| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
  Sjove interaktive ting til Facebook
  Facebook, verdens største sociale netværk, giver brugere med et sortiment af interaktive ting at gøre , herunder spille spil , se videoer og skabe stillinger. Hvad er sjovt at én person er ikke nødvendigt sjovt til en anden , men disse interaktive metoder er designet til at give Facebook-brugere med sjove ting at gøre , mens adgang til netværkets hjemmesider. Spil

  Facebook giver dig mulighed for at bruge din konto for at få adgang til en bred vifte af spil, herunder hjem Sheep Home, Happy Wheels og Bicycle Kick Champ , fra mange kategorier, såsom Adventure, Krig og zombie. Du kan finde disse spil ved at søge efter dem ved navn i søgefeltet øverst på din Facebook-konto . Du kan også finde et væld af spil at spille ved at følge linket , at resultaterne fra at skrive "spil " i Facebook søgefeltet. Adgang til spil kræver din tilladelse til at dele grundlæggende personlige oplysninger, såsom dit navn og email adresse , med spillets udbyder. Du kan også , hvis det er nødvendigt , være forpligtet til at lade programmet være installeret på din computer. Mens nogle Facebook-spil er individuelt spilles , mens andre kræver fælles indsats , såsom Farmville , som giver spillerne til at hjælpe hinanden ved at sende gaver, såsom værktøj og specifik vegetation.
  Videoer
  < br >

  se og dele videoer på Facebook er en anden af ​​hjemmesidens interaktive aktiviteter , der kan være sjovt for nogle brugere. Videoer er delt på Facebook ved hjælp af en af flere metoder . Hvis din computer er udstyret med et webcam , og du ønsker at optage en video for at dele direkte til din profil, skal du klikke på "Video " linket øverst på din profilside. Du vil derefter blive givet mulighed for at optage en video. Hvis du vil dele en pre -indspillet video, der er på din computer , skal du vælge " Upload et Video" indstilling, der vises efter at klikke på " Video " link. Videoer fra eksterne hjemmesider kan også deles ved at klikke på " Link " valgmulighed øverst på din profil, hvor du kan kopiere og indsætte videoens URL-adresse i feltet , der vises. Se videoer på Facebook er et simpelt spørgsmål om at klikke på videoen , eller ved at følge linket til den video, du ønsker at se.

  Spørgsmål og Polls

  Brug Facebook til at få anbefalinger eller lære tingene fra dine venner er, men et andet eksempel på en sjov, interaktiv ting du kan gøre på det sociale netværk . For eksempel, hvis du var på udkig efter en god bog at læse og ønskede anbefalingerne kan du oprette et spørgsmål på din profil ved at klikke på " Spørgsmål " linket øverst på siden. Indtast et spørgsmål , såsom " Hvad er den sidste bog, du læser? " Og derefter klikke på " Stil spørgsmål ", hvilke stillinger spørgsmålet på din profil . Denne funktion giver dig også mulighed for at slå et spørgsmål til en meningsmåling , såsom " Hvilket hold vil vinde NFC East? " Og indtast navnene på de fire NFL hold at komponere , at divisionen som valgmuligheder.
  < Br > Noter

  Facebooks Notes funktion er et interaktivt værktøj, der giver dig mulighed for at oprette et spørgsmål eller scenarie , der kræver mere tanke og indsats på dine venner ' rolle end blot at besvare et simpelt spørgsmål. Oprette en note ved at følge " Note" linket i venstre side af din profil, så klik på " Skriv en note " i øverste højre del af næste side. En e-mail -lignende side vises derefter , hvor du indtaster noten titel og indhold. For eksempel , for at få dine venners kreative safter flyder oprette en note med titlen " Mit liv ifølge U2 ," så en liste over generelle spørgsmål nodens modtagerne skal besvare med en af ​​bandets sangtitler . Spørgsmål kan omfatte " Hvordan har du det ? " hvortil en ven kan svare " Magnificent " eller " Bad ". En anden prøve spørgsmål kunne være " Hvad er din største frygt ? " hvortil en ven kan svare " Last Night On Earth ". Vær sikker på at inkludere dine egne svar på de stillede spørgsmål og derefter vælge de muligheder for , hvor noten vil blive offentliggjort. Du kan sende noten ved hjælp af flere metoder, såsom at sende til din profil eller sende den til bestemte venner via en privat besked . Give anvisninger for deltagerne at kopiere og indsætte noten i et notat af deres egne og at give deres egne svar.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan installeres et fiberoptisk strain gauge 
  ·Sådan at forstå SMTP -protokollen 
  ·Sådan foretages fejlfinding af TRENDnet TK- 209K 
  ·Sådan Slut CAT5e kabler 
  ·Hvad er en tynd klient 
  ·Hvordan til at forbinde en Bluetooth-headset til din co…
  ·Sådan Send kommando meddelelser til en anden computer 
  ·Sådan installeres en Airtel datakort 
  ·Formålet med en trailer i en datapakke 
  ·Sådan Tilslut S-video til TV 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan oprettes forbindelse til et modem med et USB-por…
  ·Hvordan finder man en Mac -adresse på en Dell Switch 
  ·DSL Vs . Cable Modem 
  ·Sådan installeres Webmail klienter på cPanel 
  ·Sådan Beregn Subnet Bits 
  ·Sådan bruges VoIP Med en trådløs Home Phone 
  ·Hvordan til at kontrollere tilgængeligheden af direkte…
  ·Sådan slettes en trådløs profil i Vista 
  ·Trin-for- trin instruktioner til at oprette en trådlø…
  ·Hvad er omsættelige IKT Teknikker 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com