| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Sikkerhed Fordele ved Intranet
    amerikansk forretningsmand Stephen Lawton først opfandt udtrykket " intranet " i 1995- artiklen " Intranet Brændstof Vækst af Internet Access Tools. " Han brugte det nye ord til at beskrive private online netværk, der tillader en virksomheds medarbejdere til at kommunikere næsten samtidig holde de oplysninger, der deles væk fra offentligheden. Hvorvidt intranet brugere har adgang til det offentlige Internet , skal virksomhederne gennemføre forskellige strategier for bekæmpelse sikkerhedsspørgsmål og beskytte strømmen af ​​elektronisk kommunikation. Hvis det lykkes, kan medarbejderne interagere frit og sikkert i et sikkert edb-miljø . Firewalls

    Firewalls yde et grundlæggende niveau af de krævede beskyttelse for intranet ved at hjælpe til at sikre, at kun autoriserede computere er i stand til at få adgang til det og blokering de computere , der ikke har ordentlig tilladelse. Teknologien tager normalt form af enten software eller en dedikeret computer , som begge er programmeret til at fungere som en virtuel barriere mellem intranettet og internettet, så eller forhindrer adgangen fra internettet til intranettet , hvor det er relevant. Konsolidering denne funktionalitet på ét sted, firewall, gør det meget lettere for administratorer at overvåge indgående og udgående trafik og styre adgangen problemer, såsom hackerangreb , når de opstår.
    Virtual Private Networks < br >

    Firewalls beskytte et intranet fra uautoriseret adgang af dem på internettet uden for firewallen. En Virtual Private Network (VPN) , på den anden side, giver en måde for medarbejderne at sikker forbindelse til intranettet , når de tilfældigvis at være på internettet uden for firewallen , som når de arbejder hjemmefra eller andet fjernt sted .

    at give adgang , VPN tillade eksterne computere til at oprette forbindelse til intranettet via et offentligt netværk , såsom internettet , i stedet for at bruge dyrere lejet eller ejes linjer betød for en enkelt virksomhed. Når parret med en effektiv , stærk kryptering og autentifikation standarder VPN hjælpe virksomhederne spare penge og samtidig beskytte deres fortrolige data.
    Kryptering

    Kryptering er den proces, rendering tekstbaserede kommunikation i en hemmelig kode , så de kan ikke forstås uden adgang til kodningen anvendte system, som også forpligtet til at tyde de beskeder. Pålidelig kryptering er mest nødvendigt fjernadgang miljøer for at forhindre uvedkommende i at opsnappe fortrolige firmaoplysninger . De to hovedtyper af krypteringssystemer udformet for at nå dette mål anvender enten en hemmelig nøgle , også kaldet en privat eller symmetrisk nøgle , eller en offentlig nøgle . Nøgler er de samme som en hemmelig matematisk kode til afkodning og kodning beskeder , og begge typer kan kombineres.

    I tilfælde af hemmelige nøgler , de afsendende og modtagende computere bruger samme delte nøgle til at dekryptere og kryptere data . For at opretholde sikkerheden , skal alle computere har nøglen på hånden, fordi du sender det over for offentligheden, ukrypteret Internettet er ikke en mulighed.

    Public-key kryptografi løser problemet med at overføre data via et ubeskyttet netværk ved at tillade nogen og alle computere adgang til modtagende computer offentlige nøgle , som holdes på en offentlig server . Den modtagende computer så dekrypterer meddelelser med en tilhørende hemmelige nøgle kun den kender . Brugt rigtigt , kan begge typer kryptering sikre integriteten af ​​data, der deles via et intranet.
    Authentication

    Authentication giver brugerne mulighed for at bevise deres identitet for at få adgang til intranettet. Passwords - hemmelige koder indtastet verifikation - er den mest almindelige metode til oprettelse af ens identitet. Men et digitalt certifikat - et elektronisk dokument , der integrerer indehaverens offentlig nøgle og andre personlige oplysninger med attesteringsmyndigheden private nøgle som en digital signatur - tilbyder en højere grad af pålidelighed, fordi det ikke kan gættes , og derefter bruges uretmæssigt af uautoriserede parter . Begge typer godkendelse med til at sikre, at kun godkendte personer kan få adgang til intranettet.
    Overvejelser

    Firewalls , VPN , kryptering og autentificering arbejder i tandem for at beskytte en intranet og give tilladte brugere fred i sindet at arbejde som kollaborativt og produktivt som muligt. Men selv med de bedste sikkerhedsforanstaltninger på plads , skal administratorer altid være på vagt for at genkende og forhindre ubudne gæster i at få adgang eller angribe det private netværk . Computere og software kan kun gøre så meget , hvilket er grunden et intranet s sikringsydelser er kun så god og pålidelig som mennesker overvågning intranettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·ESP protokoller 
    ·Målet med Computer Forensics 
    ·Forskellen mellem SSH & SSL 
    ·Sådan Secure PII på web -servere 
    ·Sådan ændres Genoprettelseskonsol Password Server 200…
    ·Hvilken rolle Firewalls & Proxy Servers Spil i Network …
    ·Sådan ændres en trådløs adgangskode 
    ·Wired vs Wireless Network Security 
    ·Hvad Er Intrusion - Detection Systems 
    ·Sådan konfigureres IP Tabeller 
      Anbefalede Artikler
    ·DIY HP Pavilion Reparation Modem 
    ·Sådan ændre en modem On og Off 
    ·Sådan eksporteres en GPO til et nyt domæne 
    ·Hvad er STP Omdirigering 
    ·Hvordan laver man et RJ45 4 -Way Modular Splitter 
    ·Sådan gendannes Linksys Firmware 
    ·Sådan Gør din Linksys arbejde med din iPhone 
    ·Hvordan laver Antenne Gum indlejrer 
    ·Sådan slutter en SmoothWall Firewall til en router Gat…
    ·Sådan konfigureres en SSH Client 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com