og mere med en simpel gratis søgning. Her er måder at slette dine data fra flere store søgemaskiner, og hjælpe med at stoppe identitetstyveri. Instruktioner
  1 p Hvis du skriver dit telefonnummer i Google-søgemaskinen boks , vil den vende tilbage dit navn, adresse , telefonnummer og et kort til dit hus. Skræmmende ! Heldigvis , Google giver et link nedenfor søgeresultatet , der kan bruges til at slette dine personlige kontaktoplysninger fra sin database , eller du kan gå til google.com /intl /da /help /pbremoval.html at gøre det. Adgangen til denne type af personoplysninger kan føre til identitetstyveri.
  2

  Yahoo søgemaskinen returnerer de samme data som en Google-søgning . Yahoo er serviceret af et data intelligence selskab ved navn Intelius . Det giver data til marketingfolk til at forudsige Internet tendenser og forbrugsmønstre . Intelius tilbyder også en mulighed for at slette dine personlige oplysninger fra sin hvide sider søgning på yahoo.intelius.com /optout.php . Få dine data off disse to store søgemaskiner er en god start i modarbejdelse identitetstyveri.
  3

  Søg efter dine oplysninger, og klik på det prospekt detaljerne for din registrering hos Whitepages.com . Derefter navigere til " Privacy indstillinger" nederst på siden , og vælg "Fjern din registrering . " En drop- down box , der anmoder om hvorfor du sletter din registrering . Vælg " Generelt Bekymringer om fortrolighed . "
  4

  Har en reverse telefonnummer søgning på Switchboard.com . I Resultater boks, klik på linket for at fjerne din fortegnelse. Du vil bemærke, at flere af disse søgemaskiner er knyttet til Intelius . Den Intelius website angiver, at det trækker dine data fra offentlige registre ( gerninger , telefonbog programoversigter og skattemæssige opgørelser ) . Således er der ingen mester database , hvorfra det kan slette dine data. Du skal slette den individuelt på hver af disse søgemaskiner . Mindst virksomheden giver dig mulighed for at blokere disse oplysninger fra søgninger ( nogle selskaber ikke) .
  5.

  gøre en reverse lookup søgning på Anywho.com . Klik på dit navn i resultaterne , og vælg "Fjern oversigt ". Anywho bruger også Intelius .
  6

  Må en omvendt telefon søgning på Phonenumber.com . Klik på dit navn i resultaterne , gå til privatlivets fred muligheder nederst på siden, og vælg "Fjern din registrering . " Phonenumber.com er tilknyttet Whitepages.com , så hvis du sletter din registrering fra et af de steder , kan det blive slettet fra begge.
  7

  Gør en omvendt telefon opslag på Addresses.com . Klik på dit navn i resultaterne , og derefter gå til "Help" hele vejen i bunden. Dernæst skal du vælge "Fjern mit notering " i menuen i venstre side af næste side.
  8

  Må en omvendt telefon søgning på 411.com . Klik på dit navn i resultaterne , gå til indstillinger for beskyttelse i bunden , og vælg "Fjern din registrering . "
  9

  Lxquick.com adgang til et internationalt telefonbog . Klik på det internationale telefonbog knappen, vælg " Reverse ", og indtast dit telefonnummer. Gå hele vejen til bunden, hvor det hedder " Lxquick beskytter dit privatliv " og klik på det. På næste side , skal du gå til bunden af ​​menuen i venstre side , hvor det hedder " IPD opt -out ", og indtaste dine data. Efter at have modtaget e-mail besked , bekræfte din opt -out anmodning om at træde i kraft.
  10

  Glem ikke at kontrollere, hvad der er til rådighed for udenforstående om alle sociale netværk sider , du har, som Facebook og MySpace . Du kan justere adgang via din konto side . Overvej kun gør dine data til rådighed for venner, du har godkendt til at holde identitetstyveri til et minimum.

  Dette er kun en start, men det hjælper blokere dine personlige data fra almindelige søgninger . Hvis du går tilbage og prøv igen på steder , du blokeret , vil du se , at dataene er stadig tilgængelig for alle, der er villig til at betale for det. Du har lige gjort det lidt sværere og dyrere at få adgang til det.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er WPA -PSK -kryptering 
  ·Sådan forhindres Bufferoverløbsangreb 
  ·Sådan Bypass Websense på BlackBerry 
  ·Sådan opdaterer VeriSign -certifikater 
  ·Hvordan at begrænse adgang til internettet via en rout…
  ·Sådan finder du den Origins of Falske e-mails 
  ·Sådan Set Up NAT til trådløs udskrivning på Sonicwa…
  ·Sådan aktiveres SSL IIS6 
  ·Hvordan at slippe af NTLM 
  ·Hvordan udvikler man en Proxy Server 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Bloker en port ved hjælp af Windows Firewall 
  ·Sådan oprettes et LAN 
  ·Home VOIP Indstillinger 
  ·Sådan gendannes Sharepoint til New Server 
  ·Sådan Bestem din ISP 
  ·Sådan Set Up en Security Access Code for et trådløst…
  ·LAN-switching Spørgsmål og svar 
  ·Sådan Boost et signal fra en Far Away Wi- Fi Connectio…
  ·Er en Ethernet-forbindelse bruge en netværksadapter 
  ·Hvordan indstiller jeg VoIP derhjemme 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com